lucanka49
8. nov 2020
219 

Overená klasika s Dixi 👍

Ahojte! 🙂 

Pekne vítam všetkých, ktorí si prišli prečítať moju recenziu na výrobky Dixi.

Všetky tieto výrobky vlasovej kozmetiky Dixi, ktoré mi prišl,i som vyskúšala a rada vám mojich obľúbencov predstavím.

Šampón je asi neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Vybrať dobrý a kvalitný šampón nieje jednoduché, zvlášť pre ľudí s citlivou, suchou či inak problematickou časťou vlasov alebo hlavy.

Ja som už ako dieťa DiXi šampón spoznala, hlavne podľa jeho žihľavovej vône. Po rokoch musím uznať, že je stále taký istý, či už vôňou, super penivosťou, ale aj kvalitou. Celé dva týždne, každý druhý deň som používala len tento Dixi a moje vlasy sú pevné a posilnené vždy po každom umytí. 

Kondicionér je asi najväčšie prekvapenie v Dixi testovaní. Po každom umytí šampónom som ho používala, a to stačí naozaj malé množstvo, 2-3 minúty pôsobenia. Vlasy zostali vždy jemné, dobre rozčesateľné a voňavé. Určite tento kondicionér budem kupovať aj naďalej. Zo všetkých výrobkov, ktoré mi prišli vám ho určite odporúčam vyskúšať .

Dixi masku na vlasy som otestovala vždy jeden krát za týždeň - celkovo teda dva krát. Po umytí šampónom som vtedy vynechala kondicionér a použila rovno masku.

Jemná vôňa žihľavy, dobrá hustota masky a rýchlosť jej pôsobenia (3 minúty) sú prednosti, ktoré musím vyzdvihnúť. Po použití sa vlasy dobre rozčesávali a boli jemné a hladké. Výhodou je aj dosť veľké balenie 300 ml, ktoré vydrží určite minimálne 3 mesiace.

Bezoplachová kúra v spreji Dixi ma tiež veľmi zaujala, aj preto, že som ju ešte v žiadnom obchode doteraz nevidela. Používala som ju denne pred spaním, či už na také osvieženie vlasov a prevoňanie, ale aj na ľahšie rozčesávanie a posilnenie vlasov. Po dvoch týždňoch som celé toto balenie úplne celé minula. 

Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať tieto vlasové výrobky DiXi , za každé prečítanie mojej recenzie a pevné verím, že po prečítaní si aspoň raz za čas doprajete aj vy a vaše vlasy žihľavovú klasiku s Dixi. 

S pozdravom,

Veronika. 🤗

#test_dixi2 a #recenzia #dixi_zihlava_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli