lucanka49
28. apr 2019
469 

Moje vlasy testovali Milva

V úvode mojej recenzie by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať Milva - vlasovú kozmetiku z Bulharska, o ktorej som veľmi veľa počula a vďaka Modrému koníkovi aj skúsila.

Moja recenzia bude asi užitočná hlavne pre tých, ktorí majú podobné vlasy ako ja, a zároveň aj problémy s tým spojené, a teda blond farba, suché a lámavé vlasy so sklonom ku štiepeniu a suchá a podráždená pokožka vlasov - hlavne pri použití niektorých prípravkov.

Milva šampóny ma zaujali hlavne kvôli prírodnému zloženiu bez obsahu silikónu a ešte aj tým, že sa netestujú na zvieratách. O ich účinkoch som sa mala možnosť sama presvedčiť. Taktiež oceňujem krásne a dizajnové balenia a praktické otváranie šampónov.

Šampón s extraktom cesnaku a chinínu ma ako aj všetky šampóny Milva prekvapil svojou vôňou, ktorá je jemná, čistá a prirodzená bez ťažkých parfumov.

Za týždeň používania som ho použila 3x a teda rýchlo sa pri mojich hustých vlasoch aj míňal, aby som dosiahla penivosť. Celkovo sa mi páči hlavne jeho zloženie a ten objem, ktorý po umytí vlasov a vysušení som mala.

Celkovo po mesiaci s Milva šampónmi mi oveľa menej vlasov vypadlo a aj sa vyčesalo, čím mi teda vlasy spevneli.

Šampón s makadámiovým olejom a chinínom som tiež používala týždeň, no skúsila som umyť si vlasy po sebe dvakrát - teda som ho použila 6x. Za mňa je vhodný skôr na mastnejšie vlasy. Po umytí vlasy krásne voňajú a dobre sa aj rozčesávajú, na môj podiv aj bez použitia balzamu či oleja.

Šampón s arganovým olejom a keratinínom bol môj naobľúbenejší. Minula som ho úplne celý a používala som ho viac ako týždeň, dokonca ešte aj na plavárni so mnou bol.

Po umytí bol vidieť viditeľný rozdiel v jemnosti vlasov a ich česaní a úprave.

Arganový olej je vynikajúci na typ mojich vlasov, pretože vlasy vyživí a pritom nezamastí.

Keratinín vytvorí na vlase ochranú vrstvu, ktorá vlas chráni, či už pred vonkajším počasím alebo úpravou fénom alebo žehličkou.

Šampón s extraktom z cesnaku a Babassu oleja. 

Cesnak je v šampónoch Milva častou súčasťou - veď už aj naši starí a prastarí rodičia vedeli, že cesnak je všeliek a teda aj na vlasy. Toto "prírodné" antibiotikum dokáže pomôcť pri vypadávaní vlasov a ich lámaní, pri podráždení pokožky vo vlasovej časti hlavy, a dodáva objem po umytí.

Nie nadarmo je napísané na šampóch Milva v dolnej časti HAIR RESCUE & RESTORE.

Po mesiaci s Milva môžem uznať, že ma prekvapili. Vyzdihujem ich vôňu a prírodné zloženie, vďaka ktorému som nepociťovala suchú pokožku vo vlasovej časti. Problémy s rozčesávaním boli preč a objem vlasov naopak bol lepší.

 Jediná nevýhoda bola, že sa naozaj rýchlo míňajú na husté vlasy.

Veľa zaujímavostí som sa dozvedela aj a stránke www.chinin.sk .

Ďakujem za váš čas pri prečítaní a pevne verím, že moja recenzia vám pomohla, či už za nákup Milva alebo aspoň za pokus skúsiť Milva tiež.

#test_milva2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli