konik_testuje
18. sep 2023
2571 

Skúsenosti s rodinným pobytom v Demänová rezort

V srdci nádhernej prírody sa nachádza útočisko, kde vás očarí zo severnej strany výhľadom na Kriváň a z južnej strany na Chopok. Je úplne jedno, či potrebujete jarné nakopnutie, utiecť do hôr pred horúcimi letnými dňami, láka vás zlatistá jeseň alebo zimné svišťanie na svahoch, tento rezort vám vždy ponúkne dostatok zábavy aj relaxu na jednom mieste. Poďte s nami testovať pobyt v Demänová rezort!39

Čo budeme testovať

Jarný pobyt v Demänová rezort je jednoducho energický. Na výber je mnoho aktivít priamo v Rezorte, ale aj mimo neho. Samozrejmosťou je wellness v cene pobytu, vydariť sa môže jarná lyžovačka, ale aj cykloturistika po okolitej prírode. V areáli rezortu je k dispozícii FUN Center s 3D bludiskom, mini zipline, bungee trampolínami, či skvelé animácie a špeciálne podujatia. Okrem toho, v tomto období je v areáli menej ľudí, než počas hlavnej sezóny. Nič vám nebráni si jarnú energiu užiť naplno!

Letný pobyt vám ponúkne možnosť osvieženia a zábavy v detskom aquaparku Aqua FUN s vyhrievanou vodou či množstvo atrakcií vo FUN Center. Rezort ponúka detské tematické animácie, hudobné akcie a tiež letné kino pod hviezdami, ktorého čarovnú romantickú atmosféru ocenia deti i dospelí. Šmýkačky, hojdačky, preliezačky i veľká trampolína zabavia deti v Kids ZONE, ktorú majú rodičia na dohľad priamo z reštaurácie Pinus.

Rezorte sa zábava a relax letom nekončí. Jesenný pobyt si dokážete užiť naplno aj počas jesene. Verte nám – areálu v Rezorte to v jesenných farbách poriadne pristane! Jesenný pobyt má mnoho výhod! Je tam menej ľudí než zvyčajne, stále sú otvorené vonkajšie aj vnútorné atrakcie, animačný program prebieha každý víkend. Na svoje si aj dospelí klienti, nielen deti. Po náročnom dni plnom aktivít je možné nabrať nové sily vo Wellness a užiť si parnú, suchú fínsku či infrasaunu; ľadovú sprchu, vírivku, ochladzovací či Kneippov kúpeľ alebo tepidárium. K dokonalému zrelaxovaniu prispeje určite aj uvoľňujúca masáž v Masážnom centre.  

Zimné športy, nekonečná zábava na snehu od rána do večera, zasnežené hory všade naokolo a romantické svetielka po celom areáli – tak nejako si môžete predstaviť zimný pobyt! Demänová rezort v zimnom šate má skutočne obrovské čaro! Užijete zimu plnú snehových radovánok, ktoré nikdy neboli tak komfortné. Jednoducho sa zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste s celom rodinou hop-šup! Nemusíte kráčať v lyžiarkach na svah kilometer ďaleko, niesť celú výstroj a pchať ju každý deň do auta, čakať v kolónach smerom do doliny, platiť neuveriteľne drahé parkovné, pretože svah máte priamo pod oknami. Priamo areáli môžete lyžovať, bežkovať, skialpovať či užívať zábavu na sánkach alebo snowtubingových kolesách! Ak by sa vám predsa žiadalo zažiť poriadne kopce, do Jasnej môžete ísť pohodlne Ski busom zadarmo priamo z areálu.

Testerky získajú:

- pobyt na dve noci pre 2 dospelé osoby a 2 deti (termín po dohode počas týždňa/víkendu závisí od obdobia a obsadenosti),

- v cene ubytovania je vstup do wellness, Fun Center, Kids Zone, animácie, v zime skipass v SKI Centre, v lete do Aqua FUN

- polpenzia,

- testerky, ktoré budú ochotné zdieľať informácie na svojich sociálnych sieťach a majú dostatočne veľké publikum, môžu získať doplnkové služby zadarmo.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 5 aktívnych mamičiek s detičkami staršími ako 6 rokov. Si mestský spoločenský typ, ktorý hľadá rezort na oddych pre seba a zábavu pre deti? Dokáže si tvoja rodina naplno užiť a vychutnať všetko, čo rezort ponúka? Preferuješ aktívny oddych a kvalitnú gastronómiu? Ak si na všetky otázky odpovedala áno a si ochotná sa s nami na Modrom koníku o svoje zážitky z testovania podeliť, rada píšeš, si dobrá vo fotení a aktívna na sociálnych sieťach, potom hľadáme práve teba.

Ako sa zapojiť

Ak si myslíš, že by si bola vhodnou kandidátkou na toto testovanie, presvedč nás. Predstav nám tvoju rodinu, odkiaľ ste, koľko majú rokov jej členovia a popíš nám, ako si predstavuješ ideálny rodinný pobyt. Pokojne pripoj aj fotografiu. Ak máš svoje verné publikum na Instagrame či Facebooku, pochváľ sa svojim profilom a počtom sledujúcich.

Nezabudni napísať, o ktorý pobyt by si mala záujem – jarný, letný, jesenný, zimný alebo špeciálny silvestrovský pobyt!

Následne vyberieme mamičky a ich rodiny, ktoré si včas dohodnú termín svojho pobytu podľa ročného obdobia, na ktoré boli vybraté.

Tešíme sa na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_demanova_rezort6

Ahojte, sme 4 členná rodinka (2,5r dcérka Nina a 1,5r syn Martin). Sme z úplného východu no aj napriek tomu milujeme cestovať a neodradia nas ani km re 😁. Dovolenkujeme od januára po december, v lete more, voda, bicykle, turistika a v zime sane, bezky, lyže. Máme radi aktívnu dovolenku, a vždy sa tešíme ak môžme objaviť niečo nové😊
Potešila by nas výhra a viac menej hocikedy 😁 ale možno rada by som oslavila Silvestra niekde inde ako doma 🤪

18. sep 2023

Ahojte tak mioi sme 5 členná rodinka ktorá rada cestujem a spoznáva kadečo nové..vyhra by nás potešila ale taktiež aj keď to vyhra niekto iný..

18. sep 2023

Ahojte, moju rodinku tvoria štyria členovia- ja maminka, ocko, dcérka - 15 rokov a synček - 11 rokov. Sme z Ružomberka a veľmi radi by sme sa zúčastnili skvelého pobytu. Už dlhšie rozmýšľame stráviť Silvester niekde mimo domova a užiť si krásnu silvestrovskú atmosféru niekde, kde môžeme zažiť kopec zábavy. Nakoľko doma je to stále jednotvárne. A keďže už máme väčšie deti, určite by sme sa skvele zabavili práve v tomto rezorte. Užili by sme si, že môžeme byť všetci spolu a stráviť krásne dni ako rodinka, nakoľko počas roka sme rozlietaní a určite by tento krásny silvestrovský pobyt ocenil môj manžel, keďže posledné dni má toho v práci veľmi veľa. Relax niekde mimo domova a len s rodinkou by ho určite veľmi potešil.

18. sep 2023

Ahojte sme 5clenna rodinka,mama Mata a tata Mato,Maty 10rokov a mato 2roky a nas 4nohy Monty 😉 sme neposedi,ktori radi chodia do prirody a na vselijake atrakcie spokene s prirodou-hrady,jaskyne,vystupy ,prechadzky, vodohratky atd..
Cez rok nieje cas moc oddychovat,takze podnikame jednodenne vylety,ale oddych,relax a nove spoznavanie by sa hodilo. Pochadzame z Rajca pri ziline 😁

18. sep 2023

Ahoj volám sa Natália (IG: nana_vrs) a naša rodina sa skladá zo 4 členov 🤣. Sabinka je čerstvá 6 ročná prváčka a Viktor má 1 rok. Radi trávime čas mimo domu na dovolenkách, chatách a wellness pobytoch. Náš životný štýl a aktivity od malička s nami absolvuje aj Viktorko ktorý je skvelý parťák. V lete máme radi prírodu, kúpanie a v zime zase lyžovačku, oddych vo wellness a samozrejme deti sa radi vybláznia v detských kutikoch. Preferujeme vždy baby friendly hotely kde sú detičky vítané. Potešil by nás určite zimný kľudne aj silvestrovský pobyt na ktorom by sme si užili aj skvelú lyžovačku 🍀.

18. sep 2023

Pekný den, našu rodinu tvorí 5 členov. Ja,mama Zuzana, mám 41 rokov, ocko Peter ma 51 rokov, starší syn Peter má 21 rokov, mladší syn Radovan má 18 rokov a naše slniečko dcérka Katka má 10 rokov. Naše dovolenky sú len na našom krásnom Slovensku, milujeme to tu, a podporujeme slovenských podnikateľov. Veľmi by nás potešil jesenný alebo silvestrovský pobyt. Moja milovaná rodina. Bývame v Tisovci, okres Rimavská Sobota. Ďakujem

18. sep 2023

Pekný deň,
sme 4 členná rodinka, športovo založení. Ja som fotografka, takže by to sadlo z mojej strany perfektne, Milujem fotiť moje deti a rada , by som skúsila aj niečo podobné, kde skúsim pobyt s mojimi deťmi 🙂... Moja Melani ma 4,5 roka , je veľmi šikovná a aktívna, miluje pohyb ( chodí na gymnastiku). s jej sestrou Odett 2,5 roka sú dve veľmi aktívne deti, ktoré by sa určite potešili vyskúšať všetky aktivity, ktoré pobyt ponúka. v Lete chodíme sa kúpať , deti učíme plávať ( staršia už vie). Keď nie je extrémne horko, tak chodíme na túru. a v Zime, chodíme lyžovať sa a sánkovať sa. Veľmi, by nás táto výzva ( pobyt) potešila 🙂 Ďakujeme
Pridávam fotku, z našej mini dovolenky, kde sme robili túru a išli sa kúpať 🙂

18. sep 2023

Ahoj, sme 4 členná rodinka (deti 12 a 14 rokov) a veľmi radi by sme otestovali zimný alebo jarný rodinný pobyt v Demänová rezorte. Sme všetci lyžiari, milujeme wellness a rovnako všetky športové aktivity a teraz už aj kvalitnú gastronómiu (už to nie je len o guličkách v mlieku, vyprážanom syre s hranolkami, alebo kuracích rezňoch 🙂). Deti si už vedia vychutnať aj špeciality šéfkuchárov a radi ochutnávajú aj nové a neznáme jedlá. Radi by sme využili túto príležitosť, dcéra miluje fotografovanie, a vytvára rôzne reportáže z navštívených miest, preto reportáž a testovanie Demänová rezort by bolo určite ukážkové 🙂 Predstava zimných športov počas dňa, následná regenerácia v skvelom wellness a k tomu vynikajúca gastronómia - určite by to bol nezabudnuteľný zážitok.

18. sep 2023

Sme 5 členná rodina s Liptova. Najstaršia dcéra má 7e rokov. Radi chodíme po výletoch. Veľmi mi nás pobyt potešil. Ďakujeme. Pridávame foto

18. sep 2023

Ahojte sme 5 členná rodinka z okresu Bytča. Naša posádka sa skladá s veliteľa, kapitána a malých pirátov vo veku 14,11 a 1,5 roka. Sme rodina ktorá veľmi rada chodí na výlety, turistiku, bicykle ale aj dlhé prechádzky 😉. Chalani sú už v takom veku, že sú veľmi dobrými partakmi na spoznávanie. Milujú vodu takže by sme určite vybrali pobyt Leto. Najmenšia bambulka je tiež vodný živel takže by si to s bratmi užila. Veľmi radi by sme využili možnosť testovať pobyt, kde by sme si to užili naplno a mohli spoznať ďalší zaujímavý kúsok Slovenska.

18. sep 2023

Dobrý deň prajem,

s malou dušičkou, ale s veľkým nadšením sa zapájam do testovania pobytu v Demänová rezort.

Sme rodina, ktorá preferuje aktívny oddych. Z tohto dôvodu sme si tento rok co sa týka letnej “ dovolenky “ vybrali Alpy v Rakúsku a navštívili Hallstatt, Salzburg alebo Schladming. Snažíme sa dni využiť na maximum a vidieť toho čo najviac.

Skladáme sa zo 4 členov, rodičia 32 a 34 rokov, syn oslávil nedávno 6 rokov, dcéra má 2 roky a bývame pri Senci. Organizáciu a fotodokumentáciu zabezpečujem hlavne ja, ale ostatní členovia rodiny sa vždy radi pridajú. 🙂 Fotografovanie je moja záľuba.

Ako som už spomínala, výlety a pobyty trávime aktívne. Napríklad, prechádzkami v prírode, na ihriskách s detmi, spoznávaním nových miest alebo na rôznych podujatiach. Ideálny rodinný pobyt si predstavujem taký, kde si každý člen rodiny nájde to svoje. Deti sa vybláznia, my rodičia si pochutnáme na dobrom jedle a načerpáme novú energiu. Jednoducho zmeníme vzduch a oddýchneme si od každodenných povinností.

Ak by sa podarilo testovať Demänovú rezort, vyberáme si zimný pobyt z dôvodu, že žijeme na mieste, kde je snehu ako šafránu. Minulý rok sa nám na záhrade ani snehuliaka nepodarilo postaviť a za snehom sme cestovali. Chcem deťom dopriať tú pravú sánkovačku, akú som zažila ja ako dieťa 🛷.

Na IG ma nájdete ako misinka_ba , kde pridávam príspevky alebo reels z výletov 🙂

18. sep 2023

Ja nechcem byť odporná, ale výherkyne sú už vopred vybraté, vyhrajú to zase tie , ktoré sú na koňovi obľúbené . Recenziu napíšu isto, že otrasne bolo ... 😅 Ja nechápem prečo nemôžete vybrať niekoho kto by si to zaslúžil! Tým nemyslím mňa. Ale sú tu iné mamičky, ktoré si dovoliť dovolenku nemôžu a rady by si oddýchli s deťmi. A boli by vďačné , ešte aj recenzie by ste mali od nich úprimné a tešili by sa všetkému, čo rezort ponúka !!! Amen 😂

18. sep 2023

Dobrý deň, naša rodina sa skladá zo štyroch členov. Ja muž a dve dcéry 10 a 2 roky. Bývame v dome v meste, sme mestské typy, ale práve preto, že veľa času trávime v meste o to radšej si vyjdeme do prírody, viackrát do roka do hôr a takmer každý víkend na prechádzky alebo turistiku do prírody. O tomto resorte sme veľa počuli, známi ho navštívili a rozprávali nám o výhodách aj nevýhodách tohto resortu a preto by sme si radi utvorili svoj názor na tento resort sami. Máme radi kvalitné služby, dobré jedlo, aktívny oddych aj zábavu. Je jedno v ktorom období by pobyt bol, ale keby sme si museli zvoliť tak asi zimný pobyt by sme otestovali. Rada fotím a určite by som strávenú dovolenku v resorte podrobne zdokumentovala a podelila sa o názory s ostatnými.

18. sep 2023

Ahojte. Sme stvorclenna rodina, nasi chlapci Sebastian a Jakub maju 7 a 4 roky, mame radi prirodu,turistiku,kupanie... Velmi radi chodievame na rozne vylety a spoznavame nove veci.

18. sep 2023

Ahojte sme 4 členná rodinka ktorá miluje prírodu, vylety a tak isto aj nejaky tem bazénik.
Ja som 31 ročná mamina, muz ma 34 a synček 7rokov.
Tym ze bývame v paneláku v Bratislave tak často víkendy chodime na výlety ci len do lesa alebo hrady, zamky. Na Slovensku je toho veľmi veľa čo pozrieť. Syn miluje byt v prirode, skúšať nove veci ale tiež velmi ocenni prijemny oddych.

18. sep 2023

Ahojte tak skúsim aj ja 😎 my sme 2členná rodina so synom 10r. ale určite by sme vzali aj babku ktorá mi toľko pomáha počas roka a dupľom cez prázdniny a vlastne zastupuje otca.. veľmi radi chodíme wellnesovať a skúšať nové rezorty len ako samoživiteľka nedá sa veľmi tak skôr chodíme do Poľska.. preto by sme radi skúsili aj niečo slovenské a na tento rezort som počula len samé chvály 👍 pobyt preferujem asi jesenný zimný alebo je to aj jedno 😀 čím skôr tým lepšie

18. sep 2023

Ahojte sme 4 členná rodinka zo Spišskej Novej Vsi ,ktorá miluje užívať si čas spolu.Radi chodime na vylety a vieme využiť každú chvíľku.Milujeme vodu, prírodu aj šantenie.Vieme sa s deťmi naplno vyblázniť. Naša malá Zoenka ma 18mes.voda a blaznenie to je jej 😁 Syn Martin ma 14 rokov ten je za každú srandu.Sme rodina ktorá si vie užiť dovolenku v každom ročnom období.A sme ochotný vyskúšať pobyt v ktoromkoľvek období 😁😉
Najlepšia dovolenka je keď sme všetci spolu

18. sep 2023
mravenek
AMBASÁDORKA

Pobyt u vás sme absolvovali v zime 🙂 lyžovačka bola na výbornú, keďže svah je prispôsobený malým začiatočníkom. Sme 5 členná rodina - mama, otec a dievčatá 9, 6 a 3 roky. Radi by sme rezort navštívili počas jesene, keďže to je naše najobľúbenejšie ročhé obdobie 🙂

18. sep 2023

Dobrý deň. Sme rodina s dvomi deťmi: dcéra bude mať 12 a syn má 7 rokov. Ideálna by bola letná dovolenka, lebo milujeme vody s slnko. Nepohrdli by sme ani lyžovačkou 😉

18. sep 2023

Ahojte sme 4 clenna rodina, ktorá ma rada cestovanie, nie len po Slovensku dcerka 7 rokov drobec vyse roka ktorý si musí zvykať od malička na cesty, a skvelé zážitky nech ich má čo najviac , hlavne že sme spolu,

18. sep 2023

Pobyt som si hradila sama. Takze ziadna platena reklama.
A teda sluzby boli na otrasnej urovni. Arogantny a nekooperativny personal.
Zijem v zahranici a nikomu nedoporucujem.
Su lepsie moznosti vramci tohto regionu, kde sme spokojni. A na tieto lokality aj davam doporucenia na ubytovanie znamym.
Demanova rezort (za vlastne) nie.

18. sep 2023

My sme akčná rodina. Milujeme, hory, more v každom ročnom období si vieme nájsť čas na nejaký relax vo welness aj bez detí občas 😅.
Cestujeme po Slovensku aj zahraničí. Radi spoznávame nové miesta. Demänova rezort by bola pre nás novinka. Máme dvojičky ktoré majú 7.5 roka a sú aktívni na mori aj v horách...miluju turistiku aj wellnes. Veľmi radi by sme sa zapojili a určite všetky zážitky zdieľali spoločne s vami. Pre deti by to bolo pekné prekvapenie, keďže toto leto si moc pre zdravotný stav jeho z dvojiciek neužili, nakoľko jeho stav bol 3mesiace veľmi zlý a trávil čas v nemocnici. Preto by to pre nich bolo úžasné vynahradenie leta. A hory im prospievajú na ich astmaticku bronchitídu.
Budeme sa tešiť ak si nás vyberiete.

18. sep 2023

Ahojte sme 5clenna r9dina mama tata dcérka 15.synovia 11 a 6r. Radi sa túlame hlavne po slovensku pretože je krásne. Naviac by nás potešil jesenný avi jarný pobyt kde by sme šli aj do hôr j na bycikle keďže mame radi šport a aktívnu dovolenku a po turistike vy sne vyskúšali aj welnes..radi by sme vyskúšali aj tento rezort sktorym by sme sa pochválili aj na soc sieťach a odporučili iným.. najviac pre mňa ako matku je keď sme ako rodina spolu ci už je zima abo teplo .hlavne ze sme pokope a to je najviac .budeme čakať a ak sa nám postasti tak sa budeme aj teším a ak vyberiete niekoho iného tiež mu to z celého srdca doprajeme

18. sep 2023

Moji najmilší, možní testovatelia, majú 11r, 6r a 4r. Riško, Vilko a Vladka veľmi akční a neúnavní tím sú presne to čo hľadáte. Milujeme zimu a zimný pobyt by bol pre nás top. Korčuľujeme, plávame, prechádzkujeme a radi otestujeme všetko aj u vás. Najlepšie dni sú vtedy keď zabudneme kontrovať mobil a sme celý deň aktívni. My sme ready a čo vy ?

18. sep 2023

Sme momentalne uz 4 clenna rodinka od tohto augusta. Dve male deticky nam davaju zabrat kedze dcera ma rok a pol a drobcek sotva mesiac ale urcite by sme si uzili krasny jarny pobyt a trosku zregenerovali nase sily. 🙂 Urcite by sme vyskusali wellnes a troska vybehli do hor 🙂

18. sep 2023

Naša rodina ma 4 členov/dcerka rok a pol syn 14 rokov/ radi cestujeme a chceli by sme spoznať Demänovsku dolinu ,keďže sme tam ešte neboli.
Naša rodina rada lyžuje, potešíme sa zimnemnu pobytu. Naš ideálny rodinný pobyt je šport prechádzka dobre jedlo a wellness.

18. sep 2023

Sme 4 členna rodina vo veku kde dve dievčatá majú 6 rokov a 3 dieťa je na ceste ale až v apríli 🙂 milujeme cestovať po Slovensku využívame každú možnosť či už hotela,rezortu,penziónu keďže sa hlavne týka programu pre deti využijeme vo veľkom atrakcie,animatorov,prírodu okolie milujeme objavovať nové a nové priestory,veľa dávam aj na Instagram do príbehov väčšinou,o našom cestovani a veľmi naozaj veľmi by sme toto privítali, pre nás ideálne ešte stihnúť jarný pobyt,alebo pripadne zimný alebo až letný v podstate všetky sú pre nás v poriadku

18. sep 2023

Sme štvorčlenná rodina aktívnych lyžiarov a snowborďákov, preto by sme si určite vybrali pobyt v zime. S deťmi lyžujeme aktívne niekoľko rokov a určite nevynecháme ani túto zimu. Okrem toho sme celá rodina veľký gurmáni, ktorí určite nepohrdnú výborným jedlom. Máme prechodenú veľkú časť Slovenska, vždy zostávame verný našim horám. V okolí demänovskej sme ako rodina ešte nelyžovali a určite je ten správny čas to napraviť a možno aj porovnať v čom ste najlepší.

18. sep 2023

Ahojte. Sme akčná 4 členná rodina. Manžela som k cestovaniu a k výletom priviedla ja a zdá sa že je rád. Nesťažuje sa, bodaj by! 🙂
Vybrali by sme si zimný pobyt. Prečo?
Milujeme výlety a ak sú spojené so športom, tak je to len plus. Môj 11 ročný syn sa dlhé roky venuje plávaniu a pri otvorení lyžiarskych sezón je prvý na svahu. Miluje hotelové raňajky rovnako ako jeho mama. Možno mama trošku viac 🙂 akokoľvek, pobyt by sme si 100% užili !

18. sep 2023

Ahoj volam sa Júlia (ig: juskova_julia) a sme 4 členná rodina. Synovia momentálne jeden 3,5 roka a druhý 11 mesačný. Pochádzame z východného Slovenska dedinka Kendice. Radi by sme testovali letný pobyt. Deti by si to užili na slniečku a my rodičia nabrali nové sily. Veľmi rada fotím.

18. sep 2023

zdravim. sme neposedna rodina a stale sme niekde na cestach. deti zboznuju kupanie, detske ihriska, zvieratka atd. myslim ze pobyt by sme naplno vyuzili.starsia bude mat na jar 6rokov
v zime sa uci lyzovat, v lete plavat a korculovat
vyuzili by sme ci zimny ci letny ci jarny pobyt

18. sep 2023

Ahojte, sme štyria, ja Martina, náš tatino Erik, Sárinka 11 r. a Melany 2 roky, pochádzame zo Záhoria z dediny Studienka. Milujeme výlety a potešil by nás nesmierne ktorýkoľvek pobyt, ak by sa na nás usmialo šťastie, asi odpadnem 😆

18. sep 2023

Ahojte sme rodinka z východu, ktorá veľmi rada a často cestuje a to nielen po Slovensku, ale zastávame teóriu, že deti by mali poznať Slovensko viac ako iné krajiny a že je im tu čo ukázať. Máme dve detičky Šimona (zajtra 8rokov) a Dášu, ktorá má 5rokov. Naše deti milujú pobyty, výlety, letenky a na narodeniny si syn nikdy nič neprosí len pobyt niekde v hoteli. (Aj zajtra jeden dostane) V rámci našich pobytov stále vyskúšame všetky atrakcie, ktoré hotel a lokalita ponúka a radi aj
v rámci pobytov turistikujeme spoznávame okolie vyhliadky, hrady. V rámci oblasti kde bývame máme prechodené všetky vrchly a turistické chodnicky (Slanské vrchy) a v rámci východného Slovenska všetky hrady a zrúcaniny.
Liptov je naša obľúbená destinácia a musím sa priznať že v danom hoteli sme boli hneď po jeho otvorení, dcéra mala vtedy este ale málo rokov aby všetko vyskúšala. Síce nelyžujeme ale sánkovačke, guľovačke neodoláme. Syn druhý rok hraje hokej za miestny klub takže korčuľovanie máme tiež v obľube❤️ ak by sa na nás usmialo šťastie, syn by sa zbláznil od radosti 💐 riadny narodeninový darček by to bol.
Mám profil aj na instagrame dudasovazuzana a aktualne 2653 sledujucich čo nie je veľa ale nakoľko väčšinou pridame iba stories je to pre nás celkom dosť 😂 ďakujeme za možnosť zapojiť sa.

18. sep 2023

Ahojte 😊 sme 4 členná rodina 👨‍👩‍👧‍👦 mamina Dáška, ocino Peter, dcérka Vaness 10 rokov a synček Adam 1,5 roka. Bývame v meste Prievidza. Milujeme život a radi sa zábavame, milujeme dobre jedlo.

Insta : _daskadaska_ sledovatelov mám 685 - viem, že to je malo 🙂

18. sep 2023

Pekný deň prajem 🙂 volám sa Janka a sme štvorčlenná rodinka 👨‍👩‍👧‍👦❤️ dcérka Sofinka (6rokov) je prváčka, syn Tobias(9rokov) štvrtáčik a manžel Marek 🙂 páčil by sa nám jesenný pobyt, ktorý by si naše deti určite užili vo Fun centre,wellnesse, na cyklistickej dráhe a v celom areáli v Demänová rezort 🙂 aj my rodičia by sme si určite oddýchli 🙂

18. sep 2023

Ahojte! Naša rodina - mama,tatino a naše 4ratolesti. Najstaršia 14,syn 10, dcéra čoskoro 9 a najmladšia 1.1 bude mať 4 rôčky. Bývame v okrese Bytča. Na naše občasné výlety cestujeme vždy len vlakom/autobusov nakoľko sa nezmestime do nášho malého auta ale aj tak si ich vždy užívame. Moc by nás potešil hociktorý pobyt 🍀

18. sep 2023

Ahojte 🌹
Sme 4 členná rodinka . Máme 2 krásne zvedavé detičky . ❤️🍀 Dcérka má už 8 rokov a synček bude mať čoskoro 2 roky a to presne na moje meniny 🥰 veľmi by sme boli radi keby sme vyhrali ktorýkoľvek pobyt avšak keďže bude mať môj maličký princ čoskoro narodeninky a ja meniny v rovnaký deň ako som už spomínala vyššie , tak by sme to veľmi radi oslávili spolu na super pobyte lebo ešte sme so synčekom na žiadnom neboli a verím tomu že by to bol preňho aj krásny darček plný úžasných zážitkov a zábavy a tiež by to bolo preňho niečo nové a verím tomu že aj príjemné 🥰🍀🍀🍀🍀🍀

18. sep 2023

Veľmi sa teším na toto testovanie či už s nami alebo bez nás, radi spoznalvami nové miesta na Slovensku a spoločenských s blízkymi rodinnými kamarátmi si vymieňame odporúčania. 🤗 Vždy na jeseň chodíme všetci 4 na wellness, ideálne s blízkosťou zvieratiek. Sme stále v pohybe a každý víkend niekde na výlete, najradšej aj s prespatím. Po náročnom týždni v práci, škole (6) a škôlke (3,5) sa snažíme odreagovať spoločnou aktivitou pri knižkách, spoločenských hrách, dobrom detskom či rodinnom filme alebo mi deti pomáhajú s varením a pečením ❤️🍰🍝
V poslednej dobe je toho na mňa trošku priveľa - deti obe prvýkrát v škole a škôlke, sťahovanie do domu a jeho zariaďovanie, predaj bytu, posun na vedúcu pozíciu a noví zamestnanci, štúdium, hodnotenie projektov pre štátnu sféru… a mohla by som pokračovať 🙃 mám pocit, že by som si skutočne zaslúžila oddych, kde by mi niekto pomohol s deťmi a zabavil ich, navaril dobré jedlo, ktoré by som inak neochutnala, zrelaxovali by sme vo wellness a telefón by slúžil len na fotografovanie a príspevky a nie nekonečné telefonáty, smsky, maile, cally a podobne 😎 a moje deti milujúce objavovanie nových miest, výlety, a kúpanie by si to tiež užili ❤️ a verím že aj ja s mužom. 🥂

18. sep 2023

Ahojte 👋 sme 4 členná rodinka ktorá rada a vela cestuje po Slovenku, Demänová rezort sme ešte neskúsili , ale radi by sme to napravili. Máme 2x36 😝 syn 10 a dcéra 7rokov. Každoročne si doprajeme dve niekedy stíhame aj tri dovolenky na Slovensku aj ked to niekedy vychadza drahšie ako Chorvátsko 🤦‍♀️🤣 ale čo už ked žijeme na našom krásnom Slovensku tak by sme ho mali aj poznat lebo naozaj skryva krásne zákutia ❤️ sme milovníci jaskyn, zimnych športov po ktorych si radi doprajeme wellness, preferujeme zimné dovolenky ❤️

18. sep 2023

@puertorico tu má ísť o recenziu. Prácu - kontrolu, skúšanie, sledovanie. Nie o výherný pobyt
V prípade výhry je predpoklad, že budú len chvály. Rezort sa chce očividne zlepšovať a potrebuje konštruktívnu kritiku

18. sep 2023

Ahojte, sme 4-clenna akčná rodina, ktorú presne hľadáte😉 bývame v meste Trencin, máme dve dcéry, staršia Júlia má o mesiac 11 rokov, mladšia Katka 7 rokov. Milujeme cestovanie a spoznávanie nových krajín a miest. Cestujeme skoro stále, či už v rámci Slovenska, ktoré máme skoro celé pochodene, ale aj za hranice..máme radi turistiku, kúpanie, sauny, plávanie, korčuľovanie, lyžovanie.. obe deti sú veľmi aktívne a šikovné..
Vybrali by sme si zimný pobyt, určite by sme využili lyzovanie, snowtubing, ale aj wellness, či dobré jedlo😉posankovali sa, ale aj postavili snehuliaka⛄pobyt u vás by sme si určite užili..máme na FB aj na IG profil JuKa_mala_cestovatelka, ktorá by určite napísala svoje hodnotenie, ako sa jej u vás páčilo😉 tak neváhajte a určite nás oslovte🤩

18. sep 2023

Čauky, sme 4 členná rodina... ktorá, teraz si sadnite, ešte spolu nebola v našich krásnych Tatrách... ale o tom neskôr... synátor čerstvý prvák má 7 rokov... dcéra ma aktualne 9 rokov... no a preco sme ešte neboli v Tatrách? Pretože môj muž si myslí, že to není pre nás... a žeby nejakú turistiku naše deti nezvládli... preto, by som bola rada, žeby ste vybrali práve nás a mohla by som mužovi dokázať, že aj takáto dovolenka stojí za to... ja Tatry milujem... a rada by som tento svoj pocit sprostredkovala aj svojim deťom...

18. sep 2023

Ahoj, tak my sme 2 zevraj 🤣 dospeli a baby dvojicky 11 rocne , milujeme Slovensko a vylety po nom, baby si odskrtavaju navstivene mesta a hrady,ktore sme navstivili. Nase dovolenky su vzdy plne aktivit a vyletov po okolo okoli.Milujeme turistiku ale aj plavanie v bazene ci relax v saune, vsetko chcu baby vyskusat. Jedlo si tiez radi vychutnavame, od 6:00 su hore a cakaju na ranajky 🤣🤣. Potesil by nas pobyt v hociktorom obdobi kazde ma svoje caro, pripajam aj fotku z poslednej dovolenky 🌞👌moj ucet na insta katka_dubenova

18. sep 2023

Ahoj, moje meno je Viktória a mám na IG taký mamičkovský profil, kde sa venujem hlavne tipom na jednoduché doma robené aktivity s deťmi, ale aj rada píšem a recenzujem detské hry, knihy, hračky, ktoré sa u nás osvedčili. Snažím sa materstvo nie len prežiť, ale si ho aj užiť. Rada sa s mojimi 10 tisíc sledovateľkami podelím aj o fotky a skúsenosti z tohto rezortu. Najviac ma zaujal jarný pobyt, lebo na jar všetci oslavujeme (syn 5. narodky, a ja, manžel a dcéra (2,5) meniny) ❤️
https://instagram.com/mamovinky?igshid=OGQ5ZDc2...

18. sep 2023

Ahojte, radi by sme sa vám predstavili. 🙂 Volám sa Magdaléna a spolu s manželom sa staráme o tri deti: Lukáš (13), Tonko (10) a Terezka (4). Sme z Trnavy a radi vyhľadávame krásne turistické oblasti na dovolenky, či predĺžené víkendy na Slovensku. Našim kritériom býva oblasť bohatá na športové aktivity, pri ktorých by deti vybili svoju energiu. Zároveň si však potrpíme aj na pekné ubytovanie a kvalitné jedlo😉 Radi by sme testovali jarný alebo letný pobyt.

18. sep 2023

Sme 5 členná rodina, ktorá sa snaží aktívne tráviť voľný čas. Veľa výletujeme a spoznávame krásy Slovenska. Máme radi dobré jedlo, kvalitne víno a výbornú kávu. Radšej si vždy vyberieme kvalitu pred kvantitou a snažíme sa deťom ukázať z každého kúta niečo 🙂 Dievčatá 10 a 7 rokov, zbožňujú vodu a nevyhnú sa ani jednej detskej herni, čo je na okolí. 2 ročná dcéra sa ku nim vždy vo všetkom pridá a manžel fotograf, ktorý sa riadi heslom : ,, Bez foťáku ani na krok " všetko dokumentuje 🙂 ak by sa šťastie usmialo na nás, potešil by nás jesenný alebo zimný pobyt.

18. sep 2023

Ahoj predstavím vám moje baby.

Dcéra Emka 8 ročná a Meliska 3 mesačná
Ja sa volám Katarína mám 29 rokov
A našu babku Ľudmilu.
Sme z Bratislavy
Máme radi výlety nové miesta a zážitky
Moja 2 mesačná Meliska je malinká ale vždy všetko absolvuje snami.Lebo mama ma nosič ktorom ju nosí.
Mala by sme záujem buď o zimný pobyt kde by som oslávila svoje 30 narodený alebo letnú.

18. sep 2023

Dobrý deň našu rodinku tvoria 3 členovia. Naša dcéra Olívia oslávi teraz 7 rokov. Radi podnikáme dovolenky a výlety kde sa snažíme spraviť rovnováhu medzi oddychom a aktivitou. Olívia teraz nastúpila do 1. ročníka, čizme určite na jar akebo v lete by sme cela rodinka uvítal relax niekde v krásnom prostredí. Verím tomu, že Olívia Vám poskytne pravdivú a nefalšovanú recenziu nie len z ubytovania ale aj s wellnes a detských atrakcií. Tak čo nebojíte sa a skúsite sa opýtať na jej názor?

19. sep 2023

Pekný deň prajem, idem skúsiť šťastie a zapojím nás do hry o jarný pobyt alebo jesenný. Jar v Tatrách sme mali česť zažiť a páčilo sa nám tak prečo nie? Jeseň hrá farbou a tiež stojí za to pretože i to má svoje čaro... my sme taká zvláštna zostava z Topoľčian 😄 ja mám syna 4ročného( na jar už bude 5ročný), aktívneho plavca, cyklistu, a priateľ má krstnú 11ročnú dcéru ,ktorá je parťáčka na všetky bláznovstvá čo si vymyslíme😄 tvoríme nový pár s priateľom od jari ale postíhali sme toľko spoznať a pobehať čo do teraz nám zo Slovenska unikalo🤍💙❤️ ....rada fotím i viem čo obnáša recenzia, akú zodpovednosť za testovanie,a osobne si myslím ,že našou aktivitou by sme vyskúšali všetko dostupné, čo máte pre nás pripravené. Už len aby sa na nás usmialo šťastie 🍀🍀🍀🍀

19. sep 2023

Ahojky...skúsim Vás presvedčiť, že sme tá pravá rodinka na testovanie. S manželom máme 3 drobcov(aj ked už vyrástli chlapci majú 12 a 8 a najmenšia akčná hrdinka ma takmer 3r) chalani zbožňujú pohyb, či prší, či sneží, stále niečo vymýšľajú, mladší by bol stále na ihrisku s loptou a starší vo vode. Keďže ich stále sprevádzame,tak by nám dobre padol poriadny wellnes. Ak by sme mali tú možnosť, využili by sme zimno-jarný pobyt, aby sme okrem krásnej prírody a skvelého jedla, mohli vybehnúť na zjazdovky zalyžovať a bezstarostne venovať energiu chalanom aby sa to naučili tiež, a naša najmladšia je riadny nezbedník,ako jej bratia, takže príroda a preliezky, demänovské atrakcie budú to pravé orechové. Sme z východného Slovenska -Zemplín, a teda tu poriadny sneh nebol už veľmi dávno. Isto viem,že by sme si pobyt poriadne vychutnali, vyskúšali všetko čo by sa dalo a manžel by mi to pomohol zdokumentovať 😊😎. Rada sa o takúto skúsenosť podelím aj s priateľmi na facebook-u, na instagrame sa zatial iba rozbieham,ale mohol by to byť skvelý príbeh na zdieľanie.

19. sep 2023

Ahoj, sme 4 členná rodina, ktorá aspoň raz ročne navštívi Liptov. Veľmi radi cestujeme a užívame si vzájomnú spoločnosť. Z našich výletov čerpáme kopec energie ešte dlho po tom, čo sme sa vrátili domov. Sme energická fantastická štvorka, ktorá vyhľadáva dobdrodružstvá a miluje gastronómiu. Ocino sa venuje fotografovaniu, takže nič nám neunikne v našom rodinnom albume a mamina sa stará o to, aby bol každý deň využitý naplno.
Ročné obdobie pre nás nie je rozhodujúce, ale jeseň je za dverami a my sme už teraz na ňu pripravení!

19. sep 2023

nasa rodina ma 4 clenov- dve velke deti (ja a muz) a dve mensie :D syn- 10r a dcera rok. napriek tomu ze je mala uz s naki pocestovala siroke okolie a aj zahranicie. vzdy ked sa da cestujeme, milujeme dobre jedlo, adrenalin, sme za kazdu srandu. svoje zazitky poctivo dokumentujeme a v domacej kniznici je pomaly viac fotoalbumov ako knih 🙂 o svoje cesty a zazitky sa radi delime aj s publikom na socialnych sietach 🙂 tesime sa na kazdu novu prilezitost! potesime sa kazdemu rocnemu obdobiu.

19. sep 2023

Sme akčná rodina, milujeme cestovanie a spoznávanie nových miest a je jedno či letecky,pešo,alebo na bicykloch 😉. Najmladšia dcéra, ktorú voláme neskrotná, je živel od prírody,nebojácny nezmar so šibalským kukučom, rozveselý každého,kto sa jej prihovori,to je naša 2 ročná Bianka. Staršia sestra Nina (6r) je vnímavý,citlivý umelec,kreatívec čo denne lieta v oblakoch a sníva o dovolenkách aj za nás s prstom ns glóbuse 😁. Otec Martin, sa k našim nápadom vždy rád pridá,rád sa zvezie so mnou, so svojim plánovačom voľneho času. Rodina sa mi smeje,keď plánujem dovolenky,že sa v tom niekto môže tak vyžívať,ako ja, ich to vraj nebaví 🤔 a mne naopak robí radosť už, len pohľad na fotky z miest, ktoré mienim navštíviť počas dovolenky, cestujeme vždy bez cestovky, mám to rada takto,dobrodružne, to som celá ja, krk rodiny Lenka. Toto leto som mala v plán navštíviť s dcerou tento rezort,že si dáme takú menšiu dovču,len my dve s Ninou, choroba to zariadila inak. Ale osud mi tento rezort doprial na konci leta,aspon vo forme wellnesu pre seba a od vtedy snívam,že sa sem raz vrátim a snád si ten bozsky relax pod holym nebom uzijem spolu s manželom 😉. Veľmi by nás to potešilo. Zaujali ma vsetky pobyty bez rozdielu,ale keby si ma moja romanticka dusa vybrat, vyberie si svetielka v zime 🙂.

19. sep 2023

Ahojte, sme rodina zatiaľ 2 ale čoskoro už 3. Keďže prídu povinnosti a nebude už toľko času na rekreáciu a oddych preto by som sa rada zapojila aj ja. Radi spoznávame nové miesta na Slovensku. O svoje zážitky z ciest sa radi podelíme aj na soc. sietiach. Potešila by nás výhra na jeseň alebo zimu 🙂 Výhra by nás určite potešila a veľmi by nám to prospelo, keďže sme mali ťažké obdobie :(

19. sep 2023

Ahojte
Sme trojčlenná rodinka mama, otec a syn Kristián 11rocny. Veľmi radi priam milujeme prírodu, turistiku, oddych. Mame radi bikovacku ale aj relax wellness. Istotne by nás potešilo prísť a vyskúšať služby v danej lokalite. Dnes mám aj take jubileum tak možno ak bude šťastie budem to mat krásny darček od Vás MK.
Ale aj keď nie istotne sa popozeram potom na vybrané testerky ktoré budú info a zážitky dávať sem na MK.

19. sep 2023

Sme 4 členná partia+pes 🙂 takže dosť aktívna rodina. Milujeme spoločne chvíle a budovanie neuveriteľných zážitkov. Pretože to najviac, co v živote mame ja čas strávený spolu. Najkrajší darček je byt spolu a užívať si život. Každú minútu, s každým úderom srdca. Preto by sme si zimný pobyt vedeli užívať a vychutnávať naplno.

19. sep 2023

Ahoj 🙂 my sme taká čerstvá rodinka,ktorá je spolu len čosi vyše roka,keďže mám iného partnera a dcérka parťáka 👍 a tatina v jednom.Ako každé desaťročné dieťa je vždy šťastná,keď vybehneme na výlet.Naposledy sme si prešli Oravu a už sa tešíme na další výlet,tentokrát do Prahy.Vždy sa snažíme vyberať výlety aj ubytovanie tak,aby sme boli spokojní nielen my dospelí ale aj Miška 🥰 Spolu si užívame nielen slovenské krásy ale aj výlety v Rakúsku,keďže ho máme vzdialenosťou čo by kameňom dohodil.Pobyt by sme si vybrali jarný preto,že všetko kvitne a krásne vonia,všade to hýri farbami a to je čosi,čo milujeme 😍

19. sep 2023

Ahojte, sme trojčlenná rodinka ktorá rada objavuje Slovensko a rada cestuje. V tomto rezorte sme ešte neboli, tak prečo ho nevyskúšať vďaka tejto príležitosti. Dcérka ktorá má čoskoro 7 rokov je vodný zivel a tak kde je voda, je aj ona. S manželom si radi užívame krásne spoločne chvíle ako rodina vždy keď je to čo i len trochu možné. Naposledy sme boli v Tatralandii a to bolo pre nás to pravé orechové.

19. sep 2023

Sme 3 členná rodina, ktorá stále cestuje. Mám 38 a muž 41rokov🤩6 ročný syn každý víkend vstáva s otázkou- kam pôjdeme dnes. Milujeme každé ročné obdobie, zbožňujeme plávanie aj wellness, na jeseň a jar turistiku a bicykle. V zime lyžujeme a korčulujeme. Najradšej by som vyskúšala silvestrovský pobyt, lebo silvester doma nás už vôbec nebaví.🤪 viem si predstaviť celý deň ho prelyžovať, večer sa zabaviť pri nejakom skvelom programe ( nie tých v TV čo dávajú posledné roky🙈), dať si skvelé jedlo a užiť si krásne 3 dni s rodinou🥳A keďže žijem sociálnymi sieťami- zrecenzujem všetko čo sa mi páči😉https://www.facebook.com/WellnessCoachNikola

19. sep 2023

Sme 3 členná rodina, náš syn má 13 rokov. Radi cestujeme, ale pravdu povediac v Tatrách sme ešte neboli..boli by sme veľmi radi keby sme vyhrali pobyt. Máme radi dobré jedlá, prírodu, a super by bolo zažiť u Vás trocha relaxu a zábavy spolu. Mám predajnú stránku na facebooku, tam by som sa mohla podeliť so skúsenosťami v prípade výhry 😉

19. sep 2023

Sme štvorčlenná rodinka, ktorá miluje cestovanie a aktívne dovolenky.Dcerka má 7 rokov, syn 4 ale to vôbec nevadí, pretože je to malý nebojácny chlap, zbožňuje tobogány, lyže, tuningové dráhy, bobove dráhy, tak ako aj my ostatní.Radi korčuľujeme, bicyklujeme, chodíme na turistiku.Veľa sme už toho na Slovensku pochodili, ale v Demänovej sme ešte neboli, bolo by to pre nás niečo nové a zaujímavé.Najviac by nás potešil zimný pobyt, aby sme si mohli aj zalyžovať ale samozrejme aj tie ostatné, pretože v každom ročnom období sa tam dá zažiť niečo iné

19. sep 2023

Čauko - čauko, sme crazy 5 členna rodinka: ja , tatino a naši traja princovia. Aj napriek ťažkej genetickej chorobe "Joubertov syndrom" násho prvorodeho synceka si uzivame zivot na plne obratky. Nesedime doma,ale chodime v zime lyzovat, v lete k moru a nesmu chýbať výlety do hor a na hrady. Aj ked nam tura trva 2x tolko dlho ako píšu, vidim ziarive ocka, ze som to tam dal. Vieme si uzit vikend v kazdom pocasí. Radi by sme sa zucastnili testovacky v rezorte, pretoze Brunko miluje ❤ nove miesta a zazitky. 🌲

19. sep 2023

Zdravím, na toto testovanie sa veľmi rada zapájam a dúfam, že sa mi to raz podarí. Sme 4-členná rodinka. Manžel(30) ja (30) a 2 deti (10r a 8r). Pochádzame z Kysúc.
Vedela by som si predstaviť jarný pobyt, kedy sa príroda začína prebúdzať, všetko kvitne a dni sú dlhšie. A ako by mal vyzerať náš spoločne strávený čas ? Určite by to malo byť o chvíľach spolu, skvelom jedle, nejakej turistike, lebo tú mam s manželom a deťmi veľmi rada. Wellness a aquapark by bola skvelá voľba pre nás, ale ešte viac by sa potešili naše ratolesti. A samozrejme v neposlednom rade aj jarná lyžovačka, keď sa dá lyžovať len v tenkej bunde a hreje nás slniečko. Takéto testovania sú skvelé, pretože človek sa na chvíľku zastaví, hodí za hlavu všetko čo musí a užije si s rodinou. Pripájam aj našu foto z letnej turistiky na chate pri Zelenom plese. Na IG mám účet berryna59

19. sep 2023

My sme boli u vás na jar a skonštatovali sme že zima musí by magická vrelo odporúčam všetkým rodinkám a dolná reštaurácia je topka 😍❤️

19. sep 2023

Sme dvojclenna rodina ja a moj 11 rocny syn Tobias. Jarny pobyt by sa nam urcite pacil boli sme v lete a nestihli sme vyskusat wellnes, a este kopec dalsich veci.

19. sep 2023

Ahojte. Sme 4-členná rodinka ( ja 25, môj manžel 29 a naše deti Miško 5 a Tamarka 2 roky) . Milujeme chodiť na výlety a dovolenky a tak tráviť čas spoločne. Milujeme aj letné dovolenky, ale moje najobľúbenejšie ročne obdobie je jeseň ,takže by som si určite vybrala jesenný pobyt.
Prechádzky lesom ,objavovanie zrúcanin hradov ,či hľadanie hríbov a gaštanov sú naše každoročne záujmi. A čo môže byť lepšie ako nejaká turistika, alebo prechádzka v lese a po nej oddych vo welnes? Pre mňa nič, a ešte si dat teplý čajík a zapáliť sviečku. Tento rok sa snažíme viac šetriť, keďže chceme do konca roka dokončiť náš nový vysnený domček, aby sme tam už mohli bývať, preto by ma toto testovanie veľmi potešilo a aj moje deti. Spoločne by sme si oddychli a užili si pobyt. ❤

19. sep 2023

Mame styri deti, v nedelu uz sedemrocnu, 13,16,20 rocne deti, vybrala by som si zimny pobyt, pretoze minulu zimu sa uz aj najmensia naucila lyzovat a na vianoce chcem kupit pobyt na jarne prazdniny, nech sa mensie deti polyzuju, lebo dvaja starsi pubertiaci uz s nami nechcu chodit 😀, tym musim vymysliet ine vianocne darceky

19. sep 2023

Ahojte, sme 4 členná rodina, ktorá by si vybrala letný pobyt. Deti majú radi skákačky, šmýkalky, trampolínu a taktiež vodu, takže by si to tam užili. Samozrejme aj rodičia by si to užili 🙂

19. sep 2023

Ahojte sme 4 členná rodinka ,len dcérka
24ročná už nebýva snami ,ale keď
sa dá tak ju zoberieme snami , manžel-46,ja-45 a syn 13 ročný,ktorá by chcela vyhrať pobyt jesenný 🙂 .Radi bicyklujeme po kopcoch ,len moc sa tam nedostaneme tak radi by sme využili túto možnosť.Máme radi adrenalín a všetko čo ponúkate by sme vyskúšali a radi by sme napísali recenzie...ďakujeme

20. sep 2023

Pozdravujeme všetkých na MK. Sme 5 clenna rodina, žijúca blízko Prešova. Výlety plánujeme zriedka, keďže práca nám to veľmi neumožňuje a decká sa cez prázdniny striedali u starkých ako na páse. V zime radi lyžujeme, v lete bicyklujeme, pláveme.Takže tento pobyt by bol pre nás unikátny a vynahradili by sme si stratený čas ☺️ Deti (10,8,5)

20. sep 2023

Zdravickooooo 🙂 je nás 5 a chceme spoznať svet 😆 už dávno pozeráme po pobyte v to to rezorte, na testovanie sme naj, lebo nejeden riaditeľ hotela mi už povedal že som si všimla čo iní nie ;) práve sme ubytovaní neďaleko, takže s cestovaním problém nemáme. Máme deti 4, skoro 6 a 9 a sú najkrajšie na svete 🙂 naša dovolenka je vždy spojená s veľa aktivitami, hlavne čo sa týka ubytovania kde sme, musíme vyskúšať všetko, keď sú animacie už som mala aj plániky čo kedy kam 🙂))) proste sme pre testovanie pobytu naj, môžete sa spoľahnúť. Krásny deň ešte ;)

20. sep 2023

Pekný deň, naša rodina je trojčlenná. Cestovanie milujeme, po Slovensku i v zahraničí. Syn má 8 rokov a už niekoľko rokov si na sviatok alebo Vianoce želá namiesto hmotného darčeka zážitok. My sme sa rodičmi stali až v neskoršom veku, o to viac si to užívame a tešíme sa z toho. A čo sa týka pobytu, termín pre nás vôbec nie je dôležitý. Užili by sme si ktorékoľvek ročné obdobie. Písať aj fotiť viem, pretože sa tomu profesionálne venujem.

20. sep 2023

Mali by sme záujem o hociktorý pobyt okrem jesenného lebo na túto jeseň už niečo máme ❤️

20. sep 2023

Veľmi by sme sa tešili z takéhoto pobytu. Minulý rok sa staršia dcérka naučila lyžovať a tak by sme sa veľmi tešili zo zimného alebo silvestrovskeho pobytu aj keď aj turistiky v teplých dňoch sú super. Takže nám to je jedno kedy, hlavne si to užiť. Sme 4 členná rodinka, dcérky 6,5 a 2,5 roka. Obe milujú pohyb, turisitky a lyžovanie. No a my s mužom nie sme iní 😊 na facebooku mam stránku kde moju tvorbu sleduje takmer 1000 ľudí.

20. sep 2023

Dobrý deň/ahojte! Sme 4 členná rodina z južného Slovenska. Máme 2 chlapcov, Márk je veľký futbalista, má 10r., Daniel náš malý hyperaktív bude mať v novembri 9r. Muž má 41, ja som 35. Veľmi radi cestujeme, keď máme možnosť , príležitosť, žiaľ financie nedovolia toľko cestovať, koľko by sme chceli 🫣🙂 Máme radi turistiku, zimné aj letné športy. Napríklad rada lyžujeme...síce deti ešte len učia tento šport, hneď obľúbili lyže. Žiaľ u nás na južnom Slovensku veľa snehu neuvidíme , tak veľmi radi by sme prišli na zimnú sezónu. Deti by určite vyšantili vo snehu, užili by sme lyžovačku, sánkovačku a samozrejme potom by sme trošku zohriali vo wellnesse 😁 budeme veľmi radi, ak nás vyberiete. Pripájam foto našej rodinky. 💕

21. sep 2023

Ahojte, našu rodinku tvorím ja s manželom Peťom a dvaja naši synovia - Jakubko 8 rokov, Matusko 5.5 roka.. Myslím si, že sme klasická rodinka, ktorá rada trávi chvíle spolu, či už na dovolenkách, na rybacke, na futbale (keďže starší syn hráva za Hlohovec už 3 roky) a tiež na ihriskách kvôli mladšiemu.. Niekedy mám pocit, že mladší syn má potrebu ochraňovať a obranovat staršieho 🙂 Jesenný pobyt by nám padol vhod, naposledy sme mali oddych v júli v Chorvátsku a taky wellnesik by určite padol vhod 🙂

21. sep 2023

Jaaaaj tak toto už áno 🙂 sme mladá rodina a svoj voľný čas trávime aktívne. Syn bude mať čoskoro 9 rokov je aktívny plavec a lyžiar. Mladšia má síce len 3.5 roka ale sa aktívne zapája. Snažíme sa im ukázať svet, okolie, hory... darujeme často krát zážitkové darčeky.

Demänová rezort som už zachytila, cestou do Jasnej. Je pravda, že sme sa tam este nezastavili. Nás by potešilo vyraziť tam v zime, keďže mala začala lyžovať je tam ideálny svah na doučenie.

Starší by sa potešil jazde na e-biku a ako jo poznám nebol by problém ani v zime, s manželom by sa poriadne vyšantili.

No a ja... ja by som sa tešila z ich radosti a čerešničkou na torte by bol pre mňa welnes.
Už len tá predstava ma hreje pri ❤️

Tak držme si palce, veď kto nehrá ani nevyhrá nie.

21. sep 2023

ahojte, zapajam sa aj ja ☺️ sme 4 clenna rodina, ktora takmer kazdu volnu chvilu travi “v terene”. Ci uz je to turistika, bicykle, alebo v zime lyze/bezky, skratka ked je moznost, zbalime ruksaky a ideme. vedieme si aj dennicek z nasich vyletov 😁 deti maju 12 a 9 rokov. co sa tyka rocnych obdobi, kazde ma svoje caro.. ale turistika v krasnom jesennom pocasi, ked vsetko hra roznymi farbami to je balzam na oci aj dusu ☺️
pripajam aj jednu fotku z tohtorocneho leta

22. sep 2023

Ahoj🙂sme 4clenna rodina, ja Ľudka 34r, manžel 40rokov, synovia 7 rokov a najmenší člen má rok a štyri mesiace. Pochádzame z východného Slovenska.Radi trávime čas vonku, na záhrade,v prírode , na bicykli. Určite by sme si pobyt užili ,spoznávali krásy Slovenska ❤️ Potešil by nás jesenný pobyt ale aj akýkoľvek iný 🥰profil na Instagrame nemám, ale rada by som vám zážitky z pobytu nafotila 🙂

22. sep 2023

Predstav nám tvoju rodinu: ahojte,sme stvorclenna veeeelmi altivna rodinka;), odkiaľ ste: z Bratislavy, koľko majú rokov jej členovia: mama 45,tato 44,dcera Sofia 14 a dcera Olivia 12 rokov a popíš nám, ako si predstavuješ ideálny rodinný pobyt...nedavno sme sa vratili z Jasnej,dcery si vyhliadli teren na lyzovacku na Chopku,takze,idealny rodinny pobyt pre nas,cele dni na svahu;) a po kvalitnej lyzovacke skvele jedlo a wellness❤️co takto Silvestrovska lyzovacka na chopku?🥰🎿lanovku mame odskusanu;) zo severnej strany na juh;)lyze je kam zastoknut;)))tak nech je uz silvester;) veeela sportujeme...bicyklovanie,lyzovanie,plavanie,turistika,skupinove cvicenia a fitko...spinning,jumping,pilates,flyfit,sme proste stale v pohybe;) leto sme mali velmi akcne🙏uz sa tesime na zimu;)
Som aktivna na fcb aj insta...
Vopred dakujeme🤩

Vopred dakujeme,ak

22. sep 2023

Ahoj sme sice 5 clenna rodina, ale to nevadi. Sme sportovo zalozena rodina ktora miluje biky, a snowboardy. Cele leto sme jazdili po Slovensku a spoznavali Bikeparky. Moji chalani maju 16 a 12 a 1 rok. Pravidelne sportujeme a spoznavame Slovensko. Nakolko uz dlho nebola poriadna zima, dufam ze tento rok uz bude super by sa hodil bud zimny, alebo Silvestrovsky pobyt. O vasom rezorte som pocula uz vela a aj osobne sme sa boli v bom pozriet ale sluzby sme nevyuzili, tak dufam ze sa nam to podari teraz 🍀🍀🍀

23. sep 2023

Sme čerstvo 5-členná rodina s dvomi staršími deťmi - Benjamínko 9 a Vivi 7, v auguste pribudol do partie Arnold 🙂 Sme za každú srandu a radi športujeme, v lete bicykel, korčule, plávanie, turistka, v zime zase lyže a sánkovanie. Toto leto sme neboli na poriadnej dovolenke kvôli očakávaniu najmladšieho syna, čo síce nevadí, no takýto príjemný pobyt by nám v zime či na jar padol určite vhod. Vyskúšali by sme všetko, čo komplex ponúka a možno aj unavená mama s už cca 5 mesačným by si odbehla konečne poriadne vypustiť paru do wellness. O rezorte sme už počuli, no nestihli ho otestovať a vieme sa druhým pekne pochváliť, kde sme boli, keď sa nám tam páči aj na našich sociálnych sieťach 🙂

23. sep 2023

Sme 4 clenna rodina na takomto pobyte sme spolu ešte neboli tak by to bolo pre nás niečo nové.

24. sep 2023

Dobrý deň, sme 4clenna rodina. Ja(41) predavačka v potravinách, manžel(44)kamionista, syn(16)sa učí za automechanik a dcéra (8) žiačka 3rocnika.Byvame v malej starej chalupe na dedine ktorú už 7r zliepame svojpomocne takže na neaky takýto luxusný pobyt už nevychádzajú peniaze 🥴. Veľmi by nás takýto jesenný pobyt potešil ale v podstate v hociktorom ročnom období. 🍀🍀🍀🍀. Ďakujeme.

24. sep 2023

Ahojte 🙂
Sme 5 členná rodinka. Mama Jana 40r, tatko Jaro 41r, dievčatá Bianka 12r a Zuzka 8r. Posledný člen rodinky je naša 16,5 ročná fenka yorshika Nelly. Psík už posledné 2roky s nami na výlety nechodí/dokáže prejsť len pár krokov /. O jej opateru počas našej neprítomnosti sa starajú mamka so sestrou.
Najväčší zážitok sme absolvovali v Energylandii. Bol to Top výlet. Pri mori sme nikdy ešte neboli, ani keď sme boli deti. Radi trávime čas v prírode, keď počasie dovolí.
V Demänovej sme ešte neboli, radi by sme si u vás užili pár dní. Je to absolútne jedno kedy, hoci aj hneď v októbri. Verím, že v každom období sa dá tam zažiť zaujímavý zážitok. Ďakujeme za možnosť sa zapojiť.

25. sep 2023

Ahojte koníkovská banda. Som manina (35) dvoch šibalov 7 a takmer 11r a spolu s manželom sa snažíme nezblázniť sa 😂😜. Pracujeme po väčšine na striedačku a cez týždeň sa pri lepšom prípade stretneme všetci spolu max 2x. Škola, tréningy, zápasy a na výlet keď sa vôbec raz za rok niekam podarí. Milujeme sa kúpať, nové objavovať a rada zdieľam pekné momenty aj na fb, či na instagrame. Tešili by sme sa hociktorému pobytu a hlavne, ak by sme ho trávili spolu. Mamina Anka 😉

25. sep 2023

ahojte, moja rodinka ma 4 clenov 6,5 rocnu Zaru a mladsiu Emi, sme z vychodu Slovenska, cela rodina miluje šport, mame vlastny web cestaslovenskom.sk so skoro 10000 fans, idealny pobyt je pre nas plny zazitkov, vzdy skusame nove veci, milujeme animatorov a dobre jedlo, zaujem mame o jesenny pobyt

28. sep 2023

Ahojte sme 4 clenna rodina. Mame syna 8 rocneho tretiaka, ktory miluje lego a zabavu vonku s kamaratmi na ihrisku a preliezkach, zabavne parky a vodny svet. Mame ja dceru 5 rocnu ktora predskolacka rada tancuje spieva a rovnako rada santi na ihriskach a aj vo vode ako jej brat 🙂 s manzelom radi cestujeme a teraz prisposobujeme dovolenky detom a objavujeme caro detskeho sveta cize urcite nase dovolenky obsahuju vodu, vnutorne ci vonkajsie ihriska ale aj nejake spoznavanie. Liptov miluje cela nasa rodina boli sme tam velakart a vzdy sa na radost deti povozime aj na lanovkach na Chopok. Mali by sme zaujem o letny pobyt ak je podmienka 6rokov tak aby ho vtedy splnala aj nasa dcera a mohla ist tiez ♥️

28. sep 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@0_0, @142230919213, @16092016, @16oriesok, @23lenka, @alenka24482, @alexio67, @angie_l, @anjelicek4, @anka2103, @annamarika, @baby2008, @berry59, @beruskahc, @brixa, @bubo27, @carmen238, @cawes, @circa126, @daska178, @dori2, @erikad82, @fedina1, @gujami, @havlicka11, @hela_tn, @herodias, @jane2386, @jennifer007, @julia1306, @julik104, @kacena85, @kachorra288, @kajkach, @katarinkablonde, @kuceravasue30, @lackova1, @lenka905, @lenka9g, @lienkaam16, @linkapaulinka, @livinka1111, @ludiq, @lujzamisko, @lujziiik, @luma1, @lusib24, @maalina, @maggie20, @marikaheidi, @martina374, @matamato, @melani19, @mimuska125, @mirinka2900, @mischap, @misinka0611, @misurka7, @moncikagal, @monnystar, @mravenek, @nancy666, @natalia0902, @nataliamiskova, @nika3333, @nikha2809, @nikusiak9, @number19, @paula427, @petra282, @pibza, @prhlavka, @puertorico, @rakovcanka, @rita85, @samuelkovo, @scyry, @shilou, @sonita, @sprituska, @sunibrutal, @suzinka1608, @tweetinka.co, @xenicka13, @ziabronozka, @zuzu2636

2. okt 2023

@konik_testuje jaj až mi srdce podskočilo od radosti keď som videla, že som vami označená a že ideme na výlet 🤣 tak snáď nabudúce 😊

2. okt 2023

@samuelkovo presne aj mne, nuž smola 😔

8. okt 2023

Začni písať komentár...

Odošli