Cybex alebo Bugaboo

anonym028
23. apr 2024

Ahojte. Aký kočiar odporúčate. Poprípade máte s nektorými spomenutými dole skúsenosti? Budem rada za každú recenziu. Mala som vyhliadnutý Cybex, veľmi sa mi páči dizajn. Veľa som ale čítala že Cybex je kazový, videla som recenzie, fotky aj videá že ešte len nový prišiel a hneď ho reklamovali lebo vŕzgal a buchotal uff.. aj kamarátkina sestra čo robí s kočíkmi mi vravela že sú tieto nové kazové a veľmi sa ako značka pokazili v kvalite.. dokonca je vraj aj malý a mamičky po roku vymenili za väčšie/ inú značku. Mali ste Cybex a vymenili ste ho za iný? Nerada by som dala za kočík také peniaze a po roku menila alebo hneď reklamovala..
Vedeli by ste mi dať aj recenziu na Bugaboo Fox 5?
Malé sa narodí na konci septembra/začiatok októbra. Takže vaničku potrebujem skôr väčšiu skrz zimu. Bývam na dedine takže aby zvládol aj štrkovú/horšiu cestu, sneh a čľapkanicu a samozrejme keď zvládne kritéria pred tým mesto bude brnkačka.
Mám vyhliadnuté tieto - Cybex Priam 4 / Cybex balios S Lux / Bugaboo Fox 5 / Bugaboo Fox Cub - všetko 2-kombinácie.
Ďakujem za každú recenziu, skúsenosť, komentár 😊

malaopicka
23. apr 2024

Mám 3 cybexy, najhorší je priam, do 3 týždňov som ho rozpredala a nechala som si len podvozok na vajíčko. Otrasný kočík. S ostatnými nemám skúsenosť, ja odporúčam Thule. Mám už druhý, je to top kočík, ale treba k nemu ešte iný, menší. Inak by som rozhodne nekupovala už 2-kombi, ale kúpila by som podvozok a vaničku a potom športový podľa potrieb teba a dieťaťa.

jablkovastrudla
23. apr 2024

Cybex neviem, kamaratka mala balios s lux a bola velmi spokojna, pouzivali ho 2 roky.
Ja som mala bugaboo chameleon 3 pri prvom, teraz som kupila ten isty len 3+. Fox je pekny ale pre mna je velmi velky a mohutny, a to mam 178 cm. Pri cestovani zaberie velmi vela miesta v kufri auta. Po roku ked bude syn vacsi tak budem menit za mensi sportovy

katarina_sm
23. apr 2024

@anonym028 aj ja som sa rozhodovala medzi Cybex Priam a Bugaboo Fox 3. Viem, ze sa pytas na BGB Fox 5, ale snad ti aj moja skusenost pomoze pri vybere.
Vybrala som si BGB Fox 3 kvoli velkej vanicke a podvozku. Mam chlapca narodeneho v juli a vo vanicke bol celych 8 mesiacov. Celu zimu vo fusaku. Az ked vedel sam sediet, zacala som pouzivat sportovu cast. Sice som ho uz nedavala spavat dlhe spanky do kocika, pretoze mi na spanok korytkove sedenie neprislo vhodne. Zacal spavat denne spanky v postielke a von sme chodili pocas bdeleho okna. Byvame v meste pod lesom a oba varianty terenu zvladal vyborne. Teraz cakame druhe dieta a zostavam pri BGB. Mame aj Thule Chariot Sport vylucne na sportove aktivity. Este mi napada, ze vyhoda BGB oproti Thule Urban Glide alebo Thule Chariot je, ze BGB ma tri polohy a jednou z nich je pekny rovny sed. Thule nema rovny sed, iba pololah alebo korytkovy lah. Nedavno vsak prisiel do predaja novy rad Thule Urban Glide, a to uz neviem ako to je so sedom, treba pripadne pozriet.

princess59
23. apr 2024

@anonym028 k cybexu len toľko že ho všade vychvaľujú ale po pár mesiacoch ich predávajú.....tiež sa mi priam veľmi dizajnovo páčil ale keď som pokukala nejaké skupiny na FB tak veľa žien ho predávalo ako brutálne naj kočík po 3-6m používania 🤣🤣 Za tie € by som očakávala že ten kočík aj niečo vydrží

anjelicek26
23. apr 2024

My mame bugaboo fox 5.. brutal premakany kočík, co sa tyka funkcii a kvality.. ale nám úplne zbytočný.. strasne veľký,prejde všetko ako Tank,do vanicky by sa maly zmesti aj do 1.5 roka, co potrebne absolútne nie je. V aute zábera pol kufra.. a moje dieťa spi v postieľke a na kocikovanie mi kasle,tolko recenzia😅🤣🤣

milanemila
23. apr 2024

@anonym028 mame priam a pouzivam ho uz pri druhom dietati. Za mna nevyhoda je relativne kratka strecha ak je sportova cast v lahu a aj na vanicke, v tomto je bugaboo lepsi, manipulacia je lepsia so cybexom aj je skladnejsi do auta.

adulka25
23. apr 2024

Ja čakám drobca koncom júna, kúpila som Bugaboo Fox 3. Zatiaľ neviem poskytnúť nejakú recenziu zo skúseností no vyzerá byť perfektný, veľká vanička, veľké kolesá čo si myslím, že zvládnu každý terén. A páči sa mi aj to, že sa dajú meniť poťahy, striešky, kryty kolies, poťahy rúčok a madla.
Dnes som akurát bola na poradni a išla mamička s kočíkom Cybex Priam. Kočík nádherný tá Minnie kolekcia, ale tak neskutočne vrzgal, že to uši trhalo. Ja som sa mimochodom tiež rozhodovala medzi Cybexom a Bugaboo a práve kvôli veľa zlým recenziám som nakoniec vybrala Bugaboo.

banalu
23. apr 2024

Ja mam sice chameleon, ale jednoznacne by som do bgb sla znova. Priam som mala v ruke a mne pride ako z kinderka. Bgb je tank, prejde aj neodhrabany sneh - ano presne ten jeden den co napadne potrebujes ist surne na postu 😂 super dlha strieska, letna je uplna dokonalost, malej aom ju zatiahla a otvorila okienko, bola schovana a zaroven mala vyhlad. Da sa mi prehadzovat aj rucka, coze ked som chcela terenne kolesa vpredu, len som ju prehodila a presli sme vsetko👌
Prehodit ai vanicku na sportiak trva menej ako 5 minut, cize ja som napr. este 10 mesacnu mala na ranny spanok vo vanicke a poobede uz pozerala zo sporiaku svet okolo na prechadzke. Aj behavat som s nim chodila 🏃‍♀️‍➡️
Normalne mi je ho luto predat, kedze sa uz nepouziva, ale bol to skvely partak 👌
Cybex je akasi divna prestiz, ale za tie peniaze nestoji.

anonym028
autor
23. apr 2024

@anjelicek26 prosím Vás to máte tú farbu Black/Desert Taupe? Ďakujem 😊

anonym028
autor
23. apr 2024

Žienky ďakujem Vám každej jednej za Váš komentár veľmi ste mi pomohli a uistili že Bugaboo je tá správna cesta 😊❤️

anjelicek26
23. apr 2024

@anonym028 áno presne🥰