Cybex Priam 4, Bugaboo Fox 5 verzus Nuna Mixx Next

kristinabilkova
3. nov 2023

Ahojte mamicky, cakame nase prve dieta a momentalne sa rozhodujeme medzi Cybex Priam 4, Bugaboo Fox 5 a Nuna Mixx next. Najviac sa mi paci Cybex, avsak v predajniach mi bolo povedane, ze Cybex nie je moc dobry do terenu, a ze sa casto kazi. Bola som pozriet aj Bugaboo ale tam ma odradza dizajn, a co sa tyka znacky Nuna, tak zatial som nevidela vajicko, a v predajni kde sme boli mali len jeden model (uvedeny vyssie). O par mesiacov sa budeme stahovat na dedinu, a ja sa chcem uistit, ze si dobre vyberieme. Aj ked sa mi najviac paci Cybex, chcela by som pocut nejake rady, postrehy alebo recenzie od Vas. Zvladne Cybex narocnejsi teren? Mali ste zlu skusenost (reklamacie atd.)? Dakujem za kazdu radu.

veronikaszabova
3. nov 2023

@kristinabilkova za mna Bugaboo, tiez mam Foxa

banalu
3. nov 2023

Bgb Fox! Neolutujes, ja mam "len" chameleon, ale je to tank, presiel aj snehovu kalamitu 💪 mala som v ruke aj foxa aj bee a aj keby som chameleon nevymenila, fox je z nich naj!

veronikaszabova
3. nov 2023

@banalu ja som Cameleona vymenila za Foxa 🙂 a do auta mam Beecko 5. Za mna su BGB top kociky.

anjelicek26
3. nov 2023

@kristinabilkova u nas to nakoniec tiez vyzera na fox... cybex ma nazivo neocaril, materialy su skvele, ale jazdne vlastnosti so lala hlavne teren to proste nedava, nuna ma to sikme sedenie s portaku dost na prd, este zvazujem icandy peach, uvidim... chcela som na black friday objednat.. Mne sa paci aj thule sleek ale nemam sancu ho nikde vidiet nazivo..

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@anjelicek26 nad Thule som rozmyslala od zaciatku, len chcem 4 kolesa, a teda videla som jeden so 4mi, ale nejak ma neocaril 😅, black friday znie dobre 🙂, co sa ti na Cybexe nepacilo?

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@veronikaszabova no budem mat nad cim rozmyslat, a ako dlho ho uz mas? 🙂

veronikaszabova
3. nov 2023

@kristinabilkova foxa mam 6m

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@banalu no ved toto, kedze budeme byvat v BB v horach asi by sa nam zislo nieco co prejde kazdy teren 🙈

anjelicek26
3. nov 2023

@kristinabilkova tenucke kolecka, odpruzenie, celkovo manevrovatelnost, poznam lepsie kociky, prejst tym strkovu cestu ci na plaz by ho asi zabilo... ale to len odhadujem. Prepracovanie bomba, ale ci to staci... BF mava bugaboo super akcie, tak pozriem... uz teraz maju vela modelov starsich v zlavach... tak co daju potom.

jablkovastrudla
3. nov 2023

@kristinabilkova za mna tiez bugaboo. Pre mna bol fox zbytocne velky a mohutny, tak som zobrala cameleona. A to mam 178, ale byvame v meste s dobrymi cestami a nie na dedine.Cam mi presiel aj sneh aj piesok, casto sme na plazi.

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@jablkovastrudla to znie fajn 🙂 pozriem aj toho Cameleona

zoe_2
3. nov 2023

Bugaboo fox nedam na neho dopustit top strecha, kolecka prejdu vsade, velka vanicka vhodna aj na denne spanky doma 10/10 za mna

jablkovastrudla
3. nov 2023

@kristinabilkova z cameleona jedine zostatkove kusy, na oficialnej stranke maju posledne cierne ked som pozerala. Prestali ich vyrabat. Cierny ti velmi neodporucam, dost blednu farby. Ked pises ze byvate na horach kludne chodit to toho foxa, on ma velke kolesa a prejde naozaj dobre aj horsi teren. U nas by to bolo uplne zbytocne.

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@zoe_2 diky 🙂

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

A ake mate vajicka/autosedacky? Tiez znacky Bugaboo?

zoe_2
3. nov 2023

@kristinabilkova britax romer

nyphadora
3. nov 2023

@kristinabilkova na dedinu foxa, a tiez sa často reklamuje, ale nikdy s tym nebol problem. A na Nunu sa tusim daju dať aj ine vajicka. A ked tak zvaž thule.

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@nyphadora diky moc 🙂

banalu
3. nov 2023

@kristinabilkova inak mna na cybexe priam (kamoska mi ho dala do ruky, vyskusat) a vo vseobecnosti, iritoval ten gobik v strede rucky, ja to podvedome stale stlacam a jeden kocik (nepamatm, ktory) tam v tom gombiku ma vyskove nastavenie rucky... a tak si predstav, tlacis kocik jednou rukou lebo ti dieta place a drzis ho (alebo uz chodi a nechce tam sediet a druhou rukou drzis to dieta) a ty si to tak 5x stlacis kym dojdes domov 😂 lebo jasne, ze nebudes mat ruku len na strane, ale v strede...

kristinabilkova
autor
3. nov 2023

@banalu mne toto napr. vyhovovalo na cybexe a vadilo na inych modeloch. zajtra pojdem zase poskusat kociky, snad sa uz coskoro rozhodnem, diky 🙈

doris11
3. nov 2023

@kristinabilkova nemali sme sice priam, ale cybex balios s a bola som veľmi spokojná. Bývame v dedine, na kopci, kde sú cez zimu 2 metre snehu a keď nie sneh tak potom blato 😂 ale kočík presiel a hlavne prežil všetko 😀

kristinabilkova
autor
4. nov 2023

@doris11 dakujem pekne, zacala som rozmyslat aj nad balios a talos modelmi, stale som sa nerozhodla, vidim to na dalsiu navstevu predajne 😀🙈, toto ma ale celkom tesi pocut, ze balios zvladol aj tazsie tereny 🙂