Bugaboo Fox 3 verzus Cybex Priam 4

13. feb 2023

Dobrý deň, rozhodujeme sa medzi týmito dvoma kočíkmi. Bugaboo fox 3 a cybex priam 4. Viete mi prosím mamky poradiť, do ktorého ísť? Možno najlepšie taká ak ste vyskúšali oba. Vo foxe je take to korytkove sedenie v sportiaku, priam je klasicky veľký ale to čo je reklamácii na cybex tak to je strašne za tie peniaze. Dakujem za radu.

babymarket_sk
13. feb 2023

Možno zvíťazí tretí 😉...čo tak počkať na nového Foxa? Alebo odporúčam pozrieť sa ešte na jednu značku - Hartan. Všeobecne musím však povedať, že pravidelným servisom - čistenie, mazanie dokáže užívateľ predchádzať problémom.

ninjah
26. mar 2023

Kamoška kupovala v obchode bambini, majú aj internetovú stránku aj kamennú predajňu v trnave. Pri reklamácii zipsu na vaničke, jej vymenili a dali uplne novú vaňu. Majú skvelý nadštandardný servis takže ak by si sa bála reklamácii ale bola naklonená cybexu tak odporúčam tu. Ja tam tiež plánujem kupovať ďalší kocik vzhľadom na servis. Ale inak poznám veľa ľudí ktorí majú cybex a okrem tohto zipsu žiadne reklamácie a veľmi spokojne s kočíkom 🙂