Aromaterapeutický sprej proti ťažkostiam s dýchaním PURESSENTIEL je produkt na báze aromaterapie. Obsahuje 18 botanicky a biochemicky jasne vymedzených esenciálnych olejov.
NÁVOD NA POUŽITIE:
Používajte pri prvých náznakoch prechladnutia, proti nepríjemným dopadom zimy a pri sezónnej precitlivenosti.
Trojaké použitie:
4 až 7 strekov do okolia na atmosférickú disperziu,
2 až 4 streky na vreckovku na inhaláciu,
5 strekov do misy s horúcou vodou (ale nie vriacou) na uvoľnenie aromatických pár do okolia.
Naozaj sa mi pri inhalácií uľavilo aj od vážne nepriechodného nosa.
Sprej na lepšie dýchanie jednoducho nastriekate do vreckovky a inhalujete. A poviem vám, naozaj sa mi pri inhalácií uľavilo. Aj od vážne nepriechodného nosa. Keďže tú moju nepriechodnosť spôsobuje opuch slizníc kvôli alergii a nie vyslovene chorobný stav, môžem účinnosť v takomto prípade potvrdiť. V prípade Spreja na lepšie dýchanie je odporúčaná dolná veková hranica. Neodporúča sa jeho použitie do troch rokov. Staršie detičky už teda môžu sprej používať. Inhaláciu z vreckovky však štvor- a sedemročný tester odmietli. Vôňa bola na nich príliš intenzívna. Preto som ocenila možnosť nastriekať sprej do horúcej vody alebo rozptýliť do vzduchu a inhalovať tak aerosoly.