RESTART Covital

Slovenská farmaceuticá firma BIOMIN so svetovým patentom, ktorá sa môže pýšiť výrobou produktov z čisto prírodných surovín na domácej pôde už 30 rokov, na trh prináša výživové doplnky RESTART Covital DAY a RESTART Covital NIGHT. Predstavujú komplex vitamínov, minerálov a extraktov z liečivých rastlín, ktoré svojim zložením prispievajú k zlepšeniu širokého spektra symptómov vyskytujúcich sa pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži, alebo po prekonaní infekcií (vrátane infekcie Covid-19). Výživové doplnky RESTART Covital sú dômyselne navrhnuté tak aby boli schopné pokryť skutočne široké spektrum nepríjemných symptómov, ktoré sa v noci a cez deň líšia.

Restart Covital Day

Vitamínový a minerálny výživový doplnok s obsahom baicalínu, aescínu, vitamíny C, B6, B12, D3, zinku a horčíka môže napomôcť zmierniť únavu, podporiť normálnu metabolickú a imunitnú funkciu organizmu a chrániť bunky pred oxidačným stresom. Podporuje zmierňovanie zápalových procesov a prispieva k zdraviu svalov a kĺbov. Pomáha tiež udržať správnu funkciu psychiky a tým dobrý psychický stav, podporuje zdravie kardiovaskulárneho systému, zraku, kože, nechtov a vlasov.

Restart Covital Night

Obsahuje baicalín, vitamín D3, zinok, horčík, 5-HTP a extrakt z kozlíka lekárskeho. Kombinácia týchto zložiek prispieva predovšetkým k zlepšeniu kvality spánku, ľahšiemu zaspávaniu a relaxácii, udržaniu duševnej pohody a zmierneniu stresu. Chráni bunky pred oxidačným stresom, podporuje funkciu imunitného systému a udržiava zdravie svalov, kĺbov, kože, nechtov, vlasov a zraku.

Kde kúpim výživové doplnky RESTART Covital?

Hodnotenia a skúsenosti s RESTART Covital

Máš skúsenosť s RESTART Covital?
zuzanar2  24. aug 2021

Môj reštart s RESTART Covital

Ďakujem za príležitosť testovať vitamínové doplnky RESTART Covital. S očákavaním som sa pustila do testovania. No a, samozrejme, očakávania som mala veľké, keďže mi po prekonaní Covidu-19 zostalo pár problémov. Masívne mi začali padať vlasy, o únave ani nehovorím. Myslím, že smelo môžem napísať, že po 10 dňoch užívania Restart Covital sa mi zlepšila kvalita nechtov, vlasy mi síce padajú ďalej, ale, každopádne, menej. Vyzdvihujem pekný dizajn krabičiek. Užívanie bolo úplne v pohode aj napriek veľkosti tobolky. No pokiaľ niekto užíva zároveň denné aj nočné balenie, treba dať pozor, aby sa tobolky nepomiešali. Sú farebne rovnaké.
  • Zloženie vhodné pre celiatikov
  • Rýchly nástup účinkov
  • Tobolky rovnaké pri dennom aj nočnom balení
gabka11  24. aug 2021

RESTART 👍

Po prekonaní Covid-19 som sa cítila stále unavená. Spočiatku som to pripisovala práci, začiatok roka bol náročný. Keď sa to však pracovne ustálilo a moja únava neustále pretrvávala, začala som uvažovať nad tým, či k tomu neprispelo aj prekonanie Covidu. Keďže som dostala možnosť vyskúšať RESTART Covital, neváhala som. A môžem len odporučiť. Obdobie, počas ktorého som RESTART Covital skúšala, bolo náročnejšie. Práve ma čakala prerábka bytu, sťahovanie, do toho stíhať aj prácu a deti. Môžem povedať, že nato, čo všetko ma čakalo a musela som zvládnuť, bolo moje telo nabudené a únava minimálna.
  • Obsahuje veľa vitamínov
  • Užívanie väčšieho počtu tabletiek
  • Rozdelenie tabletiek deň / noc
alexandraluja  24. aug 2021

Restart Covital

Dostala som tu možnosť testovať Restart Covital. Bolesť členkov (kĺbov) je menšia, únava je tiež miernejšia, aj keď úplne nepominula. Zadýchanosť pri akejkoľvek činnosti zostala, ale to bude tým, že mi bola zistená nová diagnóza. Celkovo som ale s Restart Covital spokojná a určite pri dlhšom užívaní by boli výsledky badateľnejšie.
  • Balenie noc a deň každé v inom balení.
cecilia29  22. aug 2021

Konečne reštart s RESTART Covital

Covid so mnou aj s mojimi príbuznými riadne zamával a zanechal následky, a preto ma možnosť testovania veľmi potešila. Problémy s čuchom, chuťou, kĺbmi, únavou a nervozitou sa rozvinuli neskôr a postupne. Prešlo pár mesiacov a stále to pretrvávalo. Nastal čas na komplexnejšiu zmenu. Vybrali sme sa k moru a začala som užívať RESTAR Covital. Aké zmeny tento prípravok priniesol? Určite najbadateľnejšia výhoda je lepší spánok a zníženie nervozity. Pomocou morského vzduchu sa mi zrejme aj vracia čuch, ale ten je od Covidu dosť nestály a striedajú sa lepšie obdobia s horšími. Prípravok obsahuje aj priaznivé látky na cievy, čo ma teší, keďže som po Covide dostala aj povrchovú trombózu. Som zvedavá, ako sa toto testovanie prejaví na kĺboch, tu som zatiaľ zmenu nezbadala, ale je možné, že sa výsledok dostaví neskôr.
  • Komplexné zloženie na mnohé následky Covidu
  • Tablety bez pachuti
  • Tablety sa ľahko zapíjajú
  • Prvé zmeny viditeľné po krátkom užívaní
  • Až 4 tablety denne
  • Nevhodné pre dojčiace ženy
peliroja  22. aug 2021

Skúsenosť s RESTART Covital - silné duo

Priznám sa, že nie som typ, ktorý by aktívne sledoval, čo sa kde testuje a snažil sa silou mocou zapojiť. Skôr som typ pozorovateľa, ktorý sa snaží si vždy zohnať dostupné informácie o danom produkte a na základe toho vyhodnotí, či si ho zaobstará alebo nie.
No tieto výživové doplnky ma zaujali na prvý pohľad, a tak som príliš neváhala a rozhodla sa tentokrát zapojiť. Šťastie sa na mňa usmialo hneď na prvý raz a ja som tak mala možnosť vyskúšať túto zaujímavú kombináciu.

Covid som prekonala spolu s dcérkou vo februári, pričom obe sme mali príznaky len veľmi mierne, čo okrem iného pripisujem aj včasnému nasadeniu všetkých vitamínov a podporných liekov na imunitu. Tým, že som na vlastej koži zažila, čo správna kombinácia vitamínov dokáže, bola som zvedavá aj na Restart Covital a jeho účinky. V čase, keď mi vitamíny prišli domov, som neužívala nič, keďže som si chcela dať najaký čas pauzu od všetkých preprarátov, no moje telo už hlásilo, že mu niečo chýba, a tak prišli v ten najvhodnejší čas.
Dlhodobo som totiž pociťovala takmer celodennú únavu, kedy som sa nevedela dočakť, kedy pôjdem spať, no keď som zaľahla do postele, očakávaný spánok dlho neprichádzal, a tak sa to točilo stále dokola, až som sa dostala do štádia, že do postele som líhala s obavami, koľko z noci zase prebdiem. Energia mi chýbala ako pri každodenných činnostiach, tak aj pri športovaní, kedy som sa navyšše extrémne rýchlo zadýchala a ešte dlho nevedela lapiť dych. Takisto kvalita mojich vlasov, pokožky, nechtov išla veľmi dolu.

Úprimne povedané, od Restart Covital som žiadne veľké zázraky neočakávala, no zaujalo ma zloženie a kombinácia jednotlivých zložiek a aj to, že boli rozdelené na užívanie ráno a užívanie večer, s tým, že každá kapsula má mierne iné zloženie. S odstupom času si myslím, že práve to je kľúčové, keďže sa potrebné látky dostávaju do tela v rôznom čase, tak je pre organizmus jednak jednoduchšie spracovať ich, a jednak pôsobia podstatne efektívnejšie. Počas testovania som zaznamenala mierne rýchlejší rast nechtov (najmä na rukách), ktoré pôsobia o niečo pevnejšie, čo sa vlasov týka, tam som si nevšimla žiadnu zmenu, i keď si myslím, že v takom prípade je potrebné testovanie v dlhšom časovom horizonte. Čo ale hodnotím naozaj veľmi pozitívne, je, že dokážem večer pomerne rýchlo zaspať, pričom spánok, aj keď nie je dlhý, je pomerne kvalitný a po dlhých týždňoch sa budím naozaj oddýchnutá a mám dostatok energie počas celého dňa. Tým pádom sa cítim omnoho vyrovnanejšia a spokojnejšia, čo zaznamenalo aj moje okolie. Verím, že s dlhodobým používaním sa prejavia aj ďalšie pozitívne zmeny, takže z môjho pohľadu určite odporúčam vyskúšať, no zároveň počítať s tým, že dostavenie výsledkov trvá nejaký čas, ako koniec koncov pri akýchkoľvek vitamínoch či výživových doplnkoch.
(5 fotiek)
  • rozdelenie vitamínov na deň a noc = efektívnejšie využitie
  • ľahké prehĺtanie vďaka tobolkám obaleným filmom
  • nezaťažuje trávenie
  • účinná kombinácia jednotlivých zložiek
  • farebne sú tobolky takmer identické, čo som si uvedomila, až keď som ich v rámci šetrenia miesta pri balení na dovolenku chcela zosypať spolu
monique17  22. aug 2021

Testovali sme RESTART Covital

Po prekonaní Covidu mi zostali viaceré následky - nadmerná únava, horšia pleť, a najmä obrovské problémy so spánkom. Mala som nielen problém zaspať, ale v noci som sa aj často budila a bdela aj 3-4 hodiny, kým sa mi znova podarilo zaspať. Tieto problémy som si na odporúčanie lekára riešila nasadením rôznych vitaminov (Mg, kys. listová, B6, B12, Zinok) a na noc som začala užívať lieky na spanie na predpis (vysoko návykové, takže som k nim hľadala nejakú prírodnú alternatívu). Keď som bola vybratá na testovanie Restart Covital, všetky výživové doplnky a lieky na spanie som vysadila a užívala som len 2 tabletky denne Covital Day a dve Covital Night pred spaním. Po cca 5 dňoch som začala mať viac energie a nebola som taká unavená a zadýchaná pri väčšej záťaži. Po dvoch týždňoch užívania sa mi pomaličky začína zlepšovať aj pleť (zázrak to nie je, ale mini zmenu vidím :) ). Mám pevnejšie a rýchlejšie rastúce nechty, takže zmes vitamínov, minerálov a ostatných podporných látok je zrejme pre moje telo účinná, keď vidím na sebe pozitívne zmeny. Pri Covital Night som až taká nadšená nebola. Dúfala som, že mi pomôže zlepšiť spánok a natrvalo vysadiť lieky na spanie. Poctivo som Covital Night užívala polhodinu pred spánkom, ich pozitívny účinok bol v tom, že mi uľahčili zaspávanie, no uprostred noci som sa aj tak veľakrát budila a po prebudení sa mi už zaspávalo ťažšie.
  • Vhodný aj pre ľudí s alergiou na lepok a glutén
  • Zameriava sa na zmiernenie najčastejších nežiaducich následkov po prekonaní Covidu
  • Slovenský výrobca
  • Pevnejšie a rýchlejšie rastúce nechty
  • Dá sa kúpiť aj samostatné balenie Covital Day
  • Covital Night majú podľa mňa slabšiu účinnosť na spánok - uľahčujú zaspávanie, no nepomohli mi s prerušovaným spánkom a častým budením v noci
  • Vyššia cena vzhľadom na to, že balenie vydrží len mesiac
  • Málo magnézia v zložení
aurorastone  21. aug 2021

Hodnotenie produktu Restart Covital Day a Night

Som pár mesiacov po prekonani Covidu a, bohužiaľ, aj mňa dlhodobo sprevádzali problémy, ktoré ovplyvňovali môj každodenný život, preto som sa veľmi potešila, že budem mať možnosť vyskúšať niečo nové okrem štandardných vitamínových doplnkov. Balenia Day and Night sú prakticky rozdelené do dvoch samostatných veľmi pekne dizajnovo spracovaných krabiciek. Každé balenie obsahuje 60 kapsúl co vydrží na mesiac užívania. Testovať som začala hneď na druhý deň po obdržaní balíčka. Za veľké plus považujem hlavne to, že odpadá nutnosť užívať viacero tabletiek rôznych druhov vitamínov a minerálov, vďaka bohatému zloženiu, ktoré je obsiahnuté v jednej kapsule. Kapsule majú klasický tvar a nie je problém ich prehltnúť.
Prvé priaznivé účinky sa dostavili po prvom týždni užívania. Potešila som sa hlavne ustupujúcim bolestiam kolien a klbov, ktoré ma trápili asi najviac, keďže predtým som problém s pohybovým aparátom nikdy nemala. Zlepšil sa aj spánok, hlavne teda so zaspávaním už nebol taký problém a neprehadzovala som sa zbytočne v posteli celú hodinu. K ďalšiemu milému benefitu patrí znížené vypadávanie vlasov. Nezbavila som sa ho síce úplne, ale zlepšenie je citeľné. Myslím, že pri dlhodobejšom užívaní by bol účinok oveľa lepší. Únava, ktorá trápi asi každého post covidového pacienta, sa eliminovala a cítila som sa viac fit. Nástup účinku som však pocítila až po prvom týždni, čo však, myslím, nie je problém, keďže tabletky sú určené na dlhodobejšie užívanie, a teda je treba si počkať pár dní, kým sa dostaví želaný účinok. Z celkového hľadiska hodnotím tabletky ako super produkt pre toho, kto chce vyriešiť viacero zdravotných problémov a posilniť si imunitu, a chce to mať všetko v jednom produkte. Pri testovaní som bola zvedavá, či mi tabletky pomôžu napraviť moju "pokazenú" chuť, to sa bohužiaľ nestalo a budem sa musieť asi sama zmieriť s tým, že niektoré veci jednoducho asi ostanú ako sú. A malá poznámka na záver, pre mňa bolo užívanie denných tabletiek príjemnejšie s priamou konzumáciou jedla. Vtedy mi nezaťažili žalúdok vôbec. Ak som ich užila nalačno, alebo sa šla najesť až neskôr, cítila som miernu ťažobu na žalúdku. Celkovo výživový doplnok - kapsule Restart Covital Day and Night - považujem za niečo, čo má veľa benefitov pre moje zdravie. Cena mi prišla prijateľná, pre niekoho možno vyššia, ale ak som si zrátala cenu iných doplnkov, ktoré by som musela kupovať samostatne, tak sa to v podstate vyrovnalo. Perlička na záver, je treba dávať pozor a nezhodiť si otvorené balenia, lebo kapsule sú vyzorovo totožné, tak nie je možné určiť, z ktorého sú balenia.
  • Slovenský výrobok
  • Prispôsobené zloženie účinných látok
  • Rýchly účinok nástupu
  • Viac energie
  • Lepšia kvalita vlasov, nechtov a pleti
  • Rýchlejšie zaspávanie
  • Krásny art na krabickach
isamel  20. aug 2021

Moja skúsenosť s Restart Covital

Mala som možnosť otestovať výživové doplnky Restart Covital a po ich užívaní sa rada podelím o moju skúsenosť.
Hneď ako mi výživové doplnky prišli, ma oslovilo ich balenie. Farebne odlišné balenie tabliet na deň a noc, takže len sotva by sa dali pomýliť nočné kapsule s dennými. Po otvorení ma trošku zaskočila ich veľkosť, ale aj napriek tomu sa veľmi ľahko prehĺtali a nemala som s tým žiaden problém.
Predtým, ako som ich začala užívať, som si prečítala ich zloženie. Zloženie je podľa mňa prioritne najmä pre skupinu ľudí, ktorí prekonali Covid-19, avšak nemyslím, že výlučne iba pre nich. Tablety obsahujú potrebné vitamíny, ktoré v tele po prekonaní Covid-u chýbajú.
Môžem potvrdiť, že vďaka tomuto výživovému doplnku mi začali rásť nové vlasy, zlepšila sa mi kvalita nechtov, ale aj obočia. Znížila sa únava a celkovo lepšia psychická a fyzická kondícia tela. Určite budem pokračovať v ich užívaní.
  • Farebne odlišné balenia deň a noc
  • Zlepšujú vypadávanie vlasov
  • Lepšia kvalita nechtov
  • Bohaté zloženie
gujami  19. aug 2021

Skutočný reštart s RESTART Covital

Bola som vybraná, aby som sa zúčastnila testovania výrobku. V decembri 2020 som prekonala Covid-19 a ostali mi následky v podobe zadýchavania sa bez dôvodu. Žiadna námaha, len som proste začala lapať po dychu. Dovolila by som si tvrdiť že je to veľmi obmedzujúce až deprimujúce. Poobedný spánok sa stal mojim naj kamošom. Ďalší problém ktorý som mala, bolo nedostatočné okysličenie krvi a únava. Veľká únava. Keď mi dorazil balíček na testovanie, moje myšlienky boli, že ok,skúsim, pokaziť nič nepokazím, doplním vitamíny a hotovo.
Tesne pred začiatkom užívania doplnku RESTART Covital som ukončila užívanie liekov na prechladnutie s veľkým kašľom. Už po dvoch alebo troch dňoch som nepotrebovala poobede spať, čo bol, a stále je, pre mňa zázrak. Únava počas dňa je preč a čudujem sa aj, že dýcham normálne. Žiaden problém nadýchnuť sa. Spánok kľudný bez relevantného prebúdzania sa.
Cítim sa veľmi čulá a nakopnutá ako už dávno nie, ale čo je pre mňa najdôležitejšie, že po xy rokoch som vysadila bez problémov nosný sprej, na ktorom som bola závislá. To je čosi neskutočné, a preto mi užívanie stálo zato a po čase skúsim opäť. Po čase preto, že ma bolievala hlava a akonáhle som doplnok vysadila, bolesť hlavy prestala. Dúfam, že to boli iba dozvuky choroby a nie nejaká zložka RESTART Covital.
Odporučila by som ho každému, bez rozdielu pohlavia, keďže naozaj som po počiatočnom krivom pozeraní sa na doplnok výživy uznala, že mi veľmi pomohol nielen dýchať ako pred Covid-19, ale aj dobre spať a počas dňa byt plne prítomná bez únavy.
  • Žiadna únava počas dňa
  • Voľné dýchanie
  • Spánok po celú noc
  • Veľká energia od skorého rána
  • Bolesť hlavy
destra  19. aug 2021

Restart covital

Možnosť otestovať vitamíny ma veľmi potešila. Tabletky boli v dvoch krabičkách, jedno balenie sa užíva ráno po jedle, druhá krabička podvečer. Po Covide som skúšala rôzne formy vitamínov pre reštart tela, no energia akosi chýbala stále plus akési fantómové chute. Cítim okolo seba rôzne zápachy a chuť jedla je iná, ako by mala byť.
Pri užívaní týchto vitamínov sa mi spevnili nechty a prišla väčšia energia. Žiaľ fantómové chute a zápachy ostali. 🤷🏻‍♀️ A tiež naďalej pretrváva problém s večerným spánkom.
  • Vitamíny odporúčam. Na zlepšenie chodu v bežnom živote sú určite účinné.
  • Myslím, že pri ťažších odozvách po Covide sú tieto vitamíny nedostačujúce, aj keď je pravda že mi v menšej miere pomohli
denisamol  19. aug 2021

Testovanie Restart Covital

Restart Covital beriem už skoro tretí týždeň. Zatiaľ som pocítila viac energie počas dňa, únava ustúpila, kvalitnejší spánok aj nervozita sa znížila. Bohužiaľ vypadávanie vlasov stále pokračuje. Možno je potrebný dlhší čas užívania vitamínov. Mierne bolesti žalúdka.
  • Rozdelenie vitamínov na deň a noc
  • Zníženie únavy
  • Nervozita sa zmiernila
  • Mierne bolesti žalúdka
dada888  18. aug 2021

Skúsenosť s Restart Covital

Aj ja skúšam šťastie a prihlasujem sa na skúšanie produktov tu na Modrom koniku. Tentokrát šťastie sadlo na mňa a bola som veľmi milo prekvapená, keď som dostala správu, že som bola vybraná.
30.7. doniesol kuriér balíček a začalo moje testovanie. Krabička obsahovala vitamíny na denné aj nočné užívanie. Hneď som si prečítala zloženie aj dávkovanie, aby som vedela, čo obsahujú, a ako často ich užívať. Aj keď sa mi zdali tablety dosť veľké, ľahko sa prehĺtajú, ani žiadna pachuť v ústach neostáva, čo sa mi veľmi páči. Po pár dňoch som sa však ráno zobudila na nepríjemný pocit v žalúdku, no neprikladala som tomu žiadnu váhu. Nepríjemný pocit ale pretrvával aj ďalšie rána, a tak som začala pátra, čo to môže byť. Nakoniec som vysadila nočné tablety a nepríjemný pocit do dvoch dní zmizol. Únava po prekonaní Covid-19, ktorá má trápila od februára sa dosť zlepšila, pri padaní vlasov zatiaľ nevidím nejaké zlepšenie, ale na to je ešte asi krátko, čo užívám vitamíny. Za mínus považujem nepríjemný pocit v žalúdku po nočných tabletách, dúfala so, že mi pomôžu s nespavosťou, ktorá ma dosť trápi. Celkovo hodnotím Restart Covital kladne.
  • Ľahké prehĺtanie tablety
  • Neostáva pachuť po užití v ústach
  • Po tabletách na užívanie večer, ráno nepríjemný pocit v žalúdku
konor1  18. aug 2021

Pomoc v malej krabičke ?? ;)

Ani my sme sa neubránili Covidu, a tak v marci zaľahlo 5 členov našej rodinky. :( Aj keď som mala ľahší priebeh, horšie boli príznaky „po", ktoré pretrvávali, napr. extrémne vypadávanie vlasov, polámané nechty a aj pleť sa mi dosť zhoršila, bolesť hlavy (ale že neznesiteľná), bolesť kĺbov, celková únava, a čo som ešte nezažila, nespavosť, takže sa tá únava len zhoršovala... No jednoducho celé zle.
Po skončení testovania môžem suverénne vyhlásiť, že tam namiešali účinnú kombináciu. Aj keď prvé 3-4 dni som mala ešte horšiu pleť a mala som pocit, že mi búši srdce, konečne mám dlhé nechty, mám viac energie a po pár dňoch sa dostavilo zaspávanie bez problémov a aj bolesť hlavy sa vytratila. A perfektný bonus nakoniec - prestali mi padať vlasy. Normálne som pri česaní skončila s hrsťov vlasov, plus boli všade naokolo. Momentálne mám na kefe max pár kusov a nenechávam ich všade kde sa pohnem. :)
  • Účinné zloženie
  • Slovenský výrobok
  • Krásne balenie
  • Väčšie kapsulky
bubatelka  17. aug 2021

Moje hodnotenie RESTART Covital

Bola som rada, keď mi prišla správa, že budem testovať tieto vitamíny. Po Covide som bývala veľmi unavená, bolieva ma často hlava a aj kĺby. Únava sa v priebehu testovania zmiernila, kĺby bolia menej a hlava ma za tie dva týždne testovania nebolela vôbec. Čo sa týka vitamínov na noc, tak tam som pri užívaní žiadne zmeny nezaznamenala. Dokonca sa mi dvakrát v noci stalo, že som sa zobudila a nemohla som zaspať. Ale inak som bola celkom s výsledkom testovania spokojná.
  • Zmiernenie únavy
  • Zmiernenie bolesti kĺbov
  • Prestala ma bolievať hlava
  • Väčšia veľkosť kapsúl
boba83  17. aug 2021

Skúsenosť s Restart Covital

Do testovania som sa zapojila kvôli mamine, ktorá vo februári prekonala Covid. Aj po 4 mesiacoch ju trápilo vypadávanie vlasov, a ako mi aj neskôr prezradila, pridružila sa únava a horšia koncentrácia. Po užívaní Restart Covital (citujem ju): „Ľahšie zaspávam, a cítim aj duševnú pohodu, zlepšilo sa sústredenie v práci." Pred užívaním výživového doplnku sa jej stav ohľadom vlasov mierne zlepšil, tak ťažko povedať aký vplyv má na to Covital. Určite ho ale odporúča, ako aj ocino (viď foto), ktorý je rád za zníženú maminu nervozitu.
  • Ľahšie zaspávanie
  • Duševná pohoda
  • Lepšia koncentrácia
  • Zvýšená chuť do jedla prvé 2 dni užívania (neskôr pominula)
  • Cena
adelajda18  17. aug 2021

Regenerácia po Covid-19

V januári som prekonala Covid-19, mala som všetky príznaky ochorenia okrem horúčky. Najhoršia bola neznesiteľná bolesť hlavy a problémy s dýchaním, brala som aj antibiotiká a inhalátor, ktoré zabrali. Odvtedy mám pravidelné bolesti hlavy a občas pocity, že sa neviem nadýchnuť. Keď som zbadala možnosť testovať produkt Restart Covital, ani na chvíľu som nezaváhala sa do testovania prihlásiť. Žiadnen liek nerobí zázraky, ale moja skúsenosť po dvoch týždňoch testovania produktu je taká, že mi ustúpili bolesti hlavy, ktoré som mávala každý druhý deň a problém s dýchaním zatiaľ nepociťujem. Obsahuje viac druhov podporných látok a, samozrejme, každému v niečom inom pomôže. Za mňa môžem Restart Covital odporučiť. 😊
  • Regenerácia organizmu
  • Zmiernenie alebo úplné vymiznutie symptómov po prekonaní Covid-19
  • Veľké kapsule dve ráno, dve večer
  • Balenie na mesiac
  • Trochu vyššia cena
domka321  17. aug 2021

Restart Covital - fantastický produkt

Bolo mi potešením vyskúšať tento výživový doplnok. Odporučila by som ho každému. Obsahuje naozaj potrebné vitamíny, dokonca aj niečo navyše. 😊
  • Kapsulová prednosť - za mňa najväčší plus, čo sa týka uvoľňovania vitamínov
  • Rozdelenie Deň/Noc - taktiež super vymyslené, keďže aj počas noci, keď naše telo oddychuje, môže spracovávať vitamíny
  • Vysoký obsah vitamínu D3 - práve ten je v tomto Corona období veľmi dôležitý
  • Zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov - toto ocenia hlavne ženy 😊
  • Celkové posilnenie imunity
  • Žiadny nedostatok som nepostrehla 🤷‍♀️
maminka0412  16. aug 2021

Moja skúsenosť s restart covital

Keďže som bola vybraná na testovanie vitamínov po prekonaní covidu, som sa potešila. Na začiatku užívania tabliet sa u mňa prejavila únava a rýchle vyčerpanie. Veľmi ma potešilo, že mi vitamíny zabrali na bolesť chrbta a odoznela aj únava.
(5 fotiek)
  • Jednoduché užívanie
  • Oddelené denné a nočné dávkovanie
  • Rýchle účinky
maca2017  16. aug 2021

Reštart s Restartom

Bola som veľmi milo prekvapená rýchlosťou dodávky. Hneď večer som sa vrhla na užívanie podľa návodu. Asi po 2 týždňoch som zaregistrovala znížené vypadávanie vlasov. 👍 Iné účinky sa zatiaľ nedostavili. 😏 Uvidím, počkám...
  • Farebné rozlíšenie krabičiek
  • Nezaťažuje žalúdok
  • Menej mi padajú vlasy
  • Viac-menej žiadne, uvidím, čo to prinesie po dlhšej dobe užívania
spula22  16. aug 2021

Nový štart môjho ja

Ako jedna z mamičiek som mala možnosť vyskúšať výživový doplnok Restart Covital Day a Night. To, prečo som sa zapojila do testovania, boli hlavne moje pretrvávajúce problémy po Covide. V prvom rade veľmi oceňujem zloženie výrobku a hlavne to, že výrobok je slovenský. Kuriér mi priniesol balíček, v ktorom sa skrývali 2 krabičky. Jedno balenie na deň, druhé na noc. Testovanie som začala hneď na druhý deň. Prvé účinky som zaznamenala po pár dňoch, hlavne, čo sa týka spánku. Podarilo sa mi ľahšie zaspať a aj som spala skoro úplne bez prerušenia, čo beriem ako obrovské plus, kedďže po Covide som mala so spaním veľké problémy. Postupne po čase sa u mňa prejavili ďalšie pozitíva prípravku. Menšia únava cez deň, menej mi začali padať vlasy. Myslím, že Restart Covital je správna voľba pre každého, kto má po prekonaní problémy s únavou, či spánkom. Plus je aj to, že kapsle sú ľahko prehĺtateľné a zloženie je bezlepkové a bezlaktózové a bez pridaného cukru. Ja hodnotím tento výrobok veľmi kladne a určite si ešte kúpim výrobok aj sama. 😊
  • Bezlaktózové
  • Bezlepkové