Mivolis Immun Komplex kapsuly, 32 ks

Mivolis Immun Komplex kapsulyvýživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Vitamín D a vitamín B6 prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému počas intenzívnej telesnej námahy aj po nej. Vitamín B6 a B12 a meď prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej na tvorbu energie. Železo prispieva k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu a meď dopomáha k správnemu prenosu železa v tele, folát k správnej tvorbe krvi.

Kde kúpim Mivolis Immun Komplex kapsuly, 32 ks?

#test_dm47

Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Immun Komplex kapsulami

Máš skúsenosť s Mivolis Immun Komplex kapsulami?
elhome  11. júl 2024 Overená recenzia

Mivolis Immun Komplex kapsuly

Vitamín D, C, B6, B12, meď, železo, folát je v každej jednej kapsuli, čo mne vyhovuje úplne super. Keďže na vitamíny zabúdam a mala by som ich brať, tak tieto mi vyhovujú úplne. Aj keď sú veľké, prehĺtajú sa super.
  • Viac vitamínov v jednej kapsuli
paralela  1. júl 2024 Overená recenzia

Lacné a dobré zloženie

Tento výživový doplnok má fajn zloženie, prijateľnú cenu a je podľa mňa vhodný pre dopĺňanie dôležitých látok predovšetkým v náročnom období, či zdravotnom alebo psychickom. Ja napríklad pod tlakom stresu, ak mám náročnejšie obdobie, vždy ochoriem. Teraz som koniec školského roka zvládla, možno aj vďaka týmto kapsulám.
misinka0611  30. jún 2024 Overená recenzia

Mesačné balenie vitamínových a minerálnych kapsúl, ktoré telo potrebuje.

Myslím si, že ani pre jedného človeka nie je na škodu mať doma takéto kapsuly, ktoré obsahujú niekoľko minerálov a vitamínov v jednej kapsule a prispievajú tak k správnemu fungovaniu organizmu.

V každej jednej kapsule je vitamín D, C, B6, B12, meď, železo, folát.

Jedno balenie obsahuje 32 kapsúl, takže vydrží celý mesiac. Kapsule som dobre tolerovala a mám dobrý pocit, že som niečo pre svoje telo robila. S užívaním neprestávam a určite ich odporúčam :)
  • - veľké množstvo vitamínov a minerálov v jednej kapsule
  • - dobre tolerované
  • - cenovo výhodné
123andrea  29. jún 2024 Overená recenzia

Immun komplex

32 kapsúl v balení. Viac vitamínov v jednej kapsule, čo mne veľmi vyhovuje. Obsahuje vitamín A, B6, C,D, zinok. Kapsule sa ľahko prehĺtajú. Užívala som pred dovolenkou v Tunisku a všetko prebehlo v poriadku.
  • 36 kapsúl v balení
  • Viac vitamínov v 1 kapsule
  • Kapsule sa ľahko prehĺtajú
julik104  28. jún 2024 Overená recenzia

Všetko v jednom

Veľmi praktické vitamíny, užíval ich so mnou aj manžel a pred dovolenkou sme neochoreli, ani nemali nijaké problémy v Turecku.

Absolútne posúdiť by som to však vedela až o cca mesiac, či zabrali na imunitu plnohodnotne. Mám však aj s C-čkom z DM veľmi dobrú skúsenosť, takže nepochybujem.
  • Všetko v jednom, aj železo.
  • Nevadia a ľahko sa prehltnú.
  • Pred dovolenkou som neochorela.
alantroj  26. jún 2024 Overená recenzia

Komplex vitamínov na imunitu

Vitamíny a doplnky stravy kupujem v DM pravidelne sebe, deťom a naučila som tam chodiť aj kolegov. Totiž moja skúsenosť je taká, že za málo peňazí, veľa muziky. Tieto tobolky som skúšala po tom, ako som od detí chytila niekoľko exkluzívnych chorôb. Či sa mi zvýšila imunita zatiaľ neviem povedať. Ale nemala som problém prehltnúť tobolku a ani tobolka nemala nejakú nepríjemnú chuť.
  • Dobrý pomer cena a zloženie
  • Balenie vydrží na mesiac
  • Prehĺtajú sa bez problémov
gabccia  25. jún 2024 Overená recenzia

Immun komplex vitamin

Viac vitamínov a minerálov v jednej tabletke je super. Nájdete tam vitamín D, B6, C, B12, meď, železo. Za mňa super na posilnenie imunity a stačí užívať raz denne. Akurát niekomu môže vadiť veľkosť tabletky. No či vitamíny splnili účel, tak to by som na to potrebovala minimálne 3 mesiace, aby som vedela porovnať účinok.
  • - viac vitamínov v jednej tabletke
  • - priaznivá cena
  • - veľkosť tabletky
ursulienka1  25. jún 2024 Overená recenzia

Kapsuly

Podľa zloženia uvedeného na obale odporúčam, v jednej tabletke nájdete železo, zinok, meď, vitamín C a všetky potrebné vitamíny na fungovanie imunitného systému.
Z vlastnej skúsenosti potrebujeme dlhodobejšie užívanie, aby sme vedeli napísať recenziu.
  • Cena
  • Kvalita
  • Zloženie
  • Veľkosť
  • Je potrebné dlhodobé užívanie
ariannazara  24. jún 2024 Overená recenzia

Výživový doplnok

Tieto tabletky odporúčam, v jednej tabletke nájdete železo, zinok, meď, vitamín C a všetky potrebné vitamíny na fungovanie imunitného systému.
A ďalšie plus je, že sú malé a ľahko sa prehĺtajú.
  • Ľahko sa prehltne
  • V jednej tabletke všetky vitamíny
  • Nerada nakupujem vitamíny v drogérii, mám voči tomu nejakú averziu