Centrum recenzií

9447 produktov, služieb a miest

Najnovšie skúsenosti

Máš skúsenosť s produktom, službou alebo miestom?

bajadera11  14. jan 2025

Neskoré doručenie

Od tejto firmy som objednávala mikinu dňa 8.11.2024 a následne dvakrát písomne urgovala dňa 18.11.2024 a dňa 4.12.2024, nakoľko hneď po zaplatení mi prišiel e-mail, že platbu obdržali a tovar bude teraz odoslaný. Keďže do Vianoc nič neprišlo, už som bola zmierená s tým, že som prišla o peniaze, avšak včera, 14.1.2025 mi poštárka doručila balíček, no ešte som musela doplácať clo 3,00 €. Tovar som teda nakoniec obdržala, ale už nikdy nič z tejto firmy neobjednám.

ytan  10. jan 2025 Overená recenzia

Nebola doručená objednávka

Dobrý deň, dňa 4.12. som objednávala z tejto stránky dva náramky, ktoré mali byť vianočným darčekom.....dodnes mi tovar neprišiel a na každý e-mail mi odpovedajú dlhým ospravedlním, že doručenie trvá viac než očakávali a že doručí sa do 30 dní....zaplatila som za objednávku vopred, keďže to majú tak nastavené a inak by sa nedalo objednať.
V živote by som si už nič z tejto stránky neobjednala, beriem to ako podvod voči kupujúcim a to, že sa neustále vyhovárajú, že objednávka je z Číny neberiem ako ospravedlnie.
A dokonca, poslali mi kód na sledovanie zásielky a keďže je zásielka doručovaná na Slovensko, vraj je to iný link....no link mi ani len nefungoval a napísala mi stránka, že taká zásielka ani len neexistuje....
Neviete náhodou niekto, či sa dá objednávka ešte stornovať alebo niečo s tým spraviť, aby bola vrátená platba?
Vopred ďakujem za odpoveď :(

Brufen 400

mirka_a_hrasok  10. jan 2025

Super dostupný liek

Má široké využitie a je dobre dostupný.

dagsim  9. jan 2025

Podvodníci, nekupujte

Na začiatku decembra som si objednala tovar ktorý mal byť vnúčatám pod stromček. Na stránke píšu odoslanie do 24 hodín! Dodnes (január) mi nič neprišlo. Písala som im tri emaily o ich podvode o 24hod odoslaní,ze chcem vrátiť peniaze keďže tovar mi neprišiel. Na prvý email mi odpísali také bláboly čo píšu určite všetkým dookola.
No viackrát mi už neodpísali, tovar nemám a ani peniaze nevrátili. PODVODNÍCI!

lily21_7  9. jan 2025

S mentálnou aritmetikou od Amakids máme skvelú skúsenosť!

Môj syn navštevoval centrum AMAkids v Nitre a veľmi sa mu tam páčilo. Lekcie boli nielen zábavné, ale aj mimoriadne efektívne. Naučil sa veľa nových vecí, zlepšila sa mu koncentrácia a školské výsledky. Po kurze bol oveľa šikovnejší a obratnejší, a to nielen v počítaní, ale aj v každodenných situáciách. Viditeľný pokrok v jeho výkone a sebadôvere nás veľmi potešil.

Ak chcete pre svoje deti niečo užitočné a zároveň ich nadchnúť pre učenie, určite odporúčam mentálnu aritmetiku od Amakids. Pomáha deťom rásť a rozvíjať sa na viacerých úrovniach.

nikelca  8. jan 2025 Overená recenzia

Mentálna aritmetika s Amakids

Moje deti si školu Amakids zamilovali už po prvej hodine. Absolvovali sme mentálnu aritmetiku a ich záujem nezostal len na hodine – s radosťou si robili domáce úlohy a nadšene o tom rozprávali v rodine. Skvelé bolo, že mohli navštevovať hodiny spolu, aj napriek tomu, že medzi nimi je päťročný vekový rozdiel.

Na prvej hodine dostali pracovný zošit, abakus a prístup k hrám a domácim úlohám na opakovanie. Rýchlosť počítania aj dĺžku príkladov bolo možné nastaviť podľa potreby. Napriek tomu, že ide o odlišný spôsob počítania, než sa učia v škole, prechod im nerobil žiadny problém. Keď doma počítajú z hlavy, často si radšej zvolia tento spôsob než počítanie na prstoch.
Je to naozaj skvelý tréning pozornosti a je vidieť, že deti to baví a ani nevedia, že si trénujú mozog. Platforma Amakids je naozaj výnimočná – toľko motivačných vecí – ako animácie, hra Amaland, štatistiky - deťom pomáha prekonať krízy a vzbudzuje v nich radosť z ich pokroku.

Anglický jazyk - AMAenglish

Pri nástupe syna do školy som rozmýšľala, ako mu pomôcť s anglickým jazykom čo najviac. Nie že by mu angličtina nešla, no mala som pocit, že by sa syn potreboval angličtine venovať trochu viac. Dlho sme hľadali doučovanie alebo nejaký kurz, ktorý by mu sadol a ktorý by pre neho nebol zbytočne stresujúci. Narazili sme na stránku Amakids.sk, ktorá sa venuje širokému spektru, či už učenia alebo rozvoju intelektu. Majú širokú ponuku programov od predškolákov až po dospelých, a hneď nás zaujali. Rozhodli sme sa teda syna prihlásiť na anglický jazyk AMAenglish u nich. Naša skúsenosť s Akadémiou Amakids bola veľmi pozitívna. Po prvom kontakte sme sa rozhodli pre online krúžok cez aplikáciu Zoom, no veľmi oceňujem, že mali na výber aj iné alternatívy, ako napríklad Skype či osobný kontakt. Dohodli sme sa, že krúžok bude každú stredu o 16. hodine.

Pani učiteľka bola veľmi milá, trpezlivá a príjemná. Na prvej hodine sa venovala základným témam – farbám, zvieratkám a základným frázam, ako napríklad: „Ako sa voláš?“, „Koľko máš rokov?“ a podobne, aby zistila, na akej úrovni je aktuálne synova angličtina. Už od začiatku bolo jasné, že má veľmi pozitívny prístup k deťom, čo bolo pre nás veľkou výhodou, keďže náš syn bol trochu rozpačitý. Taktiež musím povedať, že jej trpezlivosť som jej závidela už od prvej hodiny.

Po prvej hodine nám pani učiteľka poslala do ich systému aj na e-mail rôzne cvičenia, ktoré malý mal pravidelne prechádzať, aby si udržal angličtinu aj mimo krúžok a trénoval všetko, čo spolu prechádzali. Systém s platformou majú veľmi pekný, zábavný a intuitívny aj pre dieťa, syna veľmi bavilo sa v ňom učiť. Prepracované hry, vďaka ktorým si syn ani neuvedomoval, že sa učí, boli zábavné a je ich tam veľmi veľa. Možnosť hrať edukačné hry online so spolužiakmi je naozaj top! Okrem toho sa pani učiteľka veľmi zaujímala o to, čo preberá v škole, a poslala nám aj materiály, ktoré by mu pomohli pri učení sa na hodiny.

Každá ďalšia hodina sa konala podľa plánu a prebiehala veľmi plynulo. Na druhej hodine si syn zopakoval to, čo prebrali na prvej hodine, a pokračovali v témach ako zvieratá a základné vety. V ďalších hodinách sa venovali aj výslovnosti, kedy sa niektoré písmená čítajú inak ako v klasickej abecede, čo sa mi javí ako veľmi užitočné. Po každej hodine dostal malý ďalšiu skupinu úloh na precvičovanie témy, ktorú preberali na hodine. Každú hodinu si s pani učiteľkou zopakovali to, čo sa preberalo v predchádzajúcej hodine, čím sa zabezpečilo, že si malý všetko dobre zapamätal a ďalej sa zdokonaľoval. Dôležité bolo, že hodiny neboli len o novom učive, ale aj o opakovaní starých tém, čo veľmi pomáhalo pri upevňovaní znalostí.

Ďalšie hodiny už prebiehali veľmi rýchlo, keďže malý sa už začal viac uvoľňovať a preberanie bolo oveľa plynulejšie. Pani učiteľka naďalej postupovala veľmi trpezlivo, a aj keď syn niečomu nechápal, nikdy neprestala byť milá a chápavá.

Jednou z výhod bola aj flexibilita. Keď sa stalo, že sme jednu hodinu potrebovali posunúť, pani učiteľka nemala žiadny problém s úpravou termínu. Takátu flexibilitu oceňujem, najmä v prípade detí, ktoré majú aj iné rôzne povinnosti a mimoškolské aktivity.

Celková skúsenosť s Amakids.sk bola skvelá. Krúžok bol zábavný, vzdelávací a príjemný. Naša pani učiteľka bola skutočne profesionálna, trpezlivá a podporovala naše dieťa počas celého procesu učenia. Určite odporúčame túto platformu pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný a flexibilný spôsob výučby, či už angličtiny alebo iných predmetov.

Vanilkový cukor DM Bio

Príjemná chuť hnedého trstinového cukru a prirodzená jemná chuť skutočnej bio vanilky, nám takto pravidelne obohacuje chuť palaciniek, žemľovky, koláčov a dokonca jogurtu.
Mínusy nebudem v tabuľke nižšie spomínať, lebo mínusy sú to len podľa mojej dcérky, ktorej prekážalo, že v bielom kréme videla “čierne bodky” :). Naopak, ak je vidno kúsky mletého vanilkového lusku, je to znakom, že sa nejedná o umelú vanilínovú príchuť.

Kakaový prášok dmBio

Kakaový prášok DM Bio

V porovnaní s inými kakaovými práškami ma príjemne prekvapil nádhernou čokoládovou vôňou a jemnou textúrou.
Použila som ho do čokoládových muffinov a na kakaový korpus do torty. Vždy sa ľahko zapracoval do cesta a výsledná chuť bola vynikajúca.

dmBio kukuričný škrob, 250 g

DM Bio kukuričný škrob

Škrob som použila na zahustenie krému do torty zo šľahačkovej smotany a fungoval výborne. Vôbec nezmenil jej chuť.
Jediným mínusom je podľa mňa balenie. Čakala som, že v krabičke bude škrob ďalej zabalený, napr. v papierovom sáčku. A tak sa mi podarilo kúsok pri otváraní vysypať a pre skladovanie som si ho presypala do sklenenej nádobky.

Degasin

Mojej 3mesačnej dcérke Degasin okamžite pomohol.
Naše dni sú teraz bez nervozity, plaču z bolesti bruška a nadúvania.
Degasin môžem iba odporúčať 👍🏽

mims_28  7. jan 2025 Overená recenzia

Degasin

Degasin nám pomohol pri bolestiach bruška. Účinkoval takmer ihneď.

dmBio pšeničná celozrnná múka, 1000 g

Celozrnná múka

Z tejto múky som skúšala viacero receptov-medovníčky, wafle, lievance aj keksy na kremes. Je však viac "savá" a recepty tak potrebujú pridať viac tekutiny alebo ubrať z múky.

Rastlinný nápoj NOT M*LK and so yummy dmBio, 1 l

Rastlinné mlieko

Zaujal nás svojou chuťou a najmä sme si ho obľúbili do kávy namiesto mlieka.
Z mlieka bol aj výborný puding, ktorý chutil najmä deťom.

Vanilkový cukor

Tento vanilkový cukor používame už dlhšie, nakoľko ma super chuť a sladkým jedlám dodá ešte lepšiu vôňu.
Deti ho milujú ako v lievancoch tak aj wafliach.

len_nig  31. dec 2024 Overená recenzia

Degasin

Kvapky sme skúšali viac dní po sebe, keďže synček má koliky. Kvapky pomohli na uvoľnenie v dni keď ich užíval 😊.

Bloom Robbins výživové doplnky na vlasy

viktor_da  31. dec 2024

Medvedí

Po gumených medvedíkoch mi povypadávali vlasy. Extrémne mi padali, rukou som si mohla zájsť do vlasov a vytiahla som kopu vlasov. Zjedla som 3mesačné balenie. Môžem povedať, že moje vlasy sa až teraz čo je už 1,5 roka dostali do normálu.
Ale chutia fajn. Toľko k mojej skúsenosti :)

16oriesok  30. dec 2024 Overená recenzia

Recenzia na Degasin

S testovaným produktom som bola spokojná. Splnil svoj účel. Veľké plus bola krásna vôňa a chuť. Kladne hodnotím väčsie balenie v sklennej nádobke. Sirupík je vhodný už od narodenia, čo je super. Nášmu 3mes. bábätku pomohol pri bolestiach bruška. Bola spokojnejšia a kľudnejšia, určite odporučím známym.

kuporska  30. dec 2024 Overená recenzia

Lievance s Bourbon

Vanilkový cukor vynikajúco dochutil lievance.

Rastlinný nápoj NOT M*LK and so yummy dmBio, 1 l

kuporska  30. dec 2024 Overená recenzia

Lievance

Cesto na lievance som robila z tohto rastlinného mlieka NOT M☆ILK, nakoľko má dcéra intoleranciu.
Mlieko som ochutnala a chutilo ako klasické mlieko.