helou
prosim mame ist z ba na liptov
nasa zauzivana klasika cez trencin martin je asi passe kvoli strecnu, dokedy tam maju byt dopravne obmedzenia? neviete?
co je menej narocna trasa, prosim? mame dalsie dve moznosti:
smer cez BB je jasny potom nastava otazka ci mame ist na RK alebo cez certovicu na LM.
co je menej narocna trasa, z pohladu sofera nemame moc radi serpentíny a malej byvava aj zle v aute takze certovica je asi zle riesenie ze?
daaakujeeeeem
Da sa ist este cez Fackov smerom na Martin,vyhnes sa Strecnu.
Z ba donovaly su najlepsie... certovicou vyjdes v hybe a zalezi od toho kam na liptove ides... inak je super, ak sofer nebrzdi prudko pred zakrutou a vybera ich pomalsie. Uplne chapem ten stav, neznasam zakruty, je mi zle, takze si ich musim odsoferovat sama...
@guiseppinka operovana noha, preto soferuje opatrne a chceme lahsiu trasu
Jednozdnacne donovaly
@guiseppinka super to nie je narocne my nemame navigaciu ale z nitry do bb trafime a odtial sa tahame na ruzomberok takze jasny smer. snad nikde nezabludime :D a pozeram ze crstou mame kopec atrakcii
Navigaciu mas v mobile
Určite Donovaly
V bb to je dost na figu znacene... donovaly su stara cesta, dialnica je brezno a certovica...
@guiseppinka certovica no mame problem so zakrutami...
@marca12 mam tlacidlovy 🙈
@guiseppinka takze sa zamotame v BB? oooch to nie. tam nie je obchvat ci nieco podobne? bola som tam pred 20 rokmi
@guiseppinka Donovaly na RK alebo naopak je katastrofa,, chodíme známym na Liptov a kolóny tiež poriadne sú kvôli semaforom ze sa tam opravujú mosty
co tak ist cez KREMNICA NA MARTIN? toto nie je ok trasa?
Donovaly, bol tam sice este nejaky semafor, ale aj tak. V Bystrici to je znacene v pohode, ano je tam zjazd na Ruzomberok. Normalne ides stale po R1 a zjazd Martin/Ruzomberok. Siel som v pondelok doobeda, bolo to v pohode. Semafor asi tak na tretiu zelenu. Uz potom Ok.
@aalt super tak asi naozaj nebudem kombinovat. lebo moznosti je vela. dakujem
Asi zalezi cas aky pojdes, nedela popoludni tam tipujem bude plnsie. Certovica za mna nie, aj tam hlasili tiez nejake obmedzenia.
Nebudes sa motat, len na konci treba davat pozor a ist vpravo na staru cestu
máš ešte možnosť ísť smerom na Terchovú - Zázrivú - Párnicu a výjdeš za Kraľovanmi, obídeš Strečno, cesta je dlhšia cca 20 minút
@aalt sobota rano. medzi 10-12
Určite cez Donovaly, ale rátaj s časovou rezervou, lebo je tam veľa semaforov robia už pár týždňov asfalt, tak vždy ideme aj o pol hodky dlhšie.
Ale Strečno uzavreli dnes az o 14 00 dovtedy bolo plné prejazdne bez kolon. Možno keby ste vyrazili skôr tak v pohode prejdete. Tieto víkendové uzávierky budú až od soboty poobedia vždy
Za mňa naj možnosť ísť cez Terchovú -DK -RK-LM 🙂
@t1nusa v ziline je normalen odbocka na terchovu ze? takze nemame ist smer MT
@denkabemommy jo prave kukam ze toto je super moznost
v ziline sa nebudeme motat je priamo odbocka na terchovu?
Áno, priamo odbočka tam je 🙂
@t1nusa parnica do kralovany to je daka cez les nie je to zakrutove ze? tam uz zlezeme a smer RK to uz viem
@denkabemommy cez tu parnicu na kralovany nie je lepsie?
Bud choďte na R1 cez Donovaly,alebo cez Terchovu. Ale na Terchovu chodí teraz veľa aút. Šli sme včera a bola hustá premávka.
Som z LM a šla by som na Donovaly. Tam sú semafory, dá sa to.
V stredu rano pojdem do BA a pôjdem cez Strečno,ale pôjdem okolo 5.30. Mne ta Terchová nerobila moc dobre na žalúdok.
Ahoj, ja som dnes isla z Rk do Martina a uz za Kralovanmi svietili tabule ze od 7.00 do 19.00 su obmedzenia. Ja osobne ako šofér viac preferujem Donovaly pred Čertovicou, zda sa mi čertovica moc prudke zakruty. Ale to je len moj pohlad 😉 šťastnú cestu v každom prípade 🍀🚗