ahojte mamicky, je tu nejaka z blizkeho okolia ziliny, kysuckeho noveho mesta alebo cadce?
na pokec, kocikovanie, rady ...
ja som z knm
dakujem
ahoj majka
my byvame v knm, a tu total ze skapal pes
tak to potom môžeš chodť do ZA a vždy niečo podnime čo povieš najme cez leto ísť do rajckých a tak
ahojte kocky ked je tu uz zilina KNMtak nech tu je aj cadca 😀 😀 😀 ale vydim ze tu malo chodite do diskusie treba zapojit aj dialog ak tak sa ozvite pokecame 🙂
ahojte vospolok
ano chodim malo kedze sa nijako nikto nehlasi z tohto okolia
ahojte..tiez som z okolia knm.. 😉 a pisala som aj do temy knm,len to akosi mrzne.. 😠
@lenocka84..nie ja som z kys.lieskovca..ale chodime casto do knm 😎
ja byvam ako je v meste večierka na rohu, novinovy stanok, pizzerka..a druha vecierka, ako zacina matice slovenskej (: 😀
🙂 a my presne pri tej byvalej skolke, co je teraz prerobena na krčmu, a piizzerku Milano 😀
no teraz to aspon tyzden nepojde, lebo ma manzel poobedne a ja mam velkeho psika, ktory nechce byt doma sam, tak by som ju musela zobrat so sebou, a to by zasa moc neslo, lebo dost taha,.. a ty by si sa mohla aj bat.. tak by sme si dali neskor vediet kedy by to slo
no tak tam ma muz ranky, tak poobede bude sa dat ist von 😀
oukej
Kysuca 🙂
Ahoj🙂..vidím, že táto téma je nejaká zabudlutá🙂..tak sa pridam..možno sa zas niekto chyti🙂..ja bývam momentálne v Krasne nad kysucou, ale často chodíme aj do ˇiliny..Prisťahovala som sa sem a nikoho tu nepoznám, tak ak by tu prišla nejaká mamina, ktorá by mala chuť na spoločné prechádzky, alebo kávičky, tak pííííššššte🙂
ahojtee ... chcela by som sa vas opytat ci neviete odporucit nejaku dobru gynekologicku alebo gynekologa zo ziliny 🙂
@miriiama ja ti mozem odporucit dr Paucina ma ordinaciu hned nad mirage je super platis vstupny poplatok 33 eur ci tak niako skus www.gynpaucin.sk a je tu aj tema o nom
Ahoj. Ja som zo žiliny a hľadáme tiež niekoho na kamošenie 🙂