Dobrý deň, prosím vás, máte niekto skúsenosť s lekármi, čo sú na detskom gastre a endokrinológii v Žiline. Obe sú lekárky. Na nete som však našla na doktorku z gastra skoro samé negatívne hodnotenia. Poslali nás tam s malou trojročnou dcérkou. Ďakujem.🙂
gastro v ziline nikdy...
@janka338 do Martina Vás nezoberu. Majú kopec deti. Chodim tam s oboma detmi.
@janka338 na endokrinologii sme boli na halkovej u jednej milej pani doktorky. tam by som v pohode isla.
Ku dr Kyškovej som chodila ako dieťa a bola som u nej aj teraz so synom - veľmi príjemná doktorka, v tom čase keď som tam ja chodila tak tam chodil aj môj frajer na diabetologiu a on si ju strašne chválil (ako diabetik tam chodil casto) nechcel od nej ani ísť k dospelackej 😀 ju určite odporúčam
Čo sa týka dr Bačinskej tak ja som s ňou nemala problém, chodila som ku nej so starším synom a s mladším som bola tiež ale my sme nemali nejaký vážny problém, v podstate sme tam mali ísť len "pre istotu" na kontrolu takže to neviem tak posúdiť
@katarina644 áno, už viem. Volala som do Martina. Doktorka mi len povedala, že nespadáme pod nich. Nech sa objednáme do Žiliny. A zložila.
@totatimeka ďakujem, za skúsenosť.🙂 Malá sa veľmi bojí doktorov, tak mám strach z toho gastra.😔 Ak je tá pani doktorka naozaj taká nepríjemná.
@katarina644 ďakujem.🙂
Ku kyskovej som chodila aj ja osobne, keď som bola mladšia, na endo a super 👌 odporucam
Ahojte baby tak my na gastro v ziline chodime uz roky. Pani dr je svojska ale k malemu sa sprava spickovo, nikdy mu nejako slovne alebo fyzicky neublizila. S detmi to vie. to ze podrypne do mna uz neriesim. Ale uprimne? Doktor si ide spravit svoju robotu a nie hladat kamaratov v praci ci nie? Teraz nas caka gastroskopia 10augusta. Mate niekto u pani dr s nou skusenost?
@sandrittka Tak ak ti k označeniu lekára za dobrého stačí, že pacientovi slovne alebo fyzicky neublíži, to nemáš bohvieaké nároky 🙂 Mne sa nepáčilo, okrem toho, že je svojská a rieši xy vecí, ktoré nemá, že si vymýšľala diagnózu, aby jej prešla hospitalizácia malého. Ja s ňou nepotrebujem byť kamarátka, ale načo riešiť fiktívnu diagnózu, aby jej niečo okamžite prešlo u poisťovne? To sa s ním má potom vliecť celý život?
@janka338 Ahoj, ja chodim s dcerou na endo k Mudr. Kyškovej a aj na gastro k Mudr. Bačínskej a v pohode obidve. Kyšková na endo je veľmi predcízna lekárka, veru nič nezanedbá, chodíme k nej od narodenia kvoli vrodenej hypotyreoze. Ked mala dcera 2 roky, ona jej zistila, ze ma celiakiu. Nasledne sme isli k Mudr. Bačínskej. Ona je sice svojska povaha, ale myslim si, ze tiez velmi dobry odbornik. Ak by si mala nejake otazky, kludne mi napis. 😉
@ivkasu prosím ťa, to prve vyšetrenie na gastre ako prebieha? Ja som si myselala, že jej budú brať najskôr krv. Ale volala som tam dnes a sestrička mi povedala, že najskôr sono. Že dve hodiny predtým sa ma normálne najesť, a potom až po vyšetrení. A ze krv uvidia, či budú brať alebo nie.
@janka338 Na prvom sedeni doktorka urobila sono a ohmatala bruško. Nasa dcera mala z krvi zistene protilatky na lepok uz z endokrynologie, preto jej na gastre uz krv nebrali. Z biopsie sa jej potvrdila celiakia. Teraz chodime uz iba 1x za rok. Dostaneme vzdy 2 terminy. Na prvom jej sestricka zoberie krv (rano nalacno) a na druhom (vacsinou poobede), ked su uz vysledky z krvi ideme k doktorke. 😉
Mám skúsenosť s pani doktorkou z detského gastra Dr. Bačinskou a z vyšetrenia aj správania sa k pacientovi (2m bábatko) a ku mne ako k jeho matke som bola veĺmi sklamaná, povýšenecké až arogantné správanie a už teraz viem ak bude treba, tak budem riešiť iného odborníka. Nezaujímali ju ťažkosti, anamnézu tiež neodobrala dósledne.
Podobné zlé skúsenosti som mala aj s pani Dr. Tomkovou na kožnom, obidve doktorky mladé, otrávené prácou, a v prípade doktorky na kožnom aj velmi vysoká neodbornosť.
@ann88 my sme boli objednany na 8:00 rano. Povedala od polnoci nepit a nejedt. Zvladli sme. Rano sme vstavali a hned nas vzala potom sa najedol hodku po vysetreni
Ďakujem baby za info. My ideme budúci mesiac. Malý má 3a pol roka. Strašne zle znáša doktorov tak som trošku v strese z toho. Tiež som sa bála že či mu náhodou nebudú dávať hadičku. Ale keď sono tak to je v pohode. Držím aj vám palce nech sa darí 😉
Ahojte dievcata, prosim vas ako prebieha prve vysetrenie u pani dr Kyskovej? Na co mam prosim dceru pripravit? Hned aj odbery krvi?
A da sa prosim objednat aj online nech si viem vklude vybrat volny termin?
Dakujem za kazdu odpoved 😊
moje deti mali dr. Kyškovú v dobe keď robila aj pediatriu, ja som s ňou bola vtedy spokojná, ale ako s endokr. nemám skúsenosť.
gastro v za po skúsenosti u syna neodporúčam, našťastie vyšetrenie bola jednorazová záležitosť