Dobre rano. Uz dlhsie zvazujem piercing tam dole. Rozhodujem sa medzi horizontal hood a christina. Horizontal hood je funkcny (ma vplyv na vzrusenie) ale bojim sa neskorsieho znecitlivenia. Paci sa mi ale esteticky velmi.
Christina je len ozdobny, do toho by som sla asi viac, len neviem ci sa nebude zachytavat o oblecenie. A ako sa okolo neho budem holit?
Mate prosim Vas niektora osobne skusenosti, resp. prakticke rady? Neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma. Dakujem 🙂
Musela som si to vygooglit...proti gustu ziadny disputat, ale ja nepochopim NACO to je dobre 🙈 Taka citliva oblast...podla mna to moze aj napomahat infekciam...teplo, vlhko, bakterie... asi si este nemusela riesit problemy tam dole.
Ja som si to vyhľadala tiež, ale popravde je to otras 😀 ale ako napísala @simsalabim proti gustu žiadny disputat 😊
@ivanka12311 🤣🤣🤣
Tiez som si to googlila, jedno horsie ako druhe. Naozaj bud rada, ze nemas ziadne intimne problemy a nevystavuj sa riziku, ze by sa ti tymto mohli objavit, nestoji to zato, keby to aspon pekne bolo 😏 premysli si to este prosim ta.
@thoughtfulweirdo ano. To je prave ten christina. Ten sa mi paci najviac
@oli18 ja to nazyvam skor radosti 😀
@ivanka12311 mozno Tvoj nepozera, ale moj pozera a rad 😀
@simsalabim prave preto sa pytam na osobne skusenosti 🙂 a prave preto by som volila ten christina, pride mi najmenej rizikovy
@thoughtfulweirdo len tam neviem ako s holenim. Asi jedine vzdy vytiahnut a tak oholit? Mozno sa najde nejaka aj s osobnymi skusenostami 😀
Mne pod nazvom Christina naslo piercing durch cez klitoris, nie takto v kozi 😃 ale tento na obrazku je taky decentny, ten sa mne zo vsetkych moznosti najviac paci.
Anonym vieš čo aj keby pozeral určite si nebudem tam piercing pchať :D ... koľko máš rokov?zrejme bezdetná keď celá tvoja starosť aký si dať piercing na pi....🤦🤣
Je to nechutne 😒
Prepáč toto riešia pubertiačky kde si dať šrobiky😉😃 chcela by som mať tvoje starosti
@ivanka12311
@viikkki ale baby, vsak uz nebudte take pruderne 😀 mam po 30, deti mam a asi na mna prisla druha puberta 😂 nevyskusas, nevies 🤷♀️
@thoughtfulweirdo ano. Vsak aj mne. Len to holenie. No. Ja sa holim maximalne kazdy druhy den a stale to davat dole, to by sa mi nechcelo
@thoughtfulweirdo priamo cez klitoris by som sa bala. Ze si nieco poskodim. Toto je len cez kozu. Podobne ako na pupku napr.
A mas uz prosim ta aj inde piercing (mimo usi)? Ci si si ista, ze tvoje telo zareaguje dobre :D lebo chodit pol roka so zapalenou chacharou, to sa bude tomu tvojmu urcite naramne pacit :D
@babovka2321 neviem co je chachara 🤷♀️ Ja mam normalne genitalie 🙂 ak sa zapali, tak vyberiem. Pokial je vsak urobeny dobre, tak nie je dovod aby sa zapalil.
Inak. Ano. To som bola tiez zvedava, ze ako dlho sa to asi hoji.
Este stale dufam ze najdem niekoho aj s vlastnou skusenostou, lebo mamiciek s predsudkami je tu ocividne habadej 😀
Hoji da to vraj extrémne rýchlo, lebo je tam tenká koža, úplne omnoho rýchlejšie než napríklad pupok. Jediné negativum je, že sa za tým hromadi ten maz a teda namiesto normálnej hygieny treba fakt stále čistiť, čo sa mi zdá otravná prestava
Je dosť divné že píšeš ako anonym máš ževraj 30r deti.... prepáč musím sa smiať... veľmi tomu neverím ale fakt by som chcela mať tvoje problémy 😁 maminky s deťmi majú ine problémy ako riešiť piercing na pi...
@bluka2 bavime sa teraz o tom christina (foto vyssie) ci o tych v oblasti klitorisu?
Ja najviac riesim to holenie teraz. Ci sa to da nejako dookola alebo ci treba vybrat vzdy
@ivanka12311 sorry, mne sa skôr zdá čudné, že niekto s 31 r. sa o ženskom tele vyjadruje týmto spôsobom...myslím, že je to trochu dehonestujúce
No, mne to len pride dost neprijemne prave tam, kde to chces (cez chlpy), mne sa pupok hojil pol roka, a to som sa ho nedotykala, nebolo na nom nacapene spodne pradlo, neholila som nic okolo (inak podla mna ti tie oholene kusky chlpov pojdu aj do diery, co moze hojenie velmi skomplikovat), no neviem si to hojenie vobec predstavit... Ja by som si bola schopna taky pierc dat, ked som bola v puberte, teraz by ma to ani nenapadlo teda :D
@bluka2 nedramatizuj prosím ťa... čo zle som napísala? že som napísala na pi... piercing a čo som mala napísať na vagínu?🤦... mňa zaráža že 30r s deťmi na takéto problémy
O tom Cristina neviem nič, sorry. Tie ostatné "s funkciou" sú mimo ochlpenia
@ivanka12311 na vagínu si mohla napísať napríklad vagína
@bluka2 😃🤣🤣🤣
Mať tak tvoje starosti😅