Ahojte, mozno vam pride ta otazka cudna, ale vsade tu na koniku aj v okoli pocuvam, kolko zien si preslo aj viacnasobnymi potratmi, kym prisli k vytuzenemu babatku.
Tak ma zaujima, ci sa najdu zeny, co maju povedzme 2 deti a potrat chvalabohu nikdy nezazili.
Mám 3 a žiadny potrat chvalabohu 🙏
Ja som sice potratila ale až tretie dieťa, prvé dve som otehotnela na prvý šup, dokonca pri synovi mesiac po konizacii
Ahoj, ja 4 deti a žiadny potrat našťastie 😊
2 a žiaden potrat
3 deti a potrat som nikdy nezažila.
Pred prvym ziadny, pred druhym 2x
Sice iba jedno moje biologické az dieta v 34 rokoch, na prvy sup a ziaden potrat. Moja sesternica detto aj v okoli kamosiek. Asi 1 z desiatich mala potrat ak sa to tak da nazvať v prvych dvoch tyzdnoch tehu ale potom zdravú dcérku.
Ja mam 4 deti a nemala som potrat alezato ich mam odlezane alebo aspoň kľudovy režim. Pri dvoch ma zosivali. Mam slabší krčok a akákoľvek infekcia mi spúšťala tvrdnutia, kontrakcie takže posledné tehu kedy som už konečne vedela čo a ako bolo super. Preventívne probiotiká od spodu, zmena stravy a všetko bolo super.
2 x na prvý sup a žiadny potrat
Ahoj, 2 deticky obe na prvy pokus, 0 potratov.
Mám dve deti a tiež žiaden potrat 🙂 ale veru v mojom okolí poznám dosť žien, ktoré si potratom prešli :(
Ja som prvé dve potratila ale teraz mám našťastie zdravú dcéru
Takisto som nezazila, 2 deti mam uplne bez problemov. V tej dobe sa 1x k lekarovi chodilo neskor, tak v 3.mesiaci a na sono som dochadzala do Ciech, tu ma lekarka odmietla s tym, ze na co, ak nie su problemy, nikdy ma ani nevysetrila ☹
Ja tiez ziadny potrat… a uprimne… poznam vacsinou bab, co potrat nezazili, len par, co mali tu smolu…
Mám síce iba jedno dieťa, ale otehotnela som na prvé skúšanie v 33 r., rodila som v 34.
ja 🙂 dve deti, ziaden potrat
Aj ja. Otehotnela som na prvy sup. Avsak v 1.tehotenstve som mala syndrom miznuceho dvojcata, takze z 2 bolo iba 1.
2 deti bez potratu. (mala som biochemicke, ale to nepocitam ako potrat)
Mám 4 deti, nikdy potrat, žiadne komplikácie
aj ja sa hlásim. 3 deti
2, ziadny potrat
Tiež 2 x na prvý šup a žiadny potrat
3 deti na prvý sup bez potratu vďaka Bohu
Ja som chvála bohu nepotratila žiadne, donosila a porodila 4 detičky.....♥️
2 deti a ziaden potrat
🙏
3 deti a 0 potratov
Aj ja 2 deti.. potraty žiadne.. chvalabohu 🙏
Moja sestra má 5 detí bez potratu
Hlásim sa.2 deti,žiaden potrat