Skúsenosti s Inofolicom

molly9991
7. apr 2014

ahojte 🙂 mate niektora s kusenosti s inofolicom??? pocula som ze je to super na otehotnenie..dakujem

neyios
7. apr 2014

beriem ho 4 mesiace... zatial nic... ☹

inge888
7. apr 2014

Ahoj, mne ho odporučila doktorka a vždy ju počúvnem, nakoľko viem, že je odborníčka vo svojom odbore. Ja som ho brala 3 mesiace - necelé a už som tehotná 😀

neyios
7. apr 2014

kolkokrat denne si ho brala inge888? mne sa nejako nedari....

inge888
7. apr 2014

@neyios ja som brala 1x denne ale vraj sa môže aj 2x denne, ale v pravidelných intervaloch, aby si mala v tele stále vyváženú hladinu hodnôt kyseliny listovej a inozitolu, ktorý pomáha otehotnieť. Ja som brala inofolic každé ráno pravidelne.

neyios
7. apr 2014

ja tiez beriem jeden sacok rano...

mimi2910
7. apr 2014

tiež berem, jeden sáčok na večer ... zatiaľ necelý mesiac, tak uvidíme ....

cikcak
7. apr 2014

Mne ho taktiež odporučila gynekologička. Kvôli vysokej cene som ho brala iba jedenkrát denne a po cca 3 - 4 mesiacoch som otehotnela.

julciatko1
7. apr 2014

Baby ak máte problém s ms, alebo PCO, tak ho berte 2x denne, určite vám pomôže, ale moja gynekologička, ktorá prednáša na uni. v BA, tak tvrdí, že jeden sáčok je málo! Ja ho beriem už skoro rok, ale doteraz som mala iného gynekológa a ten ma nijako nevyšetroval, proste na mňa sral, aj keď som u neho bola ako na hodiny klavíru s problémami, a až keď som prešla k tejto doktorke, tak mi vyliečila moje neustále zápaly a dokonca prišla na to, že mám PCO ☹ A môj bývalý doktor mi povedal, že mi stačí jeden sáčok, ale nestačíííí, keďže mám PCO. Dávku som zvýšila pred týždňom, takže uvidíme, či sa niečo podarí do leta... Joooooj, keby už len chcelo, lebo hodiny tikajúúú 😝

julciatko1
7. apr 2014

Jááááj a ešte som zabudla, že na stránke www.mojalekaren.sk je Inofolic za super cenu 🙂 Ja mám len vďaka inofolicu pravidelnú ms, a to s jedným sáčkom doteraz,. neberiem absolútne nič iné, a pretým som s tým mala strašné problémy.

molly9991
autor
7. apr 2014

inge888 gratulujem a duufam ze aj mne sa to podari a diky vsetkym za odpoved

aneta_knezovicova
7. apr 2014

@molly9991 Takze ja som mala.nepravidelne cykly... 47-50 a casto aj len po vyvolavacke. cize som mala aj PCO . od aprila sme sa snazili... v july som.spontanne potratila.
Od vtedy nic ☹ . 13 feb som isla zas na vyvolavacku a dok. mi odporucila inofolic. 18 feb. som dostala menstruaciu . Inofolic som si hned kupila a zacala uzivat cize som ho zacala uzivat este pred menstruacoi a dalsia uz neprisla...
Nikto nemoze na 100% povedat, ze to kvoli Inofolicu ale dovtedy nic nepomohlo...
Takze ja Inofolic odporucam kazdej ale ja som uzivala vzdy 1 sacok rano a 1 sacok pred spanim

. Nelutujem minula som sice asi 70€ ale za babo to stalo...

molly9991
autor
8. apr 2014

@aneta_knezovicova moc dakujem za odpoved takze odporucas pred zacatim menstruacie uzivat??? a jasne veru tych 70 eur stoji za to ..a myslim ze clovek musi hlavne tomu aj verit a ja pevne verim ze mi to pomoze 🙂 aaaa inak moc moc gratulujem k babu 🙂

neyios
8. apr 2014

ok tak sa ospravedlujem ze som reptala... toto je dnesny test den pred planovanou menstruaciou....len tak so srandy som si ho urobila.... lebo som bola depresivna z toho ze sa mi nedari..... a lala ho.... ziadne priznaky okrem trochu citlivych prs....

aneta_knezovicova
8. apr 2014

@molly9991 aspon podla mojho nazoru to bolo dobre, lebo si podla mna telo uz aspon trosku zvyklo... a dalsi mesiac to uz zobralo na 100%. ale toto je len moj nazor. niesom lekar takze toto len z mojej skusenosti a urcite by sim brala 2 sacky denne 😀
vela stastia

siska765
8. apr 2014

Ja som ho brala 2xdenne a citila som zmeny,potom som aj otehotnela ale zaroven som brala aj clostyl takze neviem s istotou povedat ci vdaka nemu,ale kazdopadne som ho brala 1a pol mesiaca

sakurra
8. apr 2014

ahojte, mám na predaj balenie inofolicu, minula som len 3 sacky,ostava ich este 17ks, ak mate zaujem ,napiste mi ,dohodneme sa 🙂

molly9991
autor
8. apr 2014

@aneta_knezovicova diky za radu 🙂 len som sa dnes dozvedela ze mam cystu okolo 2.5 cm takze je mi to asi zbytocne brat vraj to nema ucinok :/

aneta_knezovicova
9. apr 2014

@molly9991 ked ho mas uz kupeny tak si ho odloz... to mozes mat v skrinke aj pol roka kym ti cystu nepreliecia...
a potom budes uzivat 🙂

inge888
13. apr 2014

Ahojte, ostala som tehotná a ostali mi 3 balenia inofolicu. Z jedného balenia som však ešte stihla užiť dva sáčky, teda je ich tam 18 a nie 20. Ak máte záujem, napíšte a dohodneme sa.

mini_mi
14. apr 2014

@molly9991 a kde mas cystu? ja som mala pocytovane vajecniky a lekar mi odporucil ale nosifol a zevraj je lepsi... neviem porovnat. inofolic by sa mal brat 2x denne a nosifol jeden krat v jednom saciku je vysia davka ako v inofoliku.

molly9991
autor
14. apr 2014

@mini_mi no aj ja mam na vajecniku nie je niako extra velka ma okolo 2,5 cm..lenze lekar so mnou este nic nechce robit chel mi dat antikoncepciu vraj po nej moze zmyznut ale mne byva s kazdej antikoncepcie co som brala na upravu menzesu a lebo len koli zdravotnym problemom zle a uz to do seba nechcem davat tak teraz neviem co :/ ale dakujem za radu

mini_mi
15. apr 2014

@molly9991 moj lekar to vobec nechcel riesit antikoncepciou ... dokonca mi povedal ze by to pomohlo zbavit sa cysty ale mohlo by mi to uplne znicit vajecniky a bol by problem otehotnet. Nosifol mi odporucil na upravu menzesu a dostavala som injekcie pol roka a nakoniec sa to vyriesilo kramy zacali presne chodit a nakoniec som aj otehotnela a v tehu som uz cysty nemala ale kedze som potratila (pricina je ina) tak som zvedava ako to dopadne.. skus ist za inym lekarom ak s liecbou tvojho nesuhlasis. a antikoncepcia je 50 na 50.

molly9991
autor
15. apr 2014

@mini_mi ok dakujem noo ved prave asi budem musiet zmenit lekara lebo ma ma v podstate na haku...tak uvidim skusim k nemu ist naposledy a ak nic nebude riesit bude zmena..

mini_mi
15. apr 2014

@molly9991 ja mam tiez zle skusenosti s prvou lekarkou a isla som teraz k mojmu a je neporovnatelny je to sukromnik vsetko platim ale zato sa stara uzasne 24h. dnes si treba vyberat lekarov nie kazdemu ide o to najlepsie dobro a vacsinou je to cele o prachoch aj s tou antikoncepciou. a ak je cysta vodova tak nosifol pomoze ja som mala len take cysty jednu velku prvy krat a potom mi zmyzla a vytvorili sa asi desat malych. a lekar odporucil nosifol. Tak ho ber uskodit ti nemoze. drzim prsty aby vsetko dopadlo dobre 😉

molly9991
autor
15. apr 2014

@mini_mi moc dakujem 🙂 pojdem na to 🙂

nyky23
17. apr 2014

ja som nemala menzes od januara. Na zaciatku marca som bola u lekára a ten mi povedal že mám anovulačné cykly už nekolko mesiacov. Takže som si hned kupila inofolic a zacala užívať jeden za den. Za mesiac po využití 22 sačkov som bola u doktora na vyvolávačke. Na koniec mi ju nepichol, lebo videl že v ten den to vyzerá na ovuláciu a že mám počkať či to dostanem do konca apríla ked nie mám znova prísť ... Menzes síce ešte nemám, ale každý den - dva by som ho mala dostat. Chystám sa urobiť aj test tehotenský ale neverím že by sa to hned podarilo : ) ale ja ho zatial môžem len odporučit : ))

motorolka
25. apr 2014

ahojte spolubojovnicky.. tiez mam anovulacne vajecniky,hypotyreozu stitnej zlazy a mrcha uz nebola od 7.2. a inofolic uz koncim 3mesiac a stale ziadne // ☹ ale v polovici maja idem na kontrolu snad "pokroku" po inofolicu a ked stale ziaden pokrok nebude, tak mi chce doktor neviem ako, ale nakopnut aspon jeden vajecnik, tak sa neviem dockat..no stale este premyslam,ci neskusit do tej kontroly uzivat 2 sacky za den. Co myslite?

p0casie
26. apr 2014

@motorolka mne bolo povedane 2 sacky denne, 1 je malo ak máš ozaj zlé vaječníky....a skúšaš aj ovulačné testy?? lebo Inofolic ti pomôže k tomu, aby si mala ovuláciu, nie k otehotneniu....ja ho beriem od novembra 2 sačky denne, a konečne už 3tí cyklus mám aspoň pozitívne ovulačné.....aj keď stále nie som tehotná, aspoň ovulujem, čo je základ k tomu aby som otehotnela 🙂

mmattulik1
26. apr 2014

Mne zabral po 2m pitia,pila som 1xdenne 🙂 anovulacne cykly som mala skoro celý min.rok

motorolka
26. apr 2014

@p0casie ahoj jasne uz som zacala aj s ovu testikmi tak cca mesiac no zatial nic aj na testoch mam len jednu slabu ciarku, tak uz vazne neviem.Uz len cakam na kontrolu na odpoved lekara ci je nejaka zmena..ale asi skusim brat tie 2 sacky 😉 Dakujem za radu