Rowatinex a pálenie v močovej rúre

pikuli
24. okt 2020

Ahojte chcela by som vedieť koľko kvapky by som mala používať keď už 7 mesiacov mám pálenie v močovej rúre a pichanie.. keby som nepila viac než 3 L čistej vody tak by som mala veľké bolesti.

nika82
24. okt 2020

na urologii si bola ?

pikuli
autor
24. okt 2020

@nika82 ahoj.. a aj na pohotovosti aj na gynekológiu.. lenže ja antibiotiká neznášam . Vždy keď beriem antibiotiká tak mne je zlé vraciám také žlté , mám bolesti aj v oblasti žlčníka..

pikuli
autor
24. okt 2020

Len by som potrebovala vedieť ako je najlepšie užívať ten rowatinex

nika82
24. okt 2020

@pikuli a infuzne atb ti neponukali

pikuli
autor
24. okt 2020

@nika82 nie nikdy.. akože lekári kašlú namňá .. ich to nezaujíma..keď som bola na gastro že ma boli v oblasti žlčníka povedal aby som šla na ortopédia tam len krém mi chcel dať ..žiaden USG mi nespravili ani röntgen.. ani moja obvodná lekarká ma neposlala na USG

pikuli
autor
24. okt 2020

Keď som bola na urológii tak mi pozrel obličky a všetko som mala Okey.. aj moč.

nika82
24. okt 2020

@pikuli no este mas moznost si usg vysetrenie zaplatit ako samoplatca

pikuli
autor
24. okt 2020

A to koľko stojí?

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Ja si dávam vždy 5 kvapiek 3 krát denne.

pikuli
autor
24. okt 2020

@gaaaa a to ako preventívne alebo máš aj bolesti alebo mala si?

pikuli
autor
24. okt 2020

@nika82 a tokoľko stoji

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Ked mám problémy,bolesti si dávam.Už ked to užívam dlho tak ma začne bolieť žalúdok.

pikuli
autor
24. okt 2020

@gaaaa a nemáš skúsenosti s urixinom alebo blokurima ... A ešte hlava ťa neboli po Rawatinexu?

nika82
24. okt 2020

@pikuli treba si to len obvolat napr do BB

nika82
24. okt 2020

@pikuli Vyšetríte ma, ak by som sa chcela dať sama vyšetriť, bez odporučenia lekára?

Áno, každé vyšetrenie uvedené v zozname vyšetrení, vieme realizovať aj bez odporučenia lekára - na priamu platbu. Ceny vyšetrenia sú uvedené na nástenke v čakárni ambulancie, resp. sa informujte na č. t. 048/ 414 43 67. Spravidla vieme takéto vyšetrenie vykonať do 48 hodín.
https://www.mamo-sono.sk/

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Nie nemám skúsenosť.Ja vždy len Urinal akut a Rawatinex aj ked sú bléé.V auguste som mala problémy a pár dní som mala kontrolu na urologiu.A hned som povedala dr.že určite vyfasujem atb lebo že som mala problémy.Povedala som mu čo som si nasadila plus čaj brusnicový,veľa tekutín a on sa ma spýtal,že načo atb ked mám výsledky úplne v poriadku a to ma zakaždým cievkujú nenosím moč.

pikuli
autor
24. okt 2020

@gaaaa a nebolí ťa hlava kôli Rowatinexu?

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Nie nebolí,len žalúdok ked ich dlho beriem.

pikuli
autor
24. okt 2020

@gaaaa a stačí keď dvakrát by som brala ráno a večer 5 kvapiek?

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Jasné že áno.Vyzerá,že aj ja budem musieť nasadiť lebo začínam cítiť.

pikuli
autor
24. okt 2020

@gaaaa mne sa zdajú silné , a už si mala napríklad prírodné antibiotikum Kapucínska väčšia?

gaaaa
24. okt 2020

@pikuli Preto sa dáva len 5 kvapiek,ale ked ti nerobia dobre tak ich neužívaj.Mala a nebolo mi dobre po Kapucínke bolelo ma brucho.

pikuli
autor
24. okt 2020

Ja by som už fakt chcela niečo čo by mi pomohli aby nemali vedľajšie účinky..

elaa192
2. apr 2022

@pikuli tiež som mala take problémy.. lekári mi stále predpisovali atb 6 druhov som mala a bolo mi len horšie.
Moc bol cisty, vytery negatívne.
Gynekologia cista.
Urológ mi dal kys. Hyaluronovu to mi čiastočne pomohlo na mechúr.
NA to pichanie mi pomohla milgamma N moje bolesti v močovej rúre boli neurologického pôvodu.

cajnik
9. feb 2023

@pikuli ahoj, pomohli ti tie kvapky? Ja mam teraz podobny problem 😢

pikuli
autor
28. feb 2023

@cajnik nie.. mne pomohlo canephron 3 mesiace!! mineralne vody, potom po 3 mesiacoch som bola ok3y.. teraz sa to pichanie niekdedy vráti ale idem sa osprchovat v teplej vody. dám si minerálnu vodu napriklad Magnesia, a potom po 5 minutách je ki okey..

cajnik
2. mar 2023

@pikuli u urologa si bola na ster mocovej trubice? Lebo mi povedal, ze este ta moze byt zapalena bez toho, aby boli vysledky mocu pozitivne. Mne je teraz po troch mesiacoch uz konecne trochu lepsie, uvidim, ako dlho mi to vydrzi. Mozno pojdem este na ster

viali_21
4. feb 2024

@cajnik ahoj, čiže môže byt ecoli iba v močovej rúre a v moci nie ?? Aké si mala problémy ?

elaa192
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elaa192
4. feb 2024

@viali_21 nie nemôže byt iba v močovej rure ?