Ahojte chcela by som vedieť koľko kvapky by som mala používať keď už 7 mesiacov mám pálenie v močovej rúre a pichanie.. keby som nepila viac než 3 L čistej vody tak by som mala veľké bolesti.
Len by som potrebovala vedieť ako je najlepšie užívať ten rowatinex
Keď som bola na urológii tak mi pozrel obličky a všetko som mala Okey.. aj moč.
A to koľko stojí?
@pikuli Vyšetríte ma, ak by som sa chcela dať sama vyšetriť, bez odporučenia lekára?
Áno, každé vyšetrenie uvedené v zozname vyšetrení, vieme realizovať aj bez odporučenia lekára - na priamu platbu. Ceny vyšetrenia sú uvedené na nástenke v čakárni ambulancie, resp. sa informujte na č. t. 048/ 414 43 67. Spravidla vieme takéto vyšetrenie vykonať do 48 hodín.
https://www.mamo-sono.sk/
@pikuli Nie nemám skúsenosť.Ja vždy len Urinal akut a Rawatinex aj ked sú bléé.V auguste som mala problémy a pár dní som mala kontrolu na urologiu.A hned som povedala dr.že určite vyfasujem atb lebo že som mala problémy.Povedala som mu čo som si nasadila plus čaj brusnicový,veľa tekutín a on sa ma spýtal,že načo atb ked mám výsledky úplne v poriadku a to ma zakaždým cievkujú nenosím moč.
Ja by som už fakt chcela niečo čo by mi pomohli aby nemali vedľajšie účinky..
@pikuli tiež som mala take problémy.. lekári mi stále predpisovali atb 6 druhov som mala a bolo mi len horšie.
Moc bol cisty, vytery negatívne.
Gynekologia cista.
Urológ mi dal kys. Hyaluronovu to mi čiastočne pomohlo na mechúr.
NA to pichanie mi pomohla milgamma N moje bolesti v močovej rúre boli neurologického pôvodu.
na urologii si bola ?