Rakovina prsníka

dobka22
18. apr 2024

Ahojte. Mám 24 rokov včera mi diagnostikovali invazívny karcióm. Chcú mi odstrániť celý prsník. Je tu niekto kto si tým prešiel a je v poriadku? Poslali ma ešte na CT, či to nie je už niekde rozšírené. Verím, že nie 🙏🙏🙏 Musím sa pozitívne naladiť, zatiaľ mám len každú chvíľu iné myšlienky. Chcem na tomto svete ešte dlho ostať s mojim manželom a rodinou. Rada by som taktiež…. Určite časom mala aj bábätko, je tu niekto kto po rakovine mal bábätko ? Ďakujem

adri266
18. apr 2024

@dobka22 Ahoj, urcite je to hrozna sprava, ale ak to podchytili vcas, treba verit, ze vsetko bude ok.
Moja mama ma rakovinu prsnika, bojuje uz 10 rokov. Zial, jej to objavili uz v case,ked mala aj metastazy, takze to nebolo operovatelne. Ale nevzdava to.
Bez prsnika sa da zit. Teraz sa zameraj na to, aby si sa vyliecila a potom bude aj babo.

Drz sa!

stanulienkat
18. apr 2024

Treba to vcas podchytit. Su ludia, co ziju cez 20 rokov. Aj babo maju. Neboj sa.

ns994
18. apr 2024

Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🍀
Manzel mal kolegynu, ktora mala rakovinu (typ neviem) a metastazy po celom tele a zvladla to a teraz je matkou. Verim, ze budete vporiadku a dockate sa aj vy vytuzeneho babatka.

danniiee8
18. apr 2024

Ahoj, ja mám známu, ktorej preventívne zobrali aj druhý - zdravý prsník a pekne sa z toho vyliečila (inak ona už mala aj metastázy, avšak neviem na ktorom orgáne už), teraz je v poriadku, s manželom žijú plnohodnotný život, sportuju... avšak obdobie počas liečby bolo pre ňu fyzicky i psychicky náročné, s podporou rodiny to ale zvládla.
Veľmi ti držím palce.

summer23456
18. apr 2024

Baby len tak pomimo to s metastazami sa da zit aj tolke roky? Ja som myslela,ze ked ma clovek metastazy, tak to je zaciatok konca...

summer23456
18. apr 2024

@dobka22 drzim ti palce,aby si sa čím skor vyliecila,teraz uz je doba popredu ako pred rokmi,aj liecby sú úspešnejšie 💞

veklipo
18. apr 2024

Teta, agresívny typ rakoviny, prišla o prsník, prešla chemoterapiu, ožarovanie. Dnes už je vyliečena.
Držím veľmi palce.

caramellka
18. apr 2024

@dobka22 https://www.taktrochainak.sk/
Erika Mokry, vo veku 28 r. prekonala rakovinu prsníka, teraz má synčeka. Ako "Tak trocha inak" je aj na FB a myslím, že aj na instagrame.
Držím palce, určite to zvládneš aj Ty všetko, dôležité je, že sa to včas podchytilo...❤️

danniiee8
18. apr 2024

@summer23456 záleží od toho, v ktorom orgáne a ako veľmi sú rozšírené

summer23456
18. apr 2024

@danniiee8 aha,dakujem.

k_atarina
18. apr 2024

Drzim palce. Treba pozitivne mysliet. Si mlada 🙂 ako ti lekari na to prisli?

suzy2508
18. apr 2024

Ja len že ti strašne držím palce, drž sa. Verím, že to všetko dobre dopadne. Posielam objatie.

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
summer23456
18. apr 2024

@gubka2023 wau tak to je super, ze sa da aj s tým zit

dobka22
autor
18. apr 2024

@k_atarina už pred 6 mesiacmi na sóne bola Hrčka a predali že to nič nie je, že to pozrieme o 6 mesiacov a zrazu bum už sa im to nezdalo, tak biopsia a tá potvrdila….

alickapusinka
18. apr 2024

Veľmi Ti držím palce zvládneš to my ženy sme silne. A nechápem načo čakali ešte 6 mesiacov. Nepochopím .Už si mala ísť predtým na vyšetrenie už ak mali podozrenie. Ja mám kamarátku ta je po liečbe 16 rokov a dobre chodí na kontroly každý rok a dobre ma výsledky aj naposledy ked bola hovorila že mala našťastie dobre výsledky ale vzali jej prsník. Bez prsníka sa dá žiť teraz sú rôzne náhrady ktoré vedia operovať aj podprsenky sú rôzne teraz. Za cenu života to stojí.SI silná vyhráš svoj boj. Držím zo❤palce.

lucuass
18. apr 2024

Prajem veľa síl a hlavne uzdravenie 🙏 , prosím ťa a máš aj v rodine takú chorobu ?

k_atarina
18. apr 2024

@dobka22 dakujem za odpoved. Bola som zvedava, nakolko aj ja som mala 10 mesiacov dozadu 2 utvary. Este raz držím moc palce a posielam vela sil 🙂

dobka22
autor
19. apr 2024

@k_atarina boli zhubné ? ☹

dobka22
autor
19. apr 2024

@lucuass nikto žiadna rakovina

k_atarina
19. apr 2024

@dobka22 zatial take slovo ani nepadlo. Cez leto som bola na sone a gynekolog povedal, ze sa mam sledovat, lebo mam dva nejake utvary. Dalsie sono mam zasa cez leto.

samko0405
21. apr 2024

@dobka22 prajem Ti z celého srdca skore uzdravenie.

miriamkab
13. jún 2024

@adri266 ak sa mozem opytat kde mala vsade metastazy aj na organoch? A aky tap nalezu mala. Moja mamina tiez je diagonostikovana a mam obavy po CT to nevypada dobre.