Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu. Mam problem s otehotnenim, stale sa nam nedari. Mam lekara, ktory je uplne odmerany a v nicom mi nepomaha.
Viete mi poradit lekara, s ktorym mate dobre skusenosti, ma dobry pristup? Dakujem
@hviezdicka111
Uplne mi to vypadlo, v Bratislave by to malo byt
@bobko84 no...v BA ti poradit teda neviem...vidis, dost dolezite je napisat kde...keby v okoli bb tak by som ti aj poradila 🙂 ale tak treba v takomto pripade fakt vymenit lekara 🙂
@trgypadl
Prave preto pisem, chcem niekoho ako odporucanie. Co som si citala recenzie tak vacsinou su to uz baby, ktore su tehotne co nie je moj pripad. Chodim k nemu kazdy mesiac na folikulometriu. Beriem clostyl a duphaston a dva krat mi pichol pregnyl. Ale neuspesne. Stale ma posiela do reprodukovaneho centra. Ale nic ine mi nerobil. Skor mam z neho pocit, ze ked nema zo mna peniaze nie som pre neho dobra pacientka.
@bobko84 Tie počiatočné vyšetrenia v RC nie sú vôbec drahé, je to ozaj len pár eur, okolo 10-20 a je dosť veľká pravdepodobnosť, že ti tam niečo zistia ako len u bežného gynekológa.
@bobko84 len oni moc kapacity na nejake speci vysetrenia nemaju, vies kedy mas ovulku, robia sa ti folikuly a praskaju, super je aj to, ze bol manzel na vysetreni, cize nechaj tomu chvilku cas, nech sa manzelove spermie vydaria, ovulaciu vies, kedy mas a potom, ked sa to nepodari, ist do toho centra, aj kolegyni tak zistili to, co klasicky gynekolog nezistil, lebo nemal vybavenie
To nie je tak vela, ja som sa bala, ze to bude stat okolo 1000€ aby ma vobec zacali riesit. A ty s tym mas osobnu skusenost?
@bobko84 Nemám osobnú skúsenosť, ale kamoška tam bola, jej gynekolog bol tiež asi taký ako ten tvoj a za 2 roky nič nevyriešil. Jej tam porobili kompletne zákl. vyšetrenia a prišli na to, že má niečo so štítnou žľazou a viem, že vravela, že to nebolo vôbec drahé tie vyšetrenia.
@bobko84 Drahé je potom už umelé oplodnenie a také veci.
A kde chodila do centra ta kamaratka? Je to v BA?
@bobko84 mohla si napisat, kde asi toho lekara chces 🙂 slovensko nie je az take male 😀