Ahojte, potrebujem poradiť presúvala som si termín na kolonoskopiu a predtým som išla na 8 ráno prvý sacik som mala vypiť o 19 a Další o pól noci. Ale teraz idem na 11 hodinu a neviem teda kedy si mam dať ten druhy sacik. Prvý som teraz užila o 19. Neboli ste prosim niekto takto na 11 a neviete kedy je treba do vypiť ? Či o pól noci alebo nadranom.. ďakujem
@evulienkaeko okej super čiže keď si dám o 5 ráno bude to stačiť keď na kolonoskopiu idem o 11 ? Či treba viac hodím medzi tým ?
Budem rada ak mi dá niekto spätnú väzbu.
Idem zajtra na kolonoskopiu a keďže som bola na ňu objednaná cca 2 mesiace,tak som zistila včera večer,že mám absolvovať toto vyšetrenie.
No ale či to bude vadiť, že som nedržala diétne opatrenie ako píše ujo Gugl a tak či bude stačiť dnešný deň ,len ranná káva a poobede slepačí vývar a už tie sáčky začať cca o 15 hod? Žiadne odporúčanie mi nebolo zo strany lekára povedané......no nerada by som opakovane podstupila kolono.
@ira25 ako si dopadla na tej kolonoskopii?
@ira25 Ja som mala naposledy Clensiu a tie malinké sáčky som vôbec nemala.Len veľké a tie menšie.A píla som jeden veľký a jeden menší ako som už pisala. Dali mi k tomu aj leták a tam to tiež tak bolo.Toto mi je nejaká novinka. Ja idem v septembri na kolono a doma mám už Moviprep lebo od Clensie mi bolo zle.
@gaaaa práveže aj som to tak mala,zrejme inak.
Nenašla som letáčik ,ale niekde ho mám.
Zrejme menšie balenie a preto viac sáčkov je teraz,ale tak ako to má ona a na pteposlanom odkazu,tá asi je to tak, ako to má vyznačené.
Stále inovuju lieky a zloženie,tak asi aj tento prípravok je už iný než sme pili my.
@nina1209 ahoj ja som mala kolono okolo obeda a pila som den predtym o siestej a rano okolo pol piatej