Ahojte mávate aj vy také silné pms bolesťi v celom tele ze vám nič nepomáha? Ako to riešite?
Mna to vie tiez potrapit. Dobre je to, ze mam pravidelne, cize viem kedy cakat, ze nejake tie bolesti pridu. Od silnej bolesti mi pomoze Cetalgen, ten ked si dam tak sa mi ulavi a na podbrusko aj teplo, taky ten termofor. To je taky zaklad vdaka comu ja tieto nase zenske dni kazdy mesiac prezijem 🙂
@beabelisova ibaže ja mam aj striedanie nálad úzkosťi, hrozne návaly tepla a zimy
@lucia851 S tými náladami nič nejako neurobíš, to mávam aj ja, ale pomáha mi tráviť veľa času na vzduchu, prechádzky. Pre mňa hrozné boli bolesti, že som nevedela fungovať keď mi menzes začínal. Ale toto ostatné čo popisuješ myslím, že to je taká normálna vec s ktorou sa všetky ženy potýkame.
@lucia851 S doktorkou si sa o tom nerozprávala, že ti tie tabletky nepomáhajú v tomto období keď máš dostať? Že čo by navrhovala? Lebo akože ja to mávam tiež, to môj muž keď vie, že mám PMS, tak sa len prace a necháva ma v kľude na pokoji, lebo som nepríjemná 😀 Bolesti mávaš čoho? Kríže, podbruško, hlava?
@lucia851 Tak aspoň, že od tej bolesti sa ti uľavilo, uvidíš, ale bylinky na tie návaly by mohli byť fajn a niektoré sú vraj dobré, aj čo sa týka takej pohody, že tie hormóny by sa nemali tak predierať na vonok, že aby sme lepšie sa cítili počas menzesu, len to ti poradiť neviem lebo sa moc nevyznám, ale viem, že kadejaké dnes už bývajú 🙂
@lucia851 to som rada, ze ti to pomohlo od bolesti. Ked sa zbavis bolesti aspon budes moct postupne aj to zvysne riesit. Joj drzim ti palce aby ti bolo lepsie.
@zuzpar teplo je dobre na to, to aj moja mamina ked zvykne spominat, ze aj teplu pokrievku si prikladala, len aby jej bolo o trosku lepsie. Ale tak to je dobre, ked mozes byt v klude, ze mozes lezat, len no pri detoch sa to veru moc neda a pri praci tiez ee :(
@zuzpar Na chute ti odporučím dopriať si 😀 Lebo keď si nedopraješ budeš len viacej vytočená, aspoň teda u mňa to tak býva 😀
Nie si sama, čo si to nemôže dovoliť, myslím, že to žiadna z nás by nebola rada, keby proste mala doma sedieť alebo ležať skrz bolesti a proste ostatné veci tým pádom stoja. Niečo od bolesti si si dávala?
@lucia851 ahojcek áno žiaľ viem o com píšeš :( žiaľ nikdy nič nezabralo, priam už som bola liekmi predavkovana... 🥺 až som sa rozhodla pomôcť si prírodnou cestou... a vieš čo sa stalo? Ja neviem co je to PMS za co budem do konca životu vďačná... viem naozaj ako sa cítiš a ak by ta to zaujalo, napíš mi a poradím ti ❤