Operácia myómov v Banskej Bystrici

zuzicek88
3. júl 2017

Prosim vas,je tu niekto kto bol,na operacii myomov v B.Bystrici u doktora Bielika.Ako to prebiehalo a ako dlho trvala liecba a kedy sa vam potom podarilo otehotniet

kapurka270
3. júl 2017

Ahoj,ja som bola na operacii myomov v maji 2015,v oktobri som v tom istom roku som bola v kupeloch a na Vianoce sme uz cakali 1.dietatko.Ale cele tehotenstvo som bola na rizikovom.A nase dievcatko za chvilu bude mat rok.

zuzicek88
autor
4. júl 2017

@kapurka270 Ahoj si moc zlata,ze si sa ozvala,velmi sa bojim ako dopadne operaciaTak snad bude vsetko o.k.

kapurka270
4. júl 2017

@zuzicek88 keby si mala dake otazky pis do IP

zuzicek88
autor
4. júl 2017

@kapurka270 napisala som ti a dakujem

kapurka270
4. júl 2017

Odpisem ti vecer

andalika
4. júl 2017

Dakujem za otvorenie tejto duskusie. Zaujima to aj mna nakolko sa ma to tiez tyka. M

andalika
4. júl 2017

Moj lekar chce do mna neustale pumpovat hormony, ale tie mi nerobia dobre. Naposledy mi navrhol Esmyu. No nie kazdej sa podarilo myom eliminovat po uziti tohto lieku. Mate skusenosti? Mozem ocakavat nejake vedlajsie ucinky?

zuzicek88
autor
4. júl 2017

@andalika ja som uzivala ESMYU tri mesiace,dost mi pomohla,myomv mam viac a zmensili sa,kedze ich mam z vnutra maternice a deformovali ju,no aj napriek tomu,ich treba dat prec,kedze chcem otehotniet a kvoli nim som v 12 tyzdni prisla minuly rok o mimi

kapurka270
4. júl 2017

Ja som tiez uzivala a ziadne vedlajsie ucinky

andalika
4. júl 2017

@zuzicek88 dakujem ti za info

andalika
4. júl 2017

@kapurka270 dakujem. Pomohlo?

kapurka270
4. júl 2017

To len pomoze aby nerastli,ale operacii som sa nevyhla

andalika
4. júl 2017

@zuzicek88 a pomohla ta esmya?

andalika
4. júl 2017

@kapurka270 hm...to ma mrzi. Ale dufam ze teraz je vsetko ok. Potom v tom nevidim vyznam, myslim v uzivani esmyi

zuzicek88
autor
5. júl 2017

@andalika ano pomohla,lebo tie myomy sa zmensili ,je lepsie vyoperovat take male,ako velke,mozno keby tu esmyu uzivam dlhsie,zasa by sa zmensili,no ja som od nej aj pribrala a mam uz vela rokov,nato aby som cakala ci sa zasa zmensia

andalika
5. júl 2017

@zuzicek88 no toho priberania sa aj ja bojim😁 kazdopadne dakujem za radu

zuzicek88
autor
6. júl 2017

@kapurka270 ahoj nenapisala si

amyqce
6. júl 2017

@zuzicek88 ahojte, bola som u Dr. Bielika na konzultacii, dvakrat som mala termin v BB, mala to byt kombinacia laparoskopia + mini narez, za 4 dni domov, raz som tam dokonca uz aj bola, len ma pre nachladnutie anesteziologicka neprevzala, tak som isla domov. Teraz cakam, kym mi malinka viac podrastie a pojdem za nim zase. Je to najlepsi odbornik v SR, robi myomy do 10cm laparoskopicky, tam sa ide domov tusim na druhy ci treti den, velmi zlaty clovek, treba ist k nemu na konzultaciu do centra, normalne sa zahlasit na termin, v BB su uzasni ludia, mili, ochotni, ja som mala myom cele tehu a narastol az na 10cm, bolo to velmi tazke, v 36tt uz musela mala von, uz sa nezmestili, som myslela, ze ma rozdrapi, potom mi znekrotizoval myom a dostala som zapal maternice, triasky, horucky, skoro som umrela, 2 tyzdne do mna v nemocnici tiekli atb a doma 3 tyzdnove babatko a 4 rocna dcera. nic moc! rieste si tie myomy, je to pliaga.😒 da sa to uz pekne riesit, odporucam Sliac, BB. Esmyu mi neodporucili, je to len docasne riesenie s vela negat. ucinkami.

zuzicek88
autor
6. júl 2017

@amyqce ahoj dakujem,ze si sa ozvala,ja uz som objednana na zakrok na 12 jula,aj sa bojim,na druhej strane sa tesim,ze konecne sa niekto nasiel,kto mi pomoze.Ja som minuly rok v 12 tyzdni prisla o babo kvoli myomom,tak si asi vies predstavit ako mi je a to nebol moj prvy potrat...a toto je moja posledna sanca,ako mat babo,tak snad vsetko dobre dopadne...

kapurka270
6. júl 2017

zuzicek88 neboj 15 jula budes doma a budes planovat babenko.Drzim prsty

zuzicek88
autor
6. júl 2017

@kapurka270 si moc zlata,dakujem za podporu

amyqce
6. júl 2017

@zuzicek88 to mas zachvilku, nic sa neboj, je to tam vsetko v pohode, no teraz budu tepla, ale to das a za dva dni domov a drzim palceky, uz sa to iste podari a budete mat svoje vytuzene babatko, tie, ktore su uz anjelikmi vam isto odtial poslu a vyberu to najlepsie a najkrajsie, tak mu dopraj pohodlny domov v maternici a pozitivne naladena, to je zaklad 😎 vela stastia, potom mi napis vsetko co ako bolo, ja som sa na izbu uz nedostala, len po anesteziologiu 🙂

zuzicek88
autor
6. júl 2017

@amyqce ty si aka zlata dusicka,dakujem ti,potom sa urcite ozvem

zuzicek88
autor
13. júl 2017

@amyqce ahoj,uz som doma z nemocnice po zakroku,velmi sa tesim,vsetko dobre dopadlo a perstonal nemocnice klobuk dolu a sestricky,ja som este nikdy v zivote nezazila tale mile a starostlive sestricky ako su tam,no nemam slov

amyqce
13. júl 2017

@zuzicek88
ahoj
to som velmi rada, zelam rychle zotavenie, ano taky pristup ludsky, klobuk dolu ozaj.
ak mas chvilku, vies mi napisat sukromnu spravu, co a ako tam presne je? po ubytovani 🙂 diky
to si bola len jednu noc? waaaau

dadka_bb
13. júl 2017

@zuzicek88 ahojky,a kde ta operovali prosim ta? si super ze si otvorila tuto diskusiu. ja som sa tu uz tiez pytala na myomy ale nie konkretne na bb. mne diagnostikovali myom az ked som bola tehotna,mal 2cm a nijako chvalabohu neohrozil plod.dcerka ma uz 2.5roka a teraz zvazujeme druhe babatko a neviem ci opat risknut ,alebo dat odstranit myom a tak otehotniet. som priamo z bb,tak ma celkom zaujala tvoja pozitivna skusenost. prosim ta napises mi kde si bola,kolko dni atd. a ako dlho po zakroku sa odporuca otehotniet? 😊

zuzicek88
autor
13. júl 2017

@dadka_bb ahoj dakujem za pochvalu,no ja som prisla v 12 tyzdni o babo kvolimyomu,po 4 rokoch sa mi podarilo otehotniet,tak si to vies predstavit,asi by som to neriskovala.Operoval ma doktor Peter Bielik,vola sa to NOVAMED,vraj ten lekar je najlepsi na slovensku,za vyber lekara som platila 59 euro,ale co to je za zdravie cloveka a naozaj ta ochota co tam je,nechcelo sa mi verit,sestricky nas doslova obletovali

laurika25
27. apr 2019

@zuzicek88 prosím ta , teba operovali v BB?
Lebo ja som počula zas , že úžasný lekár je Tibor Bielik BB, alebo si len známa pomýlila mena?