Ahojte...
Mam problem s mykozou..neustale opakujuce sa.
Diety vitaminy vsetko no kazde dva mesiace ju mam..davala som si robit an testy ci to nie je zvysenym cukrom ale nie...
Muz nonstop canesten a este jednu mast co mu odp.moj doktor...
Vzdy po sexe sa idem umyt (antimykoticky lactacyd) ten vlastne pouzivan pravidelne -bez neho by to bolo este castejsie.
Pouzivam len bavlnene klasicke spodne pradlo nohavicky neavivazujem uz naozaj neviem som zufala uz z toho...
Poradite? Ako sa jej zbavit raz a navzdy?
Dakunem
@lenkaam_1 počas menštruácie co používaš? 🙄
Kedysi sa tento liek dal kúpiť navoľno, teraz je už len na predpis. Je to len jedna tabletka - užiješ a máš pokoj. Rovnakú dávku ale musí užiť aj partner. Daj si to predpísať.
https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...
Odporucam liecbu plazmovym generatorom- odskusane, funguje. Objednaj sa sprav si vylet, upravia ti urcite aj stravu, lebo to s tym tiez suvisi. Tiez som s tym kedysi bojovala. Kukni si na nete biorelax.sk
Mykomax pouzivam ja a mam po 1 tabletke pokoj na par mesiacov. Plus B komplex
Mycomax aj mne pomohol už dlhšie som mykozu po ňom nemala. Ale brala som už sa nepamatam či 1 alebo 2 tabletky za týždeň po jeden mesiac. A teraz len keď začnem cítiť svrbenie natriem fungicidin liečivú zvonka a do dvoch dni to je preč že ani nepotrebujem vkladacky dnu.
Uplne presne ako dominika 7990.este som brala probiotika.kedysi dlhe roky problemy dokola. Vsetko zrazu preslo nahodne,ked som si vyliecila helicobactera.
@dominika7990 ten fungicidin je tiez super vec
@lenkaam_1 skús sa umývať len čistou vodou. Žiadne antimykoticke sprchové gély už nikdy nepoužívaj. A ak je to možné tak sa osprchuj zospodu aspoň 3x denne vlažnou vodou keď máš mykozu a nasad si nejaké dobré probiotiká a ber trojnásobnú dávku. Samozrejme že sa to nevylieči zo dňa na deň, ale daj tomu zopár dni
@lenkaam_1
@kortinka
čistú vodu odporúčam , ale o umývaní 3x denne nie som presvedčená - prehnaná hygiena ničí prirodzenú mikroflóru ...takto mi to vysvetil môj gynekológ + odporučil obmedziť/vylúčiť zo stravy cukor a biele pečivo/chlieb, neprijemnosti a zhoršenie mykózy vie narobiť aj parfumovaný toaletný papier či vložky ..mne tieto rady od neho pomohli,a ešte ma napadlo že partner na preliečenie bral rovnaké tabletky ako ja , nepoužíval žiadne mastičky 🙂
Umýva sa po každom WC rozriedenym citrovitalom - na moc vatovy tampón do vody, daj pár kvapiek citrovitalu a umy sa. Zázračné mi to pomohlo.
Pri canestene sa to vždy vracialo aj mne, mne pomohol FUNGICIDIN gél.
Samozrejme musíš pre liečiť aj partnera.
treba preliečiť partnera, chlapi nemusia pociťovať žiadne príznaky a sú aj tak prenášačmi, stačí ak sa pár dní obaja naraz preliečite canestenom a vtedy sexovat iba s kondomom.
Ahoj. Akurat vcera sme mali tuto debatu s kamoskami. Kamoska mala problem s mykozou stale hlavne po sexe, aj ked sa vzdy obaja liecili. Nakoniec si jej muz dal urobit obriezku a uz 10 rokov nemaju ziadny problem. Inac mne tiez pomaha pri tomto dlhodobo brat probiotika.
Vysetrenie na ureoplazmy ti gynekolog robil?
S mykozami som mala aj ja dlho problémy, potom som po klasických liekoch začala preliečenie s CANDIVAC to je prírodné a v lekárni mi odporučili probiotiká na ženské problémy Pearls! Tie nedám za nič.
Dakujem vsetkym za radu vyskusam ten mykomax a nasadim vitaminy a probio
Dakujem
@lenkaam_1 ked ti mozem poradit tak by bolo fajn keby isiel partner k urologovy, urobil mu ster.a podla toho sa dalej zariadite, on moze mat uplne nieco ine a tebe to sposobuje mykozu, podla toho mu lekar nasadi lieky.mykomax je fajn ale treba brat aspon 4tyzdne ked su velke problemi.
Skuste sa dat vysetrit na chlamidie, mne lekar tvrdil ze ich urcite nemam a nakoniec po naliehani spravil test a bolo to ono.a to som sa trapila par rokov..tiez som vymenila partnera. odvtedy mam roky pokoj..
Hej urcite vysetrenie na chlamidie a ureoplazmy, a u oboch. Mozno to mate obaja a odovzdavate si to
Najprv stery ty a potom partner urologiaa stery. Idealne liecba naraz.
@marusia12 nemusi hned niekam chodit, mohol si to doniest hociktory z nich z predchadzajuceho vztahu a odovzdavaju si to dookola
Do uplneho preliecenia nemat sex to je prva vec. Chlapovi krem na vyliecenie nestaci, chod ku gyndosovi dat si predpisat ten mycomax pre neho aj seba. Mne sa na mykozu osvedcil aj vyplach rosalginom, minimalne aspon potlaci svrbenie a pod. Aj po vymiznuti priznakov pouzivat krem este tyzden - dva.
@lenkaam_1 No na to su dobre probiotika... Inak ja to mam tiez teraz tak 4 dni... Ja podozrievam ze je to kvoli estrogenu. Ten mohol narusit floru kedze mam 2 mesiace velmi cudny cyklus.. Ako hovoria baby treba vtedy prestat so sexom ked mat mykozu. inak mi jedna doktorka povedala nech ten kanesten krem pouzivam az tyzden po tom ako mi symptomy mykozy prejdu.. Nech sa to poriadne dolieci!
@lenkaam_1 mne pomohol vitamín D. Predtým som mala roky takmer stále mykozy. A neumyvam sa dole mydlom, iba vodou