Ahojte žienky !
mám 20 rokov a som tmavý typ ženy. Keď som bola v puberte, tak sa mi začali objavovať tmavšie a tvrdšie chlpky v okolí bradaviek, medzi prsiami, pod pupkom, a sem tam na tvári. V okoli bradaviek som mala pár chĺpkov, ktoré som vytrhla pinzetou a žila ďalej, ale teraz je ich omnoho viac, sú dosť viditeľné, občasne mi aj zarastú…podstúpila som vyšetrenie u gynekológa, no mala som všetko v poriadku, len som mala menšiu odchýlku štítnej žľazy, tak má poslal tam, s tým, že mi povedal, že to je zrejme estetický problém. Išla som aj na štítnu žľazu, kde som mala opäť všetko v poriadku…osobne neviem, kde môže byť problém, neskutočne má to trápi…dokonca sa tento problém neobjavil ani u mojej maminy, či sestry…stretli ste sa s podobným problémom? Ak áno, ako ste to riešili? Zvažovala som aj nad laserovou depiláciou, ale obávam sa, že by to mohlo mať nepriaznivý vplyv, ďalej je to finančne náročnejšie a ani nemám s laserom v okoli ZA dobrú skúsenosť, nakoľko som absolvovala vyše 10. sedení na hornú peru, no rozdiel nebol skoro žiadny…ohhh, som už zúfalá…:((
Ďakujem Vám za každú jednu odpoveď !
@egonsk vrátil sa sem kerang?
@karamella0 co je kerang?
@pusinka12 chod na laserové odstranenie. A daj si skontrolovat stitnu žľazu a hormonálny profil.
@pusinka12 Ahoj, som na tom podobne. Trhám pinzetou.