Ahojtee koľko vám najviac meškala menštruácia? A neboli ste tehotné?.
No ten mesiac povedané od poslednej ms mi prišla po 72 dňoch . Proste mi vynechal cyklus 😁
5 týždňov, potom vyvolávacka, teraz už tri týždne
4 mesiace
5 dni
8mesiacov, to boli najkrajšie mesiace môjho života 😂 a nie, nebola som tehotná
mesiac... plakala som ako malá že som tehotná...😨
@jess_y dôvod? 😏
@deti95060810 aký bol dôvod?
5 mesiacov
@evaachesa kvôli čomu?
65 dní. A asi budeš chcieť aj dôvod. Stalo sa mi to 2x. Jedenkrát som mala asi 16 rokov, neviem co sa stalo, nemáva la som sex. Prišla s za maminou, že mi mešká menzes 65 dní, ona povedala, že... ''to bude asi tým Mega C vitaminom, čo ti dávam 2 mesiace.'' prestala mi ho dávať a do 2 týždňov som dostala.
Druhýkrát sama neviem, tak sa minrozhadzal cyklus, že som mala 15 dňový, 30 dňový, 5 nový a 65 dňový za sebou. Potom som krvacala 14 dní bez prestávky, šla som ku gynekologicke, mala som čosi s hormónmi
46 dni, mala som asi 24 rokov, kvoli velkemu stresu zo skoly
a cca pred rokom - mi meskala tyzden, neviem z coho 🤷🏼♀️
Mne to mešká a bolia ma aj prsia ako pred ms. A testy sú negatívne... Neviem čo robiť
po covid ockovani sa casto rozhadze cyklus mne po kazdej davke cca 50 dni
Mne Pravidelne meškáva a najviac mi meškala aj 8 mesiacov
vôbec neviem... len som bola ešte študentka a strašne som sa bála že som tehotná....
2 x cely letny 4 mesacny pobyt v USA, po prilete na Slovensko som to hned dostala. dodnes nechapem 😀
75 dní, prišla až po agolutine
A boleli vás aj prsia? Počas meškania?
Mala som asi 23 a presne 5 mesiacov som bola v zahraničí kvôli práci. Par dní po návrate domov sa mi spustil...endokrinológ sa vyjadril že je to normálne a mohlo to byť spôsobené zmenou prostredia a stresom 😏
@falbala132 ja to isté 😅 hneď po návrate domov zase ako hodinky na deň presne😁
50 dní.... stres a choroba.... keď som sa dala dokopy vrátilo sa to do normálu.... ale pomohlo mi aj aspoň 3 - 4 kg zhodiť.... to vie tiež pekne zamávať s cyklom
A boleli vás prsia ako pred ms alebo nie?
Mňa nikdy neboleli prsia a ani vtedy...ja som v tej dobe nemala priateľa, čiže tehotenstvo nehrozilo a teda nijak som to neriešila ani nestresovala preto.
Ak si mala nechránený sex a myslíš si že si tehotná, tak si zájdi ku gynekológovi nech ťa prezrie a prípadne zoberie krv. Tu toho veľa nevyriešiš.
Robila som si testy a všetke neg.
Ako dlho ti mešká?
@evaachesa ja uplne rovnako, raz ked som mala 20 a potom 23, work and travel 😄
@evaachesa 9 deň
Cca mesiac