Nahmatala som si steh po sekcii

vanda323
3. feb 2022

Dievčatá, taká rýchla otázka , pretože ma to stresuje...som deň po sekcii o bolestiach Vám písať nebudem keďže sú hrozné...
Vec čo ma zaujima je , nahmatala som si rez..a steh...a to sú železné? Ja mám v reze železo? Veď to keď mi budú vyberať odpadnem od bolestí...a kedy mi to budú vyberať vlastne ešte tu v nemocke? Ja asi ujdem alebo čo...ja som veľmi veľmi veľmi citlivá na také vecí veď pri sekcii má rezali a ja že Au to boli, moja MUDr. Sa smiala zo mňa že ja mám tak nízky prah bolestí že to ešte nezažila 😀 Vraj som im tam vravela že chcem piť kakavko 🙆Viete čo mi dnes priniesol manžel? Kakavko 👍😀😀

denden77
3. feb 2022

@vanda323 ja ti sice neporadim.. len chcem napisat, ze blahozelam a vela vela zdravicka 🍀🍀🍀😊

michalka4193
3. feb 2022

@vanda323 ja po prvom som mala steh a po druhom kovové spony také ako zo spinkovaca a presne to tak cvakalo a na to majú špeciálne nožničky ktoré tu sponu v strede tak ohňu a výberu to nieje to nič strašné a kedy záleží ako sa bude hojit jazva mne po druhom spony vyberali na 7 deň polovicu a na 10druhu lebo sa mi to zle hojilo

pribinak
3. feb 2022

@vanda323 tie kovové svokry sa vyberajú takým strojčekom. Trvá to asi sekundu a vôbec to neboli
Neviem prečo sama sebe vyrábaš taký zbytočný stres. Sa ukludni.

Bábätku veľa zdravia a štástia v živote

luci_ba
3. feb 2022

@vanda323 gratulujem 😊 Ja som mala sice ine stehy ale vyberali na 7. deň

nikpa
3. feb 2022

@vanda323 nič to nebude, nemusíš sa báť. Mne vyberali týždeň po sekcii.

ruzovakrava
3. feb 2022

To sú staplery, nebooj, vôbec to nebolí. Len si na ne dávaj o pár dní pozor, keď rana odpuchne tak svorky zostanú mierne vystúpené a radi sa zachytávajú o nohavičky 😬 to je dosť nepríjemné. A gratulujem, nech si skoro fit

vanda323
autor
3. feb 2022

@denden77 Ajoj, Jeeej ďakujem ti ❤️❤️❤️❤️
Tiež ti prajem v živote aj tvojej rodinke všetko dobré ♥️❤️♥️❤️♥️💓💓💓

vanda323
autor
3. feb 2022

@ruzovakrava Aha jejo ďakujem za vysvetlenie, super dám si pozor

vanda323
autor
3. feb 2022

@nikpa A to si bola ešte v nemocnici? Ja som zvedavá ako dlho má tu budú držať

vanda323
autor
3. feb 2022

@luci_ba Ďakujem ti 😘 A aké si mala ty?

vanda323
autor
3. feb 2022

@pribinak Však, vidíš dobre že píšeš ja presne toto vždy potrebujem aby ma niekto upozornil lebo ja som aká taká nenormálna narobím si stres a už koniec neviem sa ukľudniť.
A ďakujem ti za blahoželanie♥️

vanda323
autor
3. feb 2022

@michalka4193 Ahoj. Takže to nebolelo?😀😀😀
Napíš pravdu 😀😀

martina1201
3. feb 2022

@vanda323 ahoj. U nás púštaju po sekcii na 5 deň. A v ten deň vyberajú aj tie spony. Ak teda je všetko v poriadku. Ak nie je, tak prídu na vybratie ženy z domu. Neboli to vôbec, neboj sa a nestresuj samu seba 😘

sue155
3. feb 2022

@vanda323 Žiaden stres. Mne svorky vyberali na 7.deň a hrozne ma to šteklilo, som sa rehotala, keď mi ich cvakala, ani kúsok bolesti som necítila, skôr ma brucho bolelo z toho smiechu😅

monci20
3. feb 2022

@vanda323 to vyberanie vôbec neboli, ja som išla domov na na 5. deň a na 7 vyberali tie spony

sweet20
3. feb 2022

@vanda323 gratulujem, mala si vybrala pekny datum

mamina1419
3. feb 2022

@vanda323 ja som mala po cisárskom tiež svorky. Na cca 6 deň mi ich vyberali. Len prešli dezinfekciou a vytiahli. Nebolelo to. Aspoň mňa nie. Hlavne si ráno moc nechytal aby si si tam nezaniesla infekciu. A neboj druhý uz bude lepší. Mám za sebou 2 cisárske

didi2102
3. feb 2022

@vanda323 ja som bola na Tom ako ty po prvej sekcii,dr ma chcel prehmatat a ja som mu vyrážala ruku 😄😄 bolo to dosť trápne keď capes dr po rukách na veľkej vizite ale mala som veľké bolesti,večer som si dávala pichať injekcie na spánok a od bolesti čo bolo dokopy 7ml čiže dosť veľa do zadku no nič príjemné , a ja som mala na bokoch také kovové uzliky a vo vnútri ako drôtik aby sa.jazva hojila rovno, mala som to pri oboch sekciách, potom mi to len odstrihli a ten drôtik mi vytiahli,vôbec to nebolelo sekundu také že hmmm a koniec

mmoonna
3. feb 2022

@vanda323 keďže ti prerezali brucho, porušili ti aj nervy. Preto vyberanie svoriek vôbec neboli. Ja som mala okolie rany ešte mesiace po sekcii úplne necitlivé. Mohla som sa stipat, hocičo a nič som necítila. Takže tohto sa ty naozaj neboj.

lenuska9999
3. feb 2022

@vanda323 ahoj, v prvom rade gratulujem k bábätku a prajem Vám obom veľa zdravíčka. Bolesti po cisárskom sú, no ja skm sa ich snažila rozchodiť a musím povedať, že som sa takto rýchlo zotavila. Mňa pustili po 3 dňoch domov s tým, že som na druhý deň prišla vybrať tie svorky kovové. Nemusíš sa báť vôbec to neboli a trvá to par sekúnd.

kallanchoe
3. feb 2022

Ahoj, v prvom rade gratulujem a prajem veľa zdravíčka 😉 Neboj vyberanie spony neboli....prvé som mala site nitou a to sa tam prirástlo....tak to bolo že auuuuu....ale tieto sú pohoda,idú ľahko von...po cisárskom sú tie prvé 2 dní hrozné....3ti o niečo lepšie a 4tý deň o dosť lepšie....a potom to už ide že fakt k lepšiemu...ja som šla po oboch porodoch na 4ty deň domov....akurát som vystihla natresk v porodnici pri oboch,tak tie čo boli na tom dobre išli ako po klasickom pôrode domov....ale zvyčajne je to 5 dní 😉držte sa

nikpa
3. feb 2022

@vanda323 pri prvom som bola dlho v nemocnici ešte po pôrode ale pri druhom som už bola doma a na vyberanie stichov som bola v ordinácii u svojho gynekológa. Ak bude všetko ok 72hod od pôrodu by vás mali pustiť.

miskamicha
3. feb 2022

@vanda323 budu to klipy 🙂 klud.bezne sa to pouziva. Aj ked nohli spravit intradermalny steh

sparkling
3. feb 2022

@vanda323 vyberanie stehov ani nebudes citit… prve som mala vstrebatelne a tie druhe mi Dr. Povedal, ze si mam vybrat sama 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Svorky som sice nemala, zato drenaz ano a tu ked mi doktor vytahoval tak som zrevala na cele oddelenie tak, ze dobehli aj dve sestticky, ze co sa deje 🤣no lenze on mi tu drenaz vytahoval stylom “tahal dedko repku” - a to mam vysoky prah bolesti vraj, kedze pri prvej dcere otvorena na 4 cm som nevedela, ze mam kontrakcie - zistili to az na pasoch. Vsetko bude ok, neboj. Gratulujem k malickej 😍🙂 a pamätaj, ze musis byt statocna. Ja viem, ze prve kroky velmi bolia, ale cim skor ich rozchodis, tym lepsie. Cim neskor, tym viac to bude boliet. Drzim palceky ❤️

vanda323
autor
3. feb 2022

Dievčatá, budem opäť Vám písať takto hromadne.
Ďakujem za každú radu. Ukludnili ste ma každá jedna !
Ja Vám poviem pravdu som si už predstavovala scenáre v mojej hlave ako veľmi to bude bolieť ako to zvládnem atď....
Čo je môj problém, a to robím vlastne stále .....
Som prvý deň po sekcii, kanilu mi už sestrička vybrala, stým že už mi viac nemôžu nič dávať no,okrem tabletiek.
Tak teraz som mala také bolesti že mi až nohy skrucalo, dala mi novalgin...trošku zabral no nič moc.... som unavená no nemôžem spať....
Ďalej ma trápi že keď mi na chvíľku prinesú cez deň Wandu, nedokážem ju ani prebaliť,ani prezliecť....len ju pomojkat a nič.
Inak Wanda vraj stále spí....pije Nutrilon a že ju musia budiť lebo celé dni prespí 🙆😀😀😀👍

luci_ba
4. feb 2022

@vanda323 ja som mala akokeby jednu dlhú nitku, a celé vyberanie zabralo sekundu - z jednej strany potiahli tú nitku a naraz to celé vybrali. Len to zaštipalo

luci_ba
4. feb 2022

@vanda323 moja to je ok, to ze nevladzes, ved to ie veľká operacia. Uvidíš, každým dňom bude lepšie, ja som ja taky 5. deň behala ako nič. A nehanbi sa pýtať si liek od bolesti aby si sa aspoň trochu vyspala. 😊

basska_b
4. feb 2022

Ja som ani nevedela, ze mi ktosi cosi vybera... ubehlo 10 dni a bolo to vsetko zahojene. To sa neboj... ale trvaj na tom, aby ti to vyberal rajonny gynekolog, kamoske to vyberala nemocnicna sestra a bol to otras, 2 stehy jej nechala v tele!!! A teraz 1.5 roka po porode ide na chirurgiu to riesit...

Prajem skore zotavenie 🙏 zazila som to aj ja a este raz by som to zazit nechcela :( hrozne bolesti. Ale prejdu...

vanda323
autor
4. feb 2022

@basska_b Ahoj, Okik, ďakujem za radu . Budem trvať na Tom aby mi to vyberal doktor

vanda323
autor
4. feb 2022

@luci_ba Dnes ráno keď som šla na krv a do sprchy už sa mi vstávalo oveľa lepšie vďaka Bohu 🙏♥️
Čo deň, je to oveľa lepšie