Ahojte baby .
Po pôrode som dostala menštruáciu 3.9. odvtedy však krvácam takmer neustále. 9 dní áno 1 nie . Cyklus že 10 dní Max . Teraz mám cyklus 23 dní no celých 23 dní krvácam, žiadne špinenie iba čistá krv a zrazeniny . Pychli mi injekciu na zastavenie krvácanie ale nepomohlo krvácam stále . Mala ste niektorá podobný problém?
@lensii mne urobili kyret a potom už bolo dobre
@marhulka13 pychli ti aj niečo na zastavenie krvácania?
@lensii ano, plus som brala ascorutin. No to už je vyše roka dozadu. Potom mi nasadili ešte infúzie zeleza. Teraz som zase po potrate dostala prvý menzes a som ako vodovodný kohútik, tak som zvedavá, čo zase bude
No Ja viem, ze to zvyknu zastavit kyretazou
ja som raz tak mala 21 dni v kuse, ked som zacala brat po rokoch antikoncepciu.. predpisal mi vtedy na zastavenie Norethisteron.. dalsi mesiac uz to bolo ok..
Mali by Ti spraviť hysteroskopiu, teda sa pozrieť do maternice. Ak nezaberajú lieky, problém bude organický, nejaký polyp, myom, ktorý na sone nevidno.
@monro ja som už bola aj na pohotovosti,aj keď nerada ale už som musela zájsť . Lekárka vraví že špinenie je ok, povedala som že keby som len spinila tak ani neprídem a ona že no ukážte to krvácanie ,sadla som má kozu a hneď jej zmizol úsmev keď ma začala vyšetrovať a toľko krvi zo mňa vyšlo až mi zle bolo . Znova pichla injekciu a neprestalo stále krvácam
@monro názor lekárky je taký že krvácam kvôli antikoncepcii ALE krvácať som začala 3.9. a antikoncepciu som začala užívať 13.10.!! Čo je takmer mesiac rozdiel čiže určite to krvácanie nie je z antikoncepcie . Lekárka si nedá toto vysvetliť a ide si stále svoje aj keď hormonálny profil bol v poriadku a antikoncepciu mu vypísala kvôli tomu silnému krvácaniu
@lensii