Nadmerná menštruácia

lensii
4. nov 2024

Ahojte baby .
Po pôrode som dostala menštruáciu 3.9. odvtedy však krvácam takmer neustále. 9 dní áno 1 nie . Cyklus že 10 dní Max . Teraz mám cyklus 23 dní no celých 23 dní krvácam, žiadne špinenie iba čistá krv a zrazeniny . Pychli mi injekciu na zastavenie krvácanie ale nepomohlo krvácam stále . Mala ste niektorá podobný problém?

lensii
autor
4. nov 2024
simca115
4. nov 2024

@lensii bohužiaľ moja mamina mala takýto menzes a zistili jej rakovinu krčka maternice. Nechcem strašiť samozrejme len píšem z jej skúsenosti. Gynekológ tí čo na to povedal ?

lensii
autor
4. nov 2024

@simca115 povedala že sliznica je nízko krvácať by som nemala vôbec...hormóny sú v poriadku ... Pichla mi už injekciu na zastavenie ale vôbec nepomohlo , stále krvácam a silno ( zajtra idem znova k lekárovi)

simca115
4. nov 2024

@lensii držím palce aby to dobre dopadlo

lensii
autor
4. nov 2024

@simca115 predpísala mi aj antikoncepciu , vraj by som mala prestať krvácať ale vôbec, stále krvácam rovnako ( rakovinu krčka maternice vedia zistiť aj cez sono?)

simca115
4. nov 2024

@lensii jej to zistili odberom na chirurgii zo vzorky.

xxemma
4. nov 2024

@lensii cez sono nie, musia zobrat vzorku z krcka maternice. Aj ked je endo nizke nebavili ste sa o pripadnom cisteni?

marhulka13
4. nov 2024

@lensii mne urobili kyret a potom už bolo dobre

lensii
autor
4. nov 2024

@simca115 pýtam sa len preto lebo keď mi robila sono na rýchlo tak povedala že všetko ok

lensii
autor
4. nov 2024

@xxemma povedala že mám ešte počkať že to prejde . Lenže pre mňa je toho už veľa . Stále krvácať

lensii
autor
4. nov 2024

@marhulka13 pychli ti aj niečo na zastavenie krvácania?

marhulka13
4. nov 2024

@lensii ano, plus som brala ascorutin. No to už je vyše roka dozadu. Potom mi nasadili ešte infúzie zeleza. Teraz som zase po potrate dostala prvý menzes a som ako vodovodný kohútik, tak som zvedavá, čo zase bude

kiki68
4. nov 2024

No Ja viem, ze to zvyknu zastavit kyretazou

denden77
4. nov 2024

ja som raz tak mala 21 dni v kuse, ked som zacala brat po rokoch antikoncepciu.. predpisal mi vtedy na zastavenie Norethisteron.. dalsi mesiac uz to bolo ok..

lensii
autor
4. nov 2024

@denden77 no lenže ja som takýto problém mala už pred začatím užívania antikoncepcie

monro
4. nov 2024

Mali by Ti spraviť hysteroskopiu, teda sa pozrieť do maternice. Ak nezaberajú lieky, problém bude organický, nejaký polyp, myom, ktorý na sone nevidno.

lensii
autor
4. nov 2024

@denden77 norethisteron som brala a nepomohlo

lensii
autor
4. nov 2024

@monro nezaberajú lieky vôbec , ani norethisteron ani antikoncepcia ani injekcie na zastavenie krvácania . Včera mi pichla znova a vraj som mala do pár hodín prestať krvácať no krvácam asi viac ako predtým . Veľké zrazeniny ako po pôrode každý deň už 3mesiace

monro
4. nov 2024

@lensii a oni nemajú nejaký iný plán? Veď tu je vidno, že toto nezaberá. Nechápem, prečo Vás nechávajú sa trápiť. Veď už musíte byť totálne vyslabená.

lensii
autor
4. nov 2024

@monro ja som už bola aj na pohotovosti,aj keď nerada ale už som musela zájsť . Lekárka vraví že špinenie je ok, povedala som že keby som len spinila tak ani neprídem a ona že no ukážte to krvácanie ,sadla som má kozu a hneď jej zmizol úsmev keď ma začala vyšetrovať a toľko krvi zo mňa vyšlo až mi zle bolo . Znova pichla injekciu a neprestalo stále krvácam

monro
4. nov 2024

@lensii To ma mrzí. Tiež som začiatkom roka dlho a silno krvácala. Asi 3 týždne. Ja mám už 47 rokov, takže mne už hormóny blbnú. Celý rok som teraz nemala normálny menzes. Buď iba vyvolaný, alebo zase taký, čo sa musel zastaviť. Tiež mi dali norethisteron a ešte aj duphaston.

lensii
autor
4. nov 2024

@monro duphaston som tiež brala ale krvácanie mi nezastavilo nič

monro
4. nov 2024

@lensii preto je príčina inde...ako som písala polyp, myom...treba sa na to lepšie pozrieť.

lensii
autor
4. nov 2024

@monro názor lekárky je taký že krvácam kvôli antikoncepcii ALE krvácať som začala 3.9. a antikoncepciu som začala užívať 13.10.!! Čo je takmer mesiac rozdiel čiže určite to krvácanie nie je z antikoncepcie . Lekárka si nedá toto vysvetliť a ide si stále svoje aj keď hormonálny profil bol v poriadku a antikoncepciu mu vypísala kvôli tomu silnému krvácaniu

xxemma
4. nov 2024

@lensii akoze 2m krvacas a nic ine okrem liekov.... kolegynu cistili cca pi necelom mesiaci.
Podla mna treba urobit hysteroskopiy a tiez aj cytologiu.
Drzim palce.

lensii
autor
4. nov 2024

@xxemma zajtra idem k lekárke naspäť tak sa nedám odbiť a budem trvať na normálnom vyšetrení lebo už nevládzem ani fungovať normálne

luccija
4. nov 2024

@lensii hrozila mi kyretaz, ale na šťastie mi to upravil Norethisteron a Duphaston.Zajtra sa nedaj odbiť je to už veľmi dlho je to nepríjemné a budeš anemicka

basska_b
4. nov 2024

@lensii Mozno ti budu robit kyretaz. Akoze neni to take hrozne, ako to znie, ale samozrejme ani bez rizik... Mohli ti tam zostat po porode nejake zvysky, ktore sa nedokazu odlucit.

lensii
autor
4. nov 2024

@basska_b rodila som 7/24. Šestonedelie do konca 8/24 od 9/24 do teraz krvácam čiže za tých niekoľko mesiacov som NEKRVACALA dokopy možno týždeň

sofia1979
4. nov 2024

@lensii mali by ti urobiť cyto