Máte niečo overené čo pomôže na myom veľkosti 5 cm?
@nikolet29 ja som mala 6 cm a vyoperovali mi maternicu, vraj tam bolo riziko, ze by sa nezhubny myom mohol zmenit na zhubny
ja som mala na maternici a 3tím tehu sa záhadne stratil
@nikolet29 mala som myomy a strašne som krvácala počas menštruacie - tampón+ vložka a do 2 hodín som premokla..vraj je lepšie keď je na prednej strane a tlačí na brušnú dutinu ako keď je vzadu a môže tlačit na chrbticu...vybrali mi maternicu pre zlé výsledky a mám pokoj...dajú sa aj odstrániť z maternice ale oni sú ako huby - vzniknú nové ...
@nikolet29 na preventívke mi urobil ster a výsledok som mala CIN3 ....že je 1,2,3 a 4 už nie je lebo to už je rakovina...tak som išla do východoslovenskeho onkologickeho a tam mi urobili konizaciu,kde mi lekárska povedala ,že môžem čakať ale možno raz prídem a bude neskoro,. .tak mi maternicu radšej vybrali
@adulka07 mojej kamoske ich takto vyberali a potom sa musela rozhodnut pre vybratie celej maternice. ako ono to znie mozno drasticky, ale cloveku sa potom ulavi. teda aspon ona nam to zakazdm tak povie, ako sa jej skvalitnil zivot
@nikolet29 ja mam, zatial sa len pomalicky o par mm zvacsuje. Nic mi nepomohlo, ale liecbu ziadnu som nemala nasadenu. Vraj to netreba riesit.