Ahojte, meska mi menstruácia už 20 dní. Mam 23 rokov. Zvyknem mávať nepravidelnú menstruaciu , poslednu som mala 30.6. Predtym mesiac som ju 1.6 a potom hned 25.6. Bola som u gynekologa v utorok 13.8., tehotna nie som ... pichol mi vyvolavacku, ale menstruacia nikde . Viete mi poradit ako postupovat ? ..
Uz asi pol rok mam cca tak rozhadzanu menstruaciu. Predtym som ziadne problemy nemala. Zacali sa mi tvorit vyrazky na brade ktore som nikdy nemala .. po pol roku cca zmizli. Neviem cim to moze byt, gynekolog mi spravil hormonalny profil, tvrdil ze je vsetko v poriadku, ze len malicky odchylky su.
@sisulia praveže nie som v strese, v škole zvyknem byt ale tak teraz nemam skolu takze neviem vobec ze preco mi tak meska ...Priznaky mam take uz od soboty ze mam dostat kramy, bolest v podveusku bolest prs... obcas mam pocit ze som to uz dostala a ked idem na wc tak nic ..
@laura159 sprav si test, mozno je to ranne tehotenstvo, preto to nevidel.
Krv ti nebral??
@veronikaszabova bral mi krv pred 3 mesiacmi cca a spravil hormonalny profil
@laura159 myslim krv na pritomnost HCG
@veronikaszabova aha nie nebral mi :/
ale tehotna nemozem byt pretoze som nemala pohlavny styk..pred 3 mesiacmi napodledy som mala
@laura159 jaaaj, tak tehotenstvo to nebude 🙂
@laura159 po vyvolavacke dojde menzes do 10 dni. Tak pockaj
@veronikaszabova .. anoo počkam ale ked nedojde tak co mam spravit .. ako urcite pojdem k doktorovi znova .. ale sa bojim ze uplne stratim menstruaciu ... a babo by som uz chcela tak za 2 roky ..
@laura159 hm vies co? Moze to byt aj tym, ze je leto, napr ja mam v lete tie zproblemy, vacsie bolesti alebo vykyvy dost.. alebo si neprezila nejaky stres /zmenu v zivote? Aj to moze byt pricina
@adelakom12 Ahoj, praveže nie.... mozem este spomenut to ze o tyzden pojdem prvy krat lietadlom a sa bojim toho kus .. ale zeby som nejak teraz stresovala z toho tak to nie. Ale predtym som bola dost vystresovana z toho ked som videla cca pred mesiacom nejake letecke havarie co boli👍
@laura159 😃 😃 😃 neboj sa, nic sa ti nestane (v lietadle), pockaj este chvilu a uvidis ako, pri najhorsom to spomen svojej gynokologicke urcite 🙂
@adelakom12 haha dakujem dobre 😃
Ked nepride po 14dnoch dalsia vyvolavacka, mne pomohlo inak uzivanie duphastonu..
@katarinka134 Ano aj mne predpisal duphastol .. a vravel ze ked pride menstruacia tam poyom mam brat 15. deň od zacatia menstruacie az po 25. den. No lenze mentruacia nikde✋😀
@laura159 tak ptm.znova vyvolavacka
@katarinka134 A to sa sa furt tak pichnut injekcia ??Nie len raz ??0.0 ?
Tak ja som dnes vecer zacala “špiniť” .. myslite si ze d ostanem uz menstruaciu? Lebo fakt som toto este nezazila 🙂
Tak bude problem mozno niekedy inde. Nie si v strese nejakom vacsom ako obvykle? Nemas nejaku potravinovu intoleranciu?