Ahojte dievčatá. Nakoľko mám polypy na maternici budem musieť absolvovať hysteroskopiu.S gynekologičkou som sa dohodla na jednodňovom zákroku v Medicentre na Strečnianskej v Bratislave.Aké máte skúsenosti s týmto centrom a zákrokom? Koľko to trvalo,mali ste nejaké bolesti po zákroku?Koľko ste museli byť v kludovom režime? Po akom čase sa môžme začať snažilkovať? Koľko ste platili za zákrok? Aký sú tam lekary a sestričky? Strašne sa bojím,lebo nikdy som nebola v nemocnici ani na žiadnej operácii a už vôbec som nebola v narkoze.Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂
@emi16 ešte nie,ale už mám papier na predoperačné. Po dovolenke idem na predoperačné a potom dohodnúť termín zákroku.Gynekologička mi vypísala papier na hysteroskopiu spojenú na zistenie priechodnosti vajcovodov. Potom napíš ako si dopadla .Držím silno palce ,budem na teba myslieť.
Ok
Dik
Napisem
Ja som len zvedava ako bude po zakroku
Asi sa uz toto leto neokupem 😢
Tak mam po zakroku.
Dnes sme boli len 2.
Izba cista prijemna, nie ako v nemocnici, klimatizovana.
Personal stale k dispozicii, kazdu chvilu kontrola ci sme ok.
Zakrok aj s anestezou 7. min
Spala som asi 15.min
Krvacam, ale nic katastrofalne. Bolesti skoro ziadne.
Len ma hlava bolela
O 11.30 nas prepustili
Teraz len pooperacny rezim
Nesexovat, nekupat sa, nenamahat aspon 3dni.
Zevraj by som mala krvacat 7-14 dni
@emi16 ahoj moja,všetko bolo ok po operácii? Mne konečne dorazila ms po 5 dnovom meškaní. Zajtra ráno idem na interné na odber krvi a dohodnúť si termín na EKG a potom na gyndu kde mi dohodnú termín na zákrok.Nakoniec idem na odstránenie polypov +zistenie priechodnosti vajcovodov. Nech už mám po tom .
@kofilka33
Ak ides do HSC tak tam ti spravia vsetko aj odbery, aj EKG aj pohovor s anesteziologickou
Ja som tyzden krvacala a po tyzdni som dostala menzes
Beriem HAG
Bola som taka mlandrava a unavena
Ale uz je dobre a vsetko ok
Akurat, ze vysledky z histologie mi nechce povedat do telefonu a sme na dofci tak sa dozviem az v sept., lebo od buduceho tyzdna maju dofcu
@emi16 ahoj ,ja som bola včera na predoperačnom.Brali mi iba krv a rozprávala som sa s anesteziologickou ale EKG mi nerobili.To ti robili až pred zákrokom či v deň keď ti brali krv?Lebo mňa sa pýtal koľko mám rokov a potom povedal sestričke ,že treba zobrať krv na predoperačné a EKG nespomenul.Tak teraz neviem .
No skuste sa ich hned pri rannym vysetreni opytat
Ja v HSC som platila 50
Som ale ich pacient
@emi16 Ahoj ,už mám po .Všetko vyzerá byť ok.Uz mám jednu kontrolu za sebou ,už mi konečne aj ms dorazil.Buduci týždeň ďalsia kontrola.Ale pred ms som mala 2 týždne neskutočne bolesti a cim viac sa blizila ms tym to bolo horšie.Ale už je všetko ok ,aspoň ja sa tak cítim.Uvidim v stredu čo mi povie.
Mne trval zakrok 7 min aj s anestezou
Ja mam polyp na krcku maternici. Na predoperacne mam ist po menzese. Bola som tam tento mesiac na vstupnej. Primar je v pohode a sestricka tiez. Ja budem platit 50 za zakrok
Rano o 7.00 maju prijem a okolo 13.00 by ma mali prepustit.
Mne to vychadza na zaciatok augusta
Tiez som zvedava co to obnasa, bolesti, krvacanie a tak