Ahojte baby je to taká chúlostivá téma ale keď s partnerom mame sex tak ide zo mňa také husté biele ako výtok a vždy to ostane aj na partnerovi neboli to ani nesvrbí len je to také zahanbujúce a nechutné mali ste to niektorá aj vy neviete čo to môže byť?
Nesmejte sa jej, hadam vie rozoznat semeno od vytoku.... Tiez som to mala, take huste biele, az kremove. Raz bolo, raz nebolo, neviem tiez co to je.
@bbebe vid predchadzujuce odpovede 😝
@bbebe nikto sa jej nesmeje 🙂 .. ale teraz majú pohlavný styk aj 13rocne deti, takze nikoho by to neprekvapilo, ak by niekto nevedel všetko o spermiách. Ak je to výtok, tak si nemyslím, aby bol taký iba po pohlavnom styku. Sex s farbou výtoku nemá nič spoločného. Možno je ho iba po sexe viac ako obvykle. Treba kontrolovať, či máš také svarbenie aj iné dni. 🙂
Ach bože toto sú zas odpovede 😖 normálne sa mi rozum zastavuje 🙊 ešte ste nepočuli také, že keď sa žena vzruší tak zvlhne? 🙄
@sara_1 nestresuj je to normálne, a hlavne pri sexe potrebné. Veď ako by to šlo ak by si mala sucho? asi dosť obtiažne, že?
Čiže myšlienky, že to je zahanbujúce a nechutné daj do úzadia. Patrí to k tomu.
Keď sa do teba spraví, tak je jasné, že potom s teba niečo vyteká, je to semeno!
@bbebe hej aj ja som to zo pár krát mala tiež neviem čo to mohlo byť
Baby mám pomaly 26 takže myslím že rozoznám spermie od výtoku nie je to semeno je to výtok ako keď som mala kvasinky tak nejak to vyzeralo 🙂 ale nesvrbelo to ani nebolelo 😊 len som sa chcela popýtať či stým máte skúsenosti pretože sa to nedialo len poslednú dobu stále 🙂
Mala by si vyskutat nejaku intimnu hygienku teda nejaky ten pripravok. Stava sa ti to teda len po sexe? A zakazdym?
@sashabb . Nikto z nikoho debila nerobil 🤦 nevadí .. ale keď niekto napíše do otázky “ ide zo mňa take husté biele ako výtok” tak ja by som si nebola 100% istá, že je to výtok ak si tým zjavne nie je istá ona . Takže tá otázka bola položená aj trošku tak, že každý to môže pochopiť inak -_- .. a to, aby ste sa tu rozhorčovala na nejakých iných odpovediach tak to tiež nechápem . Ešte aby ste nás začala urážať rovno, že sme niekomu napísali, že môže ísť aj o ejakulat-_- .. ale tak každopádne asi ste najmúdrejšie osoba a odborníčka tak by ste mohla každému vlastne iba vy odpovedať na fóre . Pardon, že sme sa zapojili. Už sa to nestane
Buď v kľude aj mne sa to stáva sem tam a je to normálne už som ti riešila aj s Dr. Ide o posvove prostredie a hormóny ktoré nie vždy sú v rovnakej hladine
Cim vzrusenejsia tym viac vytoku a hlavne takehoto husteho...ked ta to zacne nudit aj vytoku bude menej
Mozno by si si mala pozret nejake tie steklivejsie videa a zistila by si ze kazda vzrusena zena to produkuje
Ja to mávam vždy tak dva týždne pred MS. Keď máme sex.
Ja som mala taký výtok počas sexu na začiatku tehotenstva.. Vtedy som ešte nevedela že som tehotná...
Ahojte baby chcem sa vás opýtať či náhodou niektorá z vás s tým nemala skúsenosť...krámy som mala 18.4 zvyčajne ich mávam aj 7 dni na 3 den menstruacie sme mali s manželom nechraneny sex den potom sa mi menštruacia zastavila . ..Ale us týždeň mám úplne take bolesti ako keby som mala dostať menštruaciu strašne ma picha pod bruchom ďakujem za vaše názory
@sara_1 žeby semeno (ejakulát)? 😉 koľko máš rokov?😂