Hustý biely výtok po sexe

sara_1
24. apr 2020

Ahojte baby je to taká chúlostivá téma ale keď s partnerom mame sex tak ide zo mňa také husté biele ako výtok a vždy to ostane aj na partnerovi neboli to ani nesvrbí len je to také zahanbujúce a nechutné mali ste to niektorá aj vy neviete čo to môže byť?

volterra
24. apr 2020

@sara_1 žeby semeno (ejakulát)? 😉 koľko máš rokov?😂

sasen123
24. apr 2020

@sara_1 Dávaj si pozor, aby si z toto vytoku nerodila o 9mesiacov 😁🥳

bbebe
24. apr 2020

Nesmejte sa jej, hadam vie rozoznat semeno od vytoku.... Tiez som to mala, take huste biele, az kremove. Raz bolo, raz nebolo, neviem tiez co to je.

srandujete
24. apr 2020

@bbebe vid predchadzujuce odpovede 😝

sasen123
24. apr 2020

@bbebe nikto sa jej nesmeje 🙂 .. ale teraz majú pohlavný styk aj 13rocne deti, takze nikoho by to neprekvapilo, ak by niekto nevedel všetko o spermiách. Ak je to výtok, tak si nemyslím, aby bol taký iba po pohlavnom styku. Sex s farbou výtoku nemá nič spoločného. Možno je ho iba po sexe viac ako obvykle. Treba kontrolovať, či máš také svarbenie aj iné dni. 🙂

sashabb
24. apr 2020

Ach bože toto sú zas odpovede 😖 normálne sa mi rozum zastavuje 🙊 ešte ste nepočuli také, že keď sa žena vzruší tak zvlhne? 🙄
@sara_1 nestresuj je to normálne, a hlavne pri sexe potrebné. Veď ako by to šlo ak by si mala sucho? asi dosť obtiažne, že?
Čiže myšlienky, že to je zahanbujúce a nechutné daj do úzadia. Patrí to k tomu.

eliaska101
24. apr 2020

Keď sa do teba spraví, tak je jasné, že potom s teba niečo vyteká, je to semeno!

evkakozickova
24. apr 2020

@bbebe hej aj ja som to zo pár krát mala tiež neviem čo to mohlo byť

sara_1
autor
24. apr 2020

Baby mám pomaly 26 takže myslím že rozoznám spermie od výtoku nie je to semeno je to výtok ako keď som mala kvasinky tak nejak to vyzeralo 🙂 ale nesvrbelo to ani nebolelo 😊 len som sa chcela popýtať či stým máte skúsenosti pretože sa to nedialo len poslednú dobu stále 🙂

anita6666
24. apr 2020

@sara_1 keď ides súložiť,sprav si výplach rosalginom preventívne a mas po trapnostiach

sashabb
24. apr 2020

@sara_1 tak vieš, to by nebol MK keby z človeka debila neurobili 😖

pukavica
24. apr 2020

Mala by si vyskutat nejaku intimnu hygienku teda nejaky ten pripravok. Stava sa ti to teda len po sexe? A zakazdym?

volterra
24. apr 2020

@sashabb tak nikto z nej debila neurobil. Ale aká otázka, taká odpoveď. Stačilo , aby svoju otázku formulovala presne tak, ako teraz napísala reakciu, a bolo by všetkým jasné, o čo ide. Aj odpovede by vyzerali inak.

sara_1
autor
24. apr 2020

@anita6666 rosalgin používam

sara_1
autor
24. apr 2020

@pukavica mam rosalgin hej len po sexe a nie nemavala som to ale teraz poslednú dobu po každom sexe 😊

anita6666
24. apr 2020

@sara_1 neexistuje,aby si mala výtok,ak tesne pred sexom použijes výplach,lebo ten zabije aj to čo v tej vagíne nie je 😀 a ak máš problém a tak,potom máš infekciu a tu treba liečiť dlhodobo,tam ti preventívny výplach nepomoze

sashabb
24. apr 2020

@volterra mne to bolo hneď jasné. Ale tak asi chápeme každý po svojom.
Mali ste z nej srandu, ibaže ste zosmiešnili akurát tak seba.

sara_1
autor
24. apr 2020

@anita6666 presne tak ja keď som použila rosalgin aj na mykozu tak na druhý deň som mala pokoj ale toto mi nepríde ako mykoza lebo to by som mala stále výtok len ja to mam vždy len po sexe

anita6666
24. apr 2020

@sara_1 tak bude nakazený on

sasen123
24. apr 2020

@sashabb . Nikto z nikoho debila nerobil 🤦 nevadí .. ale keď niekto napíše do otázky “ ide zo mňa take husté biele ako výtok” tak ja by som si nebola 100% istá, že je to výtok ak si tým zjavne nie je istá ona . Takže tá otázka bola položená aj trošku tak, že každý to môže pochopiť inak -_- .. a to, aby ste sa tu rozhorčovala na nejakých iných odpovediach tak to tiež nechápem . Ešte aby ste nás začala urážať rovno, že sme niekomu napísali, že môže ísť aj o ejakulat-_- .. ale tak každopádne asi ste najmúdrejšie osoba a odborníčka tak by ste mohla každému vlastne iba vy odpovedať na fóre . Pardon, že sme sa zapojili. Už sa to nestane

sejan
24. apr 2020

Buď v kľude aj mne sa to stáva sem tam a je to normálne už som ti riešila aj s Dr. Ide o posvove prostredie a hormóny ktoré nie vždy sú v rovnakej hladine

kitycat
24. apr 2020

Cim vzrusenejsia tym viac vytoku a hlavne takehoto husteho...ked ta to zacne nudit aj vytoku bude menej

Mozno by si si mala pozret nejake tie steklivejsie videa a zistila by si ze kazda vzrusena zena to produkuje

lucia851
24. apr 2020

Ja to mávam vždy tak dva týždne pred MS. Keď máme sex.

natal_martinkova
25. apr 2020

Ja som mala taký výtok počas sexu na začiatku tehotenstva.. Vtedy som ešte nevedela že som tehotná...

emmakrf
25. apr 2020

@sara_1 mozes mat aj akurat ovulaciu plodne dni ja som to mavala pri tom hlavne

ninka178
25. apr 2020

Ahojte baby chcem sa vás opýtať či náhodou niektorá z vás s tým nemala skúsenosť...krámy som mala 18.4 zvyčajne ich mávam aj 7 dni na 3 den menstruacie sme mali s manželom nechraneny sex den potom sa mi menštruacia zastavila . ..Ale us týždeň mám úplne take bolesti ako keby som mala dostať menštruaciu strašne ma picha pod bruchom ďakujem za vaše názory

lucia851
26. apr 2020

@ninka178 ako môžeš sexovať počas menzesu, fuuj nehygienicke

ninka178
27. apr 2020

@lucia851 a to si musím od teba opýtať povolenie

lucia851
27. apr 2020

@ninka178 nemusíš ale je to hnusne a keď niečo chytia sa nečuduj

ella2211
27. apr 2020

@sara_1 mala som pred niekoľkými rokmi a po vyšetrení u gynekológa to bol zápal.