Dnes som si objavila dve hrcky na krcku maternice ,samozrejme zajtra hned volam doktorovi,len by som sa chcela spýtať ci ste sa s tým stretli ziAdne ine problemy nemám,vdaka 🙂
@deti95060810 dúfam ze toto je iba sranda ,lebo ako naozaj táto otazka? Pochopim jedine ak to písal muž...
Ženy sledovaním krčka maternice (ked si strcite prst do vnutra ) sa môže sledovať kedy ma žena plodne a neplodne dni alebo môže aj podla toho aký je či tvrdý mäkký zatvorený otvorený zistiť či je tehotná... a teraz som v pomykove lebo som si myslela ze toto vie každá žena.
@sisa_89 ja som vedela,ze sa to sleduje pri ovulacii,ale asi som si tu otazku s tym nespojila a priznam sa,ze uz teme krcku velmi nevenujem,kedze som po porode o maternicu prisla. Ale osobne fakt nepoznam zenu,ktora to takto sleduje. Ale urazit som vas urcite nechcela. Ak to vyznelo nevhodne,tak sa ospravedlnujem.
A si si ista ze je to hrcka? Lebo to moze byt to ze je otvoreny alebo zatvoreny nie? 🙂 Podla mna ho sleduj, dnes zajtra a uvidis ci sa nemeni... ale na preventivku samozrejme treba ist, ja nevynecham ani rok 🙂
kočky ja mám takú otázku, tiež som si nahmatala krčok maternice, nezvykla som lebo nebol dôvod ale mala som pocit akoby som mala niečo v konečníku, pripisovala som to k zlatej žile ale tak človek žena zvedavý/á a akoby mi ten krčok maternice šiel k smerom ku konečníku. menzes som dostala o 9 dní skôr...
neriešila by som lebo problomy nemám žiadne, ale cca rok som od chemo - rakovina prsníka, mastektómia. k lekárovi idem v piatok ale tak otázka do pléna ....
na krčku maternice??? a to si ako objavila....