Hrčky na krčku maternice

sisa_89
17. sep 2017

Dnes som si objavila dve hrcky na krcku maternice ,samozrejme zajtra hned volam doktorovi,len by som sa chcela spýtať ci ste sa s tým stretli ziAdne ine problemy nemám,vdaka 🙂

deti95060810
17. sep 2017

na krčku maternice??? a to si ako objavila....

sisa_89
autor
17. sep 2017

@deti95060810 dúfam ze toto je iba sranda ,lebo ako naozaj táto otazka? Pochopim jedine ak to písal muž...

mom311
17. sep 2017

@sisa_89 no ja som asi potom tiez divna muzatka,lebo na krcku maternice si neviem predstavit ako si zena nahmata hrcky??? Teda ja osobne nepoznam nijaku zenu,ktora by si kontrolovala "vnutro" tak precizne.

sisa_89
autor
17. sep 2017

Ženy sledovaním krčka maternice (ked si strcite prst do vnutra ) sa môže sledovať kedy ma žena plodne a neplodne dni alebo môže aj podla toho aký je či tvrdý mäkký zatvorený otvorený zistiť či je tehotná... a teraz som v pomykove lebo som si myslela ze toto vie každá žena.

mokilko
17. sep 2017

@sisa_89 bud v pohode. ja som ho mala hrckaty cely. minuly rok na jesen som bola na zmrazeni krcka (setrnejsie ako konizacia).
tiez som si nahmatala sama pri zistovani plodnych a neplodnych dni. ale inak cyto bola v pohode. mudr povedal ze to po tych porodoch dvoch.

sisa_89
autor
17. sep 2017

@mokilko jeeezis ďakujem za rozumnú odpoveď a ukludnenie 🙏 ... ja som samozrejme hned googlila a hned rakovina mi naskocila.. ale ziadne ine príznaky nemam tak dúfam že to bude v poriadku aj ked zaktoku sa asi nevyhnem?

mom311
17. sep 2017

@sisa_89 ja som vedela,ze sa to sleduje pri ovulacii,ale asi som si tu otazku s tym nespojila a priznam sa,ze uz teme krcku velmi nevenujem,kedze som po porode o maternicu prisla. Ale osobne fakt nepoznam zenu,ktora to takto sleduje. Ale urazit som vas urcite nechcela. Ak to vyznelo nevhodne,tak sa ospravedlnujem.

ksebejka
18. sep 2017

A si si ista ze je to hrcka? Lebo to moze byt to ze je otvoreny alebo zatvoreny nie? 🙂 Podla mna ho sleduj, dnes zajtra a uvidis ci sa nemeni... ale na preventivku samozrejme treba ist, ja nevynecham ani rok 🙂

lalinko2010
18. sep 2017

kočky ja mám takú otázku, tiež som si nahmatala krčok maternice, nezvykla som lebo nebol dôvod ale mala som pocit akoby som mala niečo v konečníku, pripisovala som to k zlatej žile ale tak človek žena zvedavý/á a akoby mi ten krčok maternice šiel k smerom ku konečníku. menzes som dostala o 9 dní skôr...
neriešila by som lebo problomy nemám žiadne, ale cca rok som od chemo - rakovina prsníka, mastektómia. k lekárovi idem v piatok ale tak otázka do pléna ....

bugajova
19. feb 2023

@sisa_89 dobrý večer prosím vás ako ste vtedy dopadli?