Ahojte mamičky potrebujem prosím o radu. Môj 4 mesačný synček má teploty a bolí ho bruško. Keď ho kojím hneď zacne tlačit a nemôže sa vykakat. Trošku kaká ale také riedke zelené. Bruško má tvrdé. Teplotu najvyššiu mal 38. Je to kolika?
😉, zatlač mu jeden čípok, to je aj na horúčku aj na bolesť 🙂
Ak má zvýšenú teplotu môže to byť začiatok choroby vtedy deti bolí bruško a sú mrzuté. Nie je niekto v rodine chorý?
Skúsim ďakujem za radu.
Toto sme mali aj my...len tá zelená stolica nieje bohvie čo..nám nakoniec zistili zápal močových ciest..☹️
nechapem ze sa radis tu mala si cez den volat pediatricke
KEDY TOTO DIEŤA VIDEL LEKÁR? to je na pohotovosť /horúčka+tvrdé brucho + vek/
No ja by som tiez nevahala s navstevov lekara...
Ak ho nechtiac nechces potencialne ohrozit na zivote, tak mu ziadne cipky nedavaj a vezmi ho k lekarovi, idealne hned...
Trochu preháňate nie? Dieťa má zvýšenú teplotu najviac 38, to ešte nie je horúčka. A kolika so zelenou stolicou je u tak malých detí častá a máloktoré sa jej vyhne. Ak by som kvôli bolesti bruška a tvrdému bruchu mala byť s dieťaťom zakaždým u dr. tak tam strávim prvých päť mesiacov strednej dcéry. Nič nepomohlo, až keď som ja prestala piť mlieko na radu dr. koliky jej prešli. No tiež mi to nepovedala po prvej návšteve, bola som s tým niekoľko krát u nej, mala proste citlivejšie bruško inē deti.
@lenadka kolika je nieco ine ..ani vy ste nemali koliku ale mala mala intoleranciu..a to je rozdiel..a moja mala mala koliku vzivote nemala tvrde brucho a ani stolicu zelenu takze nic neobvikle to nieje...aj na pupiku napr.mas napisane ze kazda vazna bolest ma byt preskumana lekarom...
hned som jej písala že má volať pohotovosť a poradiť sa :( nechápala som, pri takom malom bábätku....a ked som zistila že mali problém už aj cez deň...😕
@annagin98 skús zavolať na pohotovosť