Muža preradili pred par mesiacmi na inú pozíciu. Pracoval čisto v chlapskom kolektíve, teraz je čisto v ženskom. Zmenila sa mu aj pracovná doba. Robí 12-tky, takže prakticky sa od pondelka do piatku nevidíme. Momentálne som tehotna, precitlivená, žiarlivejšia, kedže vďaka brusku mi kleslo aj sebavedomie. Vcera vecer ked dosiel z prace bol akysi divny, odmeraný. Myslela som, ze unaveny, tak som neriesila. Rano si obliekol polo košeľu a zapol sa az ku krku, co nikdy nerobi a ked sme boli na nakup, tak som si vsimla na krku cucflek. Presviedca ma o tom, ze je to z holenia. Moze sa to stat? Som v tehotenstve prehnane ziarliva, alebo mi maju blikat kontrolky? Sex mame minimalne raz do tyzdna(z mojej iniciativy). Ziadne extremne zmeny v spravani som nespozorovala.
Z holenia? To si robi z teba dobru prdel, normalne mu to spravila daka zena bohuzial, este som nevidela cucflek z nicoho okrem pouzitia pier alebo zavretia krku do zveraku
Ak ma jeho ziletka saci reflex tak moze byt
Myslím, že ty sama odpoveď vieš. Držím Ti palce. Inak musí to byť veľmo jednoduché stvorenie, čo ženatemu chlapovi spraví cucaka..
@petronellla87 vravi, ze to ma poskrabane od strojceka, lebo tam mal vyrazky 👌 a ja som si myslela, ze len prehanam kvoli hormonom...
Snád sa nedáš takto okašľať, očividne mu nejaká cucala krk a z toho je cucflek. No gratulujem akého vtáka si si našla.
Ja neviem, podla mna su to hormony😊sudim podla seba, nie som tehotna, a ani by ma nenapadlo riesit nejaky zacervenany krk u muza👐
Viem,ze by sa to nemalo. No doveruj,ale preveruj. Obzvlast ak mas podozrenie,ze ta podvadza a si k tomu tehotna. Navstivila by som jeho mobil. Viem, nemalo by sa to. Sama to nerobim,ale ja mojmu muzovi verim a nikdy mi nedal ani len najmensi dovod, aby som mala podozrenie. Takze ak ho ty mas,tak musis patrat. Lebo ja teda by som nechcela vychovavat dieta s niekym, kto ma podvadza. A on ta zjavne podvadza,lebo toto urcite z holenia nema. Ale zaroven aj keby ta podvadzal bol by idiot keby si nechal robit cucflek. Ved nema 15 hadam. Co si mu ty na to povedala?
Toto smrdi niecim. 🥺 Drž sa!
tak cucflek a podrazdena pokozka od holenia vyzeraju dost inak... ak ma cucflek tak je uplne jasne ze to z holenia nie je, ak ma na povrchu poskrabanu kozu, tak to cucflek nie je
@ls56 nech mi povie pravdu, ze som mlada zena a dieta bez problemov vychovam aj sama. Nech ma netaha za nos, lebo takto bude nase babatko vyrastat vdaka nemu v nefunkcnej rodine. Zatial zatlka a vyhovara sa na to holenie.
@ls56 jeho telefon mam v rukach dost casto. Horsie s firemnym. Ten castokrat necha aj v aute, alebo niekde vo vrecku. Neviem, ci by som sa doň vobec dostala, ale zas pochybujem, ze by si dovolil pouzivat ho na sukromne ucely.
Preco by som si zakryval krk, ked som sa doskrabal pri holeni...
@stary_ujco však? Presne toto som mu povedala aj ja.
Myslím, že cucflek sa od podráždenia žiletkou dá rozoznať dosť dobre. Ak by to mal od žiletky, nezapínal by si golier až hore.
Ináč, na odľahčenie: ja som raz mala cucflek v strede čela. Hrali sme sa so synom s jeho detským lukom a šípmi. Šípy mali na konci prisavky a mne napadol úžasný nápad pricucnúť si to na čelo. 😄
Ja by som pátrala..nedalo by mi to a on sa ti neprizná.. snaž sa zachovať chladnú hlavu aj keď viem ide to ťažko. Ale snaž sa vyzerať pred ním úplne normálne ako obyčajne. Ale! Pritom striehni a pátraj. On si bude myslieť,že si mu to zožrala a nebude si dávať pozor. Ale nedaj sa oklamať a choď po ňom.
Uz sa kedysi oholil tak debilne, ze by mu tak podrazdilo krk?
Pozri sa mu.lepsie na ten krk....urcite rozoznas, ci je to cucflek alebo poskrabane ci podrazdene....a podla toho sa zariad dalej....
No kvôli poskriabanemu krku od holenia by si asi košeľu až hore nezapinal, skôr dúfal, ze si to nevšimnes. Prajem veľa šťastia
Ako sa máte?
Z holenia môže mať porezanu pokožku, vyrážky ale nie cucflek