Píšem anonymne, lebo sa celkom hanbím. Je tu niekto kto ma viditeľne chĺpky na prsiach ? Čo ste s tým robili ? Holiť asi neprichádza do úvahy. Ja som síce tmavá, tmavé vlasy = tmavé chlpy. Mám aj na brušku, tie nie sú tak vidno, ale tieto pri prsiach a okolo bradavkach dosť.Dá sa s tým niečo robit? Úprimne, hanbila by som sa pred chlapom, keby nie je tma 🙈
Normálny chlap to má na háku. Ja ich mám tiež, zblízka to je vidieť ale žiadny muž s tým nemal problém. Tu sa zastavíme pri slove muž. Chlapcekovia čo videli prsia len svojej matke, by s tym asi mohli mať problém, ale časom zistia že žiadna nie sme dokonalá a keď to nie sú prsia, je to iná nedokonalost. Každá máme niečo. Podľa mňa mi ich vidíme ešte horšie ako reálne sú.
Laser
@lilianka28 s laserom na prsiach? Neviem neviem
Autorka : mam to aj ja ( pcos ) a trham si pinzetou
Daj si to odstranit laserom, dovtedy mozes holit alebo zastrihavat. Vytrhavanie dost boli, ja som to nezvladala
buď vytrhám, alebo oholím.
Ja mam na podbrušku, chystám sa na laser.. Je to strašne obmedzujúce takže ta chápem.. 😕
tiež ich mám. Vytrhám pinzetou raz za čas a hotovo. Nie je ich vela, cca 5 na každom prsníku
tak to sme ma upokojili 😊 lebo ešte som nevidela nikde aby žena mala výrazne chĺpky na prsiach a medzi prsiami
Ale zas ak je to nejake vyrazne ochlpenie medzi prsiami, moze ist aj o poruchu hormonov. Ale ano, kazda zena ma chlpky v okoli bradaviek 🙂 niektora svetlejsie, niektora tmavsie, medzi prsiami to nebyva az take vyrazne, resp su to skor take jemnucke chlpky ako vsade na tele… kolko mas rokov?
@stellarstar určite áno..mám to za sebou...
@stellarstar a prečo nie? Tak ako kdekoľvek na tele.
https://iem.sk/procedury/laserova-epilacia-prsn...
@lilianka28 kde koľvek na tele hej ale na prsiach počujem 1x
Vytrhávam pinzetou
Jasne mam chlpky v okoli bradaviek, vytrhavam pinzetou cca raz za 2 tyzdne
normalne pinzetou
@bilancia to nejde. sú na husto a bolo by to veľmi na dlho
Tri grose opus
@bilancia Dobrý deň ma tu nejaká dáma problém že jej vypadávajú tie chlpi samé ? Dosť mám strach že čo to môže byt že vypadávajú samé tie chlpi
@martinab54 nie, a toto by som už nejak riešila, žiadne chĺpky nevydajú samé. Vlasy vám padajú ako?
Vlasy my nevypadávaju len chĺpky z prsiach neviem prečo 😥
Vytrhat 🤷🏻♀️
A aj laserova epilacia sa na to pouziva, chlp ako chlp 🙊