Chĺpky na prsiach

19. feb 2023

Píšem anonymne, lebo sa celkom hanbím. Je tu niekto kto ma viditeľne chĺpky na prsiach ? Čo ste s tým robili ? Holiť asi neprichádza do úvahy. Ja som síce tmavá, tmavé vlasy = tmavé chlpy. Mám aj na brušku, tie nie sú tak vidno, ale tieto pri prsiach a okolo bradavkach dosť.Dá sa s tým niečo robit? Úprimne, hanbila by som sa pred chlapom, keby nie je tma 🙈

anavixy
19. feb 2023

Vytrhat 🤷🏻‍♀️
A aj laserova epilacia sa na to pouziva, chlp ako chlp 🙊

kacernakokse
19. feb 2023

Normálny chlap to má na háku. Ja ich mám tiež, zblízka to je vidieť ale žiadny muž s tým nemal problém. Tu sa zastavíme pri slove muž. Chlapcekovia čo videli prsia len svojej matke, by s tym asi mohli mať problém, ale časom zistia že žiadna nie sme dokonalá a keď to nie sú prsia, je to iná nedokonalost. Každá máme niečo. Podľa mňa mi ich vidíme ešte horšie ako reálne sú.

lilianka28
19. feb 2023

Laser

stellarstar
19. feb 2023

@lilianka28 s laserom na prsiach? Neviem neviem

Autorka : mam to aj ja ( pcos ) a trham si pinzetou

maranta_leuconeura
19. feb 2023

Daj si to odstranit laserom, dovtedy mozes holit alebo zastrihavat. Vytrhavanie dost boli, ja som to nezvladala

mondolina
19. feb 2023

buď vytrhám, alebo oholím.

sunshine_18
19. feb 2023

Ja mam na podbrušku, chystám sa na laser.. Je to strašne obmedzujúce takže ta chápem.. 😕

essenceee
19. feb 2023

tiež ich mám. Vytrhám pinzetou raz za čas a hotovo. Nie je ich vela, cca 5 na každom prsníku

autor
19. feb 2023

tak to sme ma upokojili 😊 lebo ešte som nevidela nikde aby žena mala výrazne chĺpky na prsiach a medzi prsiami

anavixy
19. feb 2023

Ale zas ak je to nejake vyrazne ochlpenie medzi prsiami, moze ist aj o poruchu hormonov. Ale ano, kazda zena ma chlpky v okoli bradaviek 🙂 niektora svetlejsie, niektora tmavsie, medzi prsiami to nebyva az take vyrazne, resp su to skor take jemnucke chlpky ako vsade na tele… kolko mas rokov?

micusa2222
19. feb 2023

@stellarstar určite áno..mám to za sebou...

lilianka28
19. feb 2023

@stellarstar a prečo nie? Tak ako kdekoľvek na tele.
https://iem.sk/procedury/laserova-epilacia-prsn...

stellarstar
19. feb 2023

@lilianka28 kde koľvek na tele hej ale na prsiach počujem 1x

bebemonika
19. feb 2023

Vytrhávam pinzetou

eviku777
19. feb 2023

Jasne mam chlpky v okoli bradaviek, vytrhavam pinzetou cca raz za 2 tyzdne

bilancia
20. feb 2023

normalne pinzetou

autor
28. feb 2023

@bilancia to nejde. sú na husto a bolo by to veľmi na dlho

bilancia
28. feb 2023

tak potom depilacny pasik, predavaju sa aj take male ,ktore sa mozu pouzit aj na citlivejsie miesta,

styrizuby
2. máj 2023

Tri grose opus

martinab54
16. nov 2023

@bilancia Dobrý deň ma tu nejaká dáma problém že jej vypadávajú tie chlpi samé ? Dosť mám strach že čo to môže byt že vypadávajú samé tie chlpi

autor
16. nov 2023

@martinab54 nie, a toto by som už nejak riešila, žiadne chĺpky nevydajú samé. Vlasy vám padajú ako?

martinab54
17. nov 2023

Vlasy my nevypadávaju len chĺpky z prsiach neviem prečo 😥