Alergická reakcia na intímku.

1. nov 2019

Ahojte minulý týždeň som dostala alergickú reakciu na intímku (always). Čo na to použivať? Sim po kyretáži tak som siahla za prírodné spôsoby ako repík, intýmne obrúsky lactacydos a teraz aloe Vera first sprey. Už je to trošku lepšie ale není to ono, čo zvyknete na to používať? Ďakujem

belasy_motylik
1. nov 2019

Always sú otrasné, používala som ich roky rokúce a zmenili parfemovanie, aj dizajn a takú reakciu som na ne dostala, že až. Odporúčam používať tieto https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S... , sú neparfemované, bez igelitu vo vnútri a nízka cena. Najlepšie, aké sú dostupné na trhu. Čo sa týka liečby, určite si nasaď nejaké odskúšané protialergické lieky, inak nič chemické, žiadne intímne obrúsky, spray.... Je treba, aby sa obnovila prirodzená mikroflóra.

autor
1. nov 2019

@belasy_motylik ďakujem. Tiež som používala alwaysky roky a teraz som ostala prekvapená, lebo vedela som že naturelky tiež nemôžem a nič parfumované. A teraz ako som 3 mesiace nemusela používať vložky bolo to fajn. Určite vyskúšam. Dúfam že sa mi to čoskoro zahojí úplne. Repík budem používať naďalej.

belasy_motylik
1. nov 2019

Ak tam máš nejaké rany, príp. niečo mokvajúce, tak repík áno, ale inak dosť vysušuje, takže pri bežnom zápale, mykóze a pod. určite nie. Na regeneráciu kože a slizníc je výborný nechtík lekársky. Vložky som otestovala hádam všetky na trhu, parfémujú aj tie, na ktoré píšu že nie sú. Držím palce a skoré uzdravenie ♥.

autor
1. nov 2019

@belasy_motylik ďakujem 😘

stanulienkat
1. nov 2019

To su najhorsie vlozky. Nepriedusne,umele. Najlepsie su uplne obycajne,trebars z DM.

gelifil
1. nov 2019

odporucam menstruacny kalisok, je zo silikonu, zdravotne uplne nezavadny

danielahamar
1. nov 2019

ja som tiež alerg. na alw., používam naturella

delatour
1. nov 2019

Odporúčam eko varianty vložiek z čistej chemicky nebielenej bavlny. Navvše sú kompostovateľné. Vygoogliš.

autor
1. nov 2019

@danielahamar naturelky nemôžem sú príliš kamilkové
@gelifil
@delatour ďakujem baby 😘 určite sa poobzerať. Od Ria sú tiež bez parfumu tie boli zatial ok.uvidim či nebudem aj na to citlivá.

bobula46
1. nov 2019

Ja si objednávam anionové vložky, tie sú za mňa super a to mávam často mykozy a zápal, odkedy ich používam tak menej. A tiež som predtým používala naturella, always, teraz ked zabudnem objednať a použijem hoc len dva kusy idem sa zblázniť.
Inak,viem že tie anionové vložky sa dajú kúpiť aj v DM, ale keď si ich objednáš sama sú lacnejšie

modrykoniicek
1. nov 2019

Najviac sa mi na udržanie osvedčili always.. používala som aj naturelly.Ale popri zápaloch som používala obyčajné najlacnejšie z freshu bez parfúmov.Ja ani tampòny nemôžem používať.Teraz keď už žiadny zápal nemám tak mi alwaysky nevadia.Chválabohu.Ale môžu z nich vznikať zapareniny.Sú strašne umelé.Ale tak jedine cez ktoré nepretečiem za 5 minút.

janage
2. nov 2019

Ahoj su aj probiticke vlozky ceska znacka

autor
2. nov 2019

A môžem použiť aj sudocrem na začervenanie?to mám doma

zabina27
2. nov 2019

To máš ako kožnú reakciu alebo ako mykozu? Daj si aj probiotiká na užívanie, nič tým nepokazís, hlavne ak je to zvnútra.

autor
2. nov 2019

@zabina27 kožná reakcia.

221girl
2. nov 2019

ja kupujem intimky od jessa z dm...to je jedine co znesiem

danielahamar
2. nov 2019

Sú aj nejaké Green Tea, pozri si ich, že ktore

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cica8
2. nov 2019

To je čistá umelina, tiež som ich používala ale brutal hnus, prešla som na naturelu a probioticke vložky a nemám už žiadny problém.

autor
2. nov 2019

Ďakujem baby. Určite skúsim iné už sa dopredu bojím keď príde menzes ako to bude. Keď mi nebude lepšie tak tento týždeň pôjdem ku gynekologyčke.

lucia851
2. nov 2019

Ja som z alweys nadmieru spokojna nic mi nesposobuju

autor
2. nov 2019

@lucia851 ja som bola tiež doteraz......čím som staršia tým som citlivejšia 😂😂😂

bielanevesta
2. nov 2019

Perfektné sú Bella perfecta blue. Žiadna umelotina, sú neparfemované a priedušné. Ja iné ani nemôžem

jajka257
2. nov 2019

Tak je nas viac. Mne v poslednej dobe sposobuju velke problemy. Akymi ich nahradit? Ktore dobre saju? No zufala som.

ctrl
2. nov 2019

@jajka257 veeelmi dobre sú pozri Masmi v DM len ta cena je trochu vyššia ale sú naozaj super . Always to čistá katastrofa sama chémia všetko sa dostáva cez sliznicu do tela a často spôsobujú alergiu .

ctrl
2. nov 2019

Poradím ti . Chod na stránku Gynimun.sk je tam poradňa gynekológ Jozef Španka veľmi dobrý ak napíšeš svoju otázku Skorej ráno v ten deň ti odpovie anonymne . denný lymit je 20 otázok ale v ten deň máš zaručenú odpoved . Len musíš napísať ráno tak medzi 6-7hod.

jajka257
2. nov 2019

@ctrl dakujem

bielavlcica
2. nov 2019

Baby pripojim sa pouzivam nocne od alweys ale tak tri dni pred koncom mi cely spodok zapari tak ze nemozem chodit pomoze iba tepla voda a sudokrem je to nejaka alergia? A este sa spytam je mi to sice trapne ale aj vam zapacha posva z menzesu? Ja vacsinou podla zmeny zapachu viem ze sa blyzi mrcha je to bezne aby to tak bolo citit? Kupem sa vzdy ked to zacitim ale uz viac ludi mi povedali ze ten zapach je priserny. Skusala som aj zmenit vlozky z vonou ale vobec to nepomaha. Jedine tampony ale tie nemozem mat stale