Zmenili by ste prácu kvôli kolektívu?

18. apr 2024

Menili by ste pracu kvoli kolektivu? Ak nemate vela porovnatelnuch moznosti? Osocuju ma, domyslaju si a posuvaju dalej, hlavne s jednou, dvomi klegynami mam taku skusenost, superia a vytvaraju dusno. Prosim poradte, ci sa na to vykaslat a ist inak, ci vydrzat, ale nezmeni sa to. Dakujem

joesvk
19. apr 2024

Zmenila. Nemusíš hneď dávať výpoveď. Ale hľadaj si inú prácu.
A najlepšie nie väčší kolektív, ale dvaja traja ľudia.

monika101146560
19. apr 2024

Kolektív je podľa mňa veľmi dôležitý. S tými ľuďmi tráviš omnoho viac času ako so svojou nejakou najlepšou kamoškou. Ja pracujem v 4 člennom kolektíve a som spokojná. Baby sú super, sme ako rodina, neviem si predstaviť pracovať v inom prostredí. Psychická pohoda = lepší pracovný výkon ;)

aurinia
19. apr 2024

Urcite nevahaj. Hladaj novu pracu. Ja mam skusenost s pracou kde som bola roky ...kolegyne stale pracuju tie iste, žiadna fluktuacia, ale nebol to moj obor, chcela som postupit vyššie...a s robotou kde som chcela dat vypoved po troch mesiacoch....to sa bude len zhoršovat z vlastnej skusenosti.... Čim dlhšie zostanes, tym viac sa ti to podpiše na psychike

jednoduchomaria89
19. apr 2024

Zmenila som , a mala som to urobiť o pár mesiacov skôr !!! Ale samozrejme lepšie je prv si niečo nájsť a potom riešiť odchod, absolútne to nestojí za to pracovať s idiotmi

mladena
19. apr 2024

pravdaže by som zmenila a je to tak ako píšu baby vyššie

lakebabe
19. apr 2024

@joesvk to tiež nie je pravidlo kľudneho spolužitia. Robila som vo firme, kde sme boli iba tri ako celá firma a jedna z toho úplná trúba , ritolez a donasac konatelovi . Horšie sa jej tam vyhýbalo ako v korporáte , kde bolo sto ľudí a z toho par cvokov.
Autorka určite kolektív je veľmi dôležitý s tými ľuďmi tráviš väčšinu dna. Hľadaj niečo iné.

asod
19. apr 2024

Z vlastnej skusenosti viem, ze treba odist. Bude sa to zhorsovat.

adrianap83
19. apr 2024

Zmenila. Niečo nájdeš určite. Treba Ti žalúdočné vredy?
Ja som odišla z prace tak, že nás tam bolo veľa, nemali pre mňa prácu, výpoveď. Na jednej strane som to chápala, na druhej som bola veľmi ublíženia a sklamaná. Ale, aj tak by som odtiaľ utiekla a veľmi mi dobre urobili, pochopila som až potom. Malá som aj skôr sama odísť, ľútovala som potom.

adrianap83
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
portret7
19. apr 2024

Ak dusno v praci nevies filtrovať a zaťažuje ta, tak by som sa pomaličky obzerala inde. Záleží, aké máš ďalšie moznosti. Ak ich máš, alebo budeš mat, určite by som zvážila odchod. Dlhodobo dokáže takáto atmosféra človeka úplne vyčerpať. Ak iné moznosti nemáš, tak by som pracovala na sebe, aby sa ma situácia v praci čo najmenej dotýkala. Držím palce

sevrin
19. apr 2024

Áno určite vymenil. Pracoval som v kolektíve, kde vedenie firmy tvoril pár, ktorý mal také "talianske manželstvo". Keď počas jednej hádky začali po sebe hádzať nože, to bol pre mňa jasný signál, že toto je konečná.

akje
19. apr 2024

@autor riesit s manazerom..

ivik4
19. apr 2024

Samozrejme. Velmi rychlo by ma nebolo

momi86
19. apr 2024

samozrejme,,ja som to aj urobila,,a nic lepsie som nemohla urobit....pre mna je dolezity kolektiv ako praca,,lebo pokial mas super kolegov tak ta vedia potiahnut ,,a nie opacne....a uz len to ze clovek travi viac casu v praci s ludmi ..v predchadzajucej kebyze nemam vplane ist na matersku davam vypoved hned,,tam bola sikana od starsej pani voci mojej osobe,,,,vtedy som nemala ani 30..takze si akoze mohla dovolovat,,po materskej som vedela ze sa nevratim...teraz,zaklopem,fakt sme super kolektiv,aj aj praca....drzim palce, isto ti to nestoji za nervy

alickapusinka
19. apr 2024

Zmenila určite zatiaľ zostaň a hľadaj niečo iné. Aby si neostala úplne bez práce. Pohoda na pracovisku je pre mňa dôležitá.

muchotrafka298
19. apr 2024

Ja som zmenila, ale bola to kombinacia zleho kolektivu a smiesneho platu, kde nebol narok ani na zvysenie. Jednalo sa o kancelarsku pracu vela rokov dozadu. Nasla som si nieco ine, lebo mi nesedeli ani ti ludia tam, ale to bolo druhorade.

Moja kamaratka zmenila niekolkokrat pracu kvoli zlemu kolektivu (tusim 6x), lebo nevedela niektore veci filtrovat Niektore veci si netreba pripustat, treba sa obrnit. .Bohuzial vzdy isla prec s tym, ze to bude lepsie inde a nebolo, takze odchadzala viac menej vzdy kvoli kolektivu.

Niektore veci treba ignorovat, povzniest sa na to. Lebo vo vacsine kolektivov su klebety, intrigy, niekto je tam proste rusivy element, ci je vacsi ci mensi kolektiv.

bursika
19. apr 2024

Zmenila. Keď mám tráviť niekde pol dňa, 5 dní v týždni a nemám sa tam cítiť dobre, alebo priam že to tam mám pretrpieť, tak to nemá význam.

mircalla
19. apr 2024

Urcite, kolektiv je ozaj dolezity.
Pracujem 30 rokov a nikdy som nemala zly kolektiv

momi86
19. apr 2024

@bursika presne toto je aj moj nazor

domkakvet
19. apr 2024

Ano zmenila.