Žiadosť k polícii

martin2075
9. okt 2016

Ahojte nedávno som si podal písomnú žiadosť k polícii a volali mi že mám prísť na osobný pohovor že ma budú ešte kontaktovať kedy keďže tam kde bývam že je málo policajtov.Je to dobrá cesta že moja žiadosť nezamietli?Čo povedať na pohovore ako to funguje?Ďakujem

philipha22
9. okt 2016

hmmmm..... ako toto je bajecne forum... zacalo to pri tehulkach...tehotenstve...snazilkach.... mamickach....a teraz tu mame fesacika co si podal ziadot na PZ a nevie co robit ked ho pozvu na pohovor.... mam taky pocit, ze uz to nie je stranka aku som ju poznala kedysi.....

moni244
10. okt 2016

a co to ma spolocne s touto strankou? A podla toho, co a ako pises, sa k policii hodis.

36evina36
10. okt 2016

Ak sa ti da vytlačiť tak vytlac tento prispevok povedz kde si ho pisal na aku stranku a uvidíš že budeš hneď zamestnaní 🙂

kamarelo10
10. okt 2016

Ja som bola niekoľko krát na pohovore a ešte stále tam nepracujem
@martin2075 😂

lussyka
10. okt 2016

@martin2075 Na pohovor čo sa týka chlapov pozývajú väčšinou všetkých.... (bola som na pohovore viem čo sa tam chalani bavili)
Pohovor ani nie je pohovor...on sa skladá z niekoľkých častí...prvá bola testy z telesnej, potom bola druhá časť zo slovenčiny písali sme diktát a slohovú prácu na tému čo oni zvolili... a tretia časť tá je až vtedy keď splníš body z týchto ostatných častí a to ideš na psychotesty... ale to ti príde domov list že kedy a kde sa ich zúčastníš...

martin2075
autor
10. okt 2016

@kamarelo10 a ten pohovor funguje na aky princip?Je nas tam viac alebo tam budem sam?Vsetko bude v jeden den vsetky testy?

lussyka
10. okt 2016

@martin2075 som ti napísala v príspevku vyššie 🙂 si prečítaj 🙂 a budete tam viacerí naraz... nás bolo v skupine 15 ľudí 🙂

blahowoman
10. okt 2016

Opytaju sa ta preco k policii,povies cosi o sebe a tym to konci. Potom uz len cakaj vyrozumenie. Ja tam bola 2x a uz som 3/4 roka u vojska 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

lussyka
10. okt 2016

@blahowoman a to kde si bola? Kde je taký postup dostať sa ku polícií? prvýkrát počujem niečo také, že je takýto "pohovor" 🙂

kataina
10. okt 2016

to by som musela byť veeeľmi zufala, aby som sa hlasila do pilície
😉

tajomna21
10. okt 2016

@blahowoman urcite takyto postup k policii nie je ... je to presne ako pise @lussyka ...

lussyka
10. okt 2016

@kataina Prečo?... 🙂 Mne sa páčia policajtky..ale nie tie, ktoré majú 168cm/50kg aj s oblečením a tvária sa mega brutálne 😀 tie sú mi dosť na smiech 😀

dominika6
10. okt 2016

@martin2075 no tak ti poviem,cez psychotesty neprejdeš.kedže si založíš ako muž ženský nick,píšeš na mamičkovské forum a pýtaš rady ako sa správať na pohovore u policajtov...
niesi vhodný kandidát...toto nieje maturita na strednej škole...

dezire1000
10. okt 2016

Moj krstny,moj bratranec su teda boli profi vojaci v Martine a teraz robia mestskych fizlov kedze su na dochodku a co viem tak tiez boli testy z telesnej,diktat a potom taky co postupili z tych dvoch disciplin sli na psychotesty

dezire1000
10. okt 2016

A nie niesu starci maju po 40😂

guinevre
10. okt 2016

@lussyka 168cm/50kg? To moze byt celkom pekna, stihla postava. Mna raz zastavila tlsta neprijemna policajtka, a veru nebolo na tom nic pekne 😀

lussyka
10. okt 2016

@guinevre tak tiež nemyslím také korpulentnejšie policajtky vieš 😀 ale také že na nich tá uniforma nevisí jak na šnúre na prádlo... proste by aj oni mali vzbudzovať rešpekt..

blahowoman
10. okt 2016

@lussyka v Ziline. Bola som tam 2x. Takze viem aky je postup.

blahowoman
10. okt 2016

@tajomna21 2x som bola na pohovore v Ziline,tak hadam viem ako to tam prebiehalo.

lussyka
10. okt 2016

@blahowoman No ja som bola v KE a potom v BA na psychotestoch a viem aký je postup 🙂 ten je ďaleko od tvojho čo píšeš... 🙂

riamim
10. okt 2016

@blahowoman
@lussyka Obidve máte pravdu. Najprv sa robí len pohovor - prečo chcete ísť k polícii a pod. a keď ním prejdete, robia sa previerky zo SJ, telesnej a psychotesty.

lussyka
10. okt 2016

@riamim Ja som však na takom pohovore vôbec nebola 🙂... mne prišla domov pozvánka na testy rovno 🙂

riamim
10. okt 2016

@lussyka Môže byť, avšak štandardne býva aj pohovor.

l3yla
10. okt 2016

@philipha22 presne toto ma hned napadlo,pekne si to napisala! Absolutny suhlas!

adulka07
10. okt 2016

Všade je iný postup.,rozhoduje riaditeľ,.. okresný..či urobí pohovor,alebo rovno pošle na previerky zo sloviny,telesnej a neskôr na psychotesty.. v poslednej dobe sa hlási veľmi veľa žien a pritom sú potrebný skôr muži.. žena je skôr do kanclu ako do výkonu

blahowoman
10. okt 2016

@lussyka tak ty si TOP ... och boze

blahowoman
10. okt 2016

@adulka07 asi tak nejak.

tajomna21
10. okt 2016

@blahowoman ti povedala to, co aj lussyka ... pohovor nemusi byt, moze, ale previerka zo slovencin a psychotesty byt musia vzdy ...

lussyka
11. okt 2016

@tajomna21 niekto sa tu hraje so slovíčkami vieš 🙂 presne som toto písala, že nie je možné aby bol iba ten akože "pohovor" že prečo chceš byť policajtom... že musia byť aj testy..nie ako tu písala @blahowoman že iba sa jej toto opýtali a tým to skončilo a už bola u vojska prijatá... možno k vojakom je iný postup, neviem... ale k polícií určite nie je iba prečo chcem byť policajtom.. absolvovala som to, viem aký je postup...
a tiež je pravda to čo píše @adulka07 že sa hlási už príliš veľa žien...

adulka07
11. okt 2016

@lussyka mm je policajt a nie je to ľahké.. nikdy nevedia na aký oznam prídu.. či sú to bitky,hadky v rodine,v cigánskej osade kde ich napadnú nožmi,. . duševne chorá žena čo chce vyskočiť z okna a treba robiť doprovod na psychiatriu,pricom ich chce kusnùť a výškrabat oči,lebo sú satani..a to je len zlomok z toho čo zažívajú a len čo trošku mešká domov tak mu volám lebo sa bojím či sa mu niečo nestalo..