Tipy na darčeky pre zamestnancov na vianočný večierok

nixa
16. okt 2020

Ahojte baby,
rada by som sa opýtala na nejaké typy na vianočné darčeky pre zamestnancov. Už mi nič nenapadá 🙂
Robíme v práci také balíčky, v ktorom sú drobnosti a nejaká vianočná sranda.. Mali sme už čiapky, čelenky, okuliare. Tento rok som navrhla kravaty pre pánov ale pre nás ženy mi nič nenapadlo..
Prosím o nejaké typy 🙂
Ďakujem
Nika

mjk40
16. okt 2020

Tento rok by mohlo byť zaujímavé dať rúško alebo dezinfekčný gél.

ibrunova
16. okt 2020

napríklad www.piksla.sk - viac má toho na FB Piksla
alebo http://www.doriscookies.sk/eshop/

1aduliatko1
16. okt 2020

aj mňa napadlo rúško

1aduliatko1
16. okt 2020

napr. s logom firmy 😀 😀

nixa
autor
16. okt 2020

@mjk40 tiež ma to napadlo :D ďakujem

nixa
autor
16. okt 2020

@1aduliatko1 ďakujem za typ

zuzanka.zuzu
16. okt 2020

rúško s logom firmy sa určite každý poteší 🙄 keď už, tak nejaké srandovné, minule som videla v auparku so zubami, úsmevom a podobné kraviny...

s_a
16. okt 2020

My sme raz dostali super mäkkú deku veľku a to ma potešilo asi najviac 😊

1aduliatko1
16. okt 2020

u nás dostali napr. stolnú lampu, dáždnik.... ale to už nie je drobnosť podľa mňa

syslik81
16. okt 2020

u nas je secret santa - kazdy si vylosuje jedno meno a tomu da darcek max do 5 eur .. bez toho aby sa podpisal ,,, davame drobnosti ako caje alebo sytko na caj, salka, kravata, vtipne ponozky , pero , nieco do kancelarie etc ...

nika82
16. okt 2020

pernicky

pribinak
16. okt 2020

@syslik81 aj my mame secret santu. Je to sranda

fokuska
16. okt 2020

@nixa Ako vtipna malickost mi napadli vianocne ponozky - to moze byt pre zeny aj pre muzov.
Aj ked si myslim, ze v sucasnej situacii ludia najviac ocenia financnu premiu ako vianocnu odmenu 🙂

kopytko03
16. okt 2020

Podľa mňa je dosť odvaha tento rok organizovať vianočný večierok 🙂

ibrunova
16. okt 2020

@kopytko03 o večierku som sa nikde nedočítala 🙂

liz_lemon
16. okt 2020

@ibrunova hned v nadpise sa spomina

anna_orchid
16. okt 2020

my sme vlani davali zamestnancom osusky a malo to velky uspech. Zavisi asi aj od typu organizacie a rozpoctu.
Tohto roku este vobec netusim, co pripravime.

babababka
16. okt 2020

háčkované snehové vločky na stromček

nixa
autor
16. okt 2020

@kopytko03 ja ešte stále dúfam a verím 🙂

nixa
autor
16. okt 2020

inak veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za typy 🙂

basska_b
16. okt 2020

@nixa Keď tak nemusí byť večierok, ale balíčky potešia, dostanú to individuálne v práci na stôl...

hradnapani
16. okt 2020

@syslik81 toto je super, tiez sme to robili, ale najlepsie je to v mensich kolektivoch (nas bolo 15 a dobre sme sa poznali, cize sme sa aj poriadne nasmiali pri tom). Ale tento rok podla mna nerealne.

janba
16. okt 2020

Med 🙂 my sme dostávali a veľmi to potešilo

lula34
16. okt 2020

@nixa https://www.chocolatepatrik.com/
Oreginalne, obrandovane podľa priania a neskutočne chutne.

hradnapani
16. okt 2020

@janba a toto je super napad 🙂 (teda mimo alergikov, ale zase tych nejako extra vela nebude)

zuzanka.zuzu
16. okt 2020

@janba ANO, med by aj mňa potešil 🙂 (alergikom džem?) @hradnapani

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sarinka2012
16. okt 2020

@nixa ja rozmýšlam tento rok nad termoskou s logom ( k tomu dve vinka na vianočnu večeru + medik, kozmetika, alebo vitamíny...) v predchádzajucej práci sme dostali jeden rok deku a druhy usbčko s logom, obe potešili a su využívané dodnes 🙂 ja osobne by som určite nedávala ruška ani dezinfekčné gely, nakoľko týmto zásobujeme pravidelne zamestnancov už od marca, čiže ako darček mi to príde nevhodné kedže to máme zavedené ako štandard čo sa týka COVID opatrení. Ale ak je to vo vašej firme inak tak je to určite na zváženie.

anna_orchid
16. okt 2020

@sarinka2012 termoska je super tip. 👍
zatial najlepsie v mojom zozname na firemny darcek.

iinuska
16. okt 2020

Šálky na čaj s menom