Ahojte baby,
rada by som sa opýtala na nejaké typy na vianočné darčeky pre zamestnancov. Už mi nič nenapadá 🙂
Robíme v práci také balíčky, v ktorom sú drobnosti a nejaká vianočná sranda.. Mali sme už čiapky, čelenky, okuliare. Tento rok som navrhla kravaty pre pánov ale pre nás ženy mi nič nenapadlo..
Prosím o nejaké typy 🙂
Ďakujem
Nika
napríklad www.piksla.sk - viac má toho na FB Piksla
alebo http://www.doriscookies.sk/eshop/
aj mňa napadlo rúško
napr. s logom firmy 😀 😀
@1aduliatko1 ďakujem za typ
rúško s logom firmy sa určite každý poteší 🙄 keď už, tak nejaké srandovné, minule som videla v auparku so zubami, úsmevom a podobné kraviny...
My sme raz dostali super mäkkú deku veľku a to ma potešilo asi najviac 😊
u nás dostali napr. stolnú lampu, dáždnik.... ale to už nie je drobnosť podľa mňa
u nas je secret santa - kazdy si vylosuje jedno meno a tomu da darcek max do 5 eur .. bez toho aby sa podpisal ,,, davame drobnosti ako caje alebo sytko na caj, salka, kravata, vtipne ponozky , pero , nieco do kancelarie etc ...
pernicky
Podľa mňa je dosť odvaha tento rok organizovať vianočný večierok 🙂
my sme vlani davali zamestnancom osusky a malo to velky uspech. Zavisi asi aj od typu organizacie a rozpoctu.
Tohto roku este vobec netusim, co pripravime.
háčkované snehové vločky na stromček
inak veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za typy 🙂
@syslik81 toto je super, tiez sme to robili, ale najlepsie je to v mensich kolektivoch (nas bolo 15 a dobre sme sa poznali, cize sme sa aj poriadne nasmiali pri tom). Ale tento rok podla mna nerealne.
Med 🙂 my sme dostávali a veľmi to potešilo
@nixa https://www.chocolatepatrik.com/
Oreginalne, obrandovane podľa priania a neskutočne chutne.
@janba a toto je super napad 🙂 (teda mimo alergikov, ale zase tych nejako extra vela nebude)
@janba ANO, med by aj mňa potešil 🙂 (alergikom džem?) @hradnapani
@nixa ja rozmýšlam tento rok nad termoskou s logom ( k tomu dve vinka na vianočnu večeru + medik, kozmetika, alebo vitamíny...) v predchádzajucej práci sme dostali jeden rok deku a druhy usbčko s logom, obe potešili a su využívané dodnes 🙂 ja osobne by som určite nedávala ruška ani dezinfekčné gely, nakoľko týmto zásobujeme pravidelne zamestnancov už od marca, čiže ako darček mi to príde nevhodné kedže to máme zavedené ako štandard čo sa týka COVID opatrení. Ale ak je to vo vašej firme inak tak je to určite na zváženie.
@sarinka2012 termoska je super tip. 👍
zatial najlepsie v mojom zozname na firemny darcek.
Šálky na čaj s menom
Tento rok by mohlo byť zaujímavé dať rúško alebo dezinfekčný gél.