Tesite sa na navrat do prace? Este par dni a je tu skola.
Návrat do práce po sviatkoch? Dnes som bola v práci včera som bola v práci, syn bol celý týždeň v skolke, aký návrat? 😀
Keďže má práca nielen živí ale má aj baví takže určite áno 😉
tak toto je topka😀len čo tu naštveš pol osadenstva😀
Ja mám rada také bežné dni, kedy život plynie a dejú sa veci. Síce som si tento rok dosť rada užila aj oddych, ale teším sa aj na bežné dni a práca bude tiež fajn, nejako postupne do toho nabehnem.
Jasne, sviatky boli cez víkend a v pondelok, inak normálny pracovný deň, teraz mám tiež víkend 😀
V starej robote som mala takeho kolegu co uz v piatok na fajcke nadaval ze do prcic o chviku je pondelok, teraz si mi ho trocha pripomenula😅
Inak ja pojdem po sviatkoch do porodnice, radsej by sim sla asi do tej prace😂
Ja sa tesim 🙂 Len ja mam ozaj stastie na pracu, ktora ma bavi. A po navrate z materskej mi este aj pripada ako relax :D
Ja mám normálny víkend. V práci som bola od stredy, každý deň a od pondelka idem normálne zase, ešte aj nadčasy ma čakajú každý deň..
Ale ja mám svoju prácu rada a keby som bola doma týzden-dva, zbláznila by som sa z tej kopy papierov, čo by ma potom čakali na stole
Ja som doma od 22..12 do 9.1 🙂. Prácu mám rada, ale vydržala by som byť doma aj celý január. 🙂
Nemám nikdy problém vrátiť sa po dovolenke do práce.
Ja sa len presuniem z obyvacky do pracovne. Ale nechce sa mi ani otvorit notebook, priznavam. Este tak tyzden by mi bodol.
Nikdyyyyy
Mne dnes len začala dovolenka🙂
Neviem sa dočkať 😀
Ja som normálne pracovala medzi sviatkami a dokonca za troch 😂 a v pondelok pracujem znova, ale mám home Office a do práce idem až 10.1.
...no po dovolenke sa do práce aj teším, len po týždni som už tak zapracovaná že už rátam dní do najbližšieho voľna 🙂
v praci som uz od 27...
Tak také veci ako voľno cez sviatky a víkendy nepoznám už vyše 22 rokov 😤 Ja som mala voľno iba 23. a 25. 12. inak stále makám, ... Dokonca aj dnes 1.1.2023 som od 5:55 hod.v práci 😡😤☹️
Tesim po 1,5roku na rodicovskej🥳,moje posledne sviatky doma
Aj som rada že pôjdem do práce, aj som si veľmi užila voľné dni doma 🙂
Mám voľno až do 9.1. A teším sa🙂. Som rada doma, ale mám rada svoju robotu...
Anoooo
Ja sa teším, išla by som už aj zajtra, no ešte týždeň máme nariadenú dovolenku.
Ja sa celkom teším, mám rada svoju prácu aj kolegyne. Na čo sa neteším sú nové domáce úlohy 😂😂
@marianarem a kdeze to pracuješ? 😁
@aurorastone2 Som matematicka, pracujem na univerzite 🙂 Viem asi to nevyzera uplne ako relax 🙂
@marianarem tak pre Teba určite ❤️ to je super ze Ta to napĺňa a baví a potom sme tu my(ja) pre ktorých by to bolo trápenie 😅
Nestras a radšej si daco fajne nalej a užívaj si