Telefonujú vám zamestnávateľ po pracovnej dobe? Dvíhate? Napríklad o 19 hod večer atď, a nejde o nič vážne. Na druhý deň ráno v pracovnej dobe by sme to v pohode vyriešili.
Ja väčšinou nezdvíham a potom ma ešte ,,vyhreší,, že mu neberiem po pracovnej dobe alebo cez víkend. 😃
v predchádzajúcej práci mi vyvolávali aj večer o 22.00. Tak som sa potom spýtala, že do ktorej mám prac. dobu. Povedal napr. do 16.00. Tak som služobný mobil o 16.00 vypla.
Ano, mam dost dolezitu pracu a zalezi mi na projektoch, na kt. robim .. ale on by mi nezavolal kvoli nejakej blbosti, kt. sa da vyriesit aj na druhy den 🙂
@xnatalkax Áno, u nás je komunikácia kedykoľvek, keď treba. Aj víkendy, sviatky atď.
@zuzanockamt Pripájam sa. 😉👍
Firenmy telefon nechavam v praci na stole. Preco ho nenechavas na stole?
@lazzo A predpokladám, že všetko na súkromných mobiloch a notebookoch 🤭
@xnatalkax na akej pozicii pracujes?
toto je podstatne. od manazera s platom 3000 eur sa priste ocakava, ze veci riesi asap. Ak si ako ja bezny zamestnanec bez podriadenych --- nadriadenej nedviham, ked mam volno a vola. Uz len z principu.
zalezi ako casto volaju .. ak moc treba si to vydyskutovat .. no ak je to len 5min raz za cas nevidi problem nezdvihnut a neodpovedat -nechcu od teba extra daco spravit je to len telefonat
@kaktusik007 ziadny manazer, za 800 e ..
Hlavne kvoli vymene smeny, ak niekto vypadne a treba zastupit, prist vtedy, ked nemam urcenu smenu.
@martinkatinka nepracujem na smeny takze taketo nic neriesime
tak mu povedz ze firemny telefon ostava v praci po skonceni zmeny a ak nieco potrebuje nech si to necha na pracovnu dobu
Ak si už zdvihla, tak povedz ze pracovnú dobu máš do tretej napríklad a potom už služobné veci neriesis, vybavíte si to zajtra v robote. A vybavené
@xnatalkax Je to strašne otravné, a pri takom plate ako píšeš. Mne volával kolega cez víkend, či môžem prísť do kancelárie, že on potrebuje niečo súrne, akože on si dohodne nejaké veci za ktoré zarobí dvojnásobne ako ja, zabudne mi to povedať v piatok, tak aby som ja chodila v sobotu lebo on nevie vytlačiť doklad. A to robil veľmi často, nedvíhala som, musela som sa zatajovať doma, muž mu povedal, že som na výlete s deťmi. Pritom fakt išlo o jeho sprostosť, že on zabúdal. A cez dovolenku minimálne každý deň mi volal aby som niečo robila za neho. Lebo on to nevie. Nervy teda riadne. A oddych žiadny.
mam sluzobny mobil, ale ked pracujem v praci, nechavam ho tam, a ked robim z domu, tak ho hned ked skoncim pracu vypnem, alebo min. vypnem zvonenie, ani by ma nehlo byt k dispozicii nonstop, za to nie som platena
Kedysi to tak bolo a ja som bola ochotna ako na spagate robit veci aj v nedelu vecer a bola som stale v strehu co kto bude potrebovat 🤦
Teraz som si nasla pracu, ktora konci kazdy den poobede a zacina az dalsi den rano. A ked sa nieco nestihne dokoncit v piatok, tak sa to urobi v pondelok rano. Smola. Ano, moji kolegovia dojdu aj v sobotu dokoncovat, nadcasuju, aby si splhli u sefa a tak podobne. Ja nie. A vobec sa za to necitim zle, uz som raz vyhorela a davam si veeeeelky pozor aby som sa dokazala od prace aj mentalne odputat a mat volno, ked mam mat volno.
@xnatalkax nie. Nechávam si telefón väčšinou v kancelárii na stole
Nie som riaditeľ zemegule