Ženy cítom sa dosť nepríjemne..
Objednávame obed so šéfkou a z jedného miesta aby sme nemuseli platiť zvlásť za rozvoz lenže..tam sa nedá platiť kartou a je nemám pri sebe hotovosť. Navrhla ona, že zaplatí. Veľmi milé od nej, tak si pýtam číslo účtu , že pošlem peniažky. No ona odmieta dať, že tých 5€ ju nezabije.
Cítim sa kvoli tomu dosť zle. Platí mi šéfka obed. Neobjednávame si nikdy , varia nám tu ale dnes ani jedna z nás to nemá rada. Preto nemám pri sebe hotovosť a ani možnosť pozvať ju späť. Priniesť jej peniaze zajtra mi príde divné už. Nechať tak?
Kašli na to, keď povedala, že nechaj tak ... pozvania sú úplne normálne a vôbec ti to nemusí byť blbé, už vôbec nie, keď je to tvoja šéfka, kt. má povinnosť sa o zamestnancov starať ... divnejšie by mi to prišlo, keby to bolo opačne ... mňa šéf pozval veľa krát na obed a zaplatil mi ho ...
Tak ak sa jej chceš odvdacit, tak zaplat nabudúce ty, alebo jej prines nejaký dobrý dezert
ale prosim ta, zbytocne robis z komara somara, keby na tom trvala tak ti cislo uctu da 🙂
Nechaj tak, keď povedala ze je to v poriadku tak je 😉 tiež mne bolo blbé keď mne chlap platil obed 😂🤭 vždy som chcela ísť na pol ale vedela som, že nie vždy to ukecam 😊😁
Nabudúce plat ty obed a vybavene 😉
Nechaj tak, ja mam so sefkou celkom dobry vztah obcas mi nejaku dorbnost podstrci 🙂, ja jej na oplatku kupim gumovych macikov ktore lubi ona, a sme si kvit...
Ty si mala obed, ona dobry pocit. Tak to nekaz ste si kvit. Nabuduce mozno ty pomozes zas niekomu inemu..
Neries dnes zaplatila ona nabuduce zaplatis ty a hotovo
Tak ja osobne by som jej určite zajtra tých 5€ doniesla v hotovosti. Jasné, že povedala, aby si to nechala tak, lebo chcela byť milá. Ale takéto pozvania sa neprijímajú. Keby Ťa chcela pozvať, pozve Ťa. Teraz to urobila len preto, že si nemala hotovosť a nedalo sa platiť kartou. Nič blbé nevidím na tom, dať jej zajtra peniaze a povedať, že to je za včerajší obed.
Poďakovať a nabudúce by som zaplatila obedy ja
@marcellka32 Veď autorka píše, že si nezvyknú objednávať, dnes to bola výnimočná situácia, ktorá sa možno tak skoro nezopakuje.
Fakt sa divím, koľko je tu odpovedí "nechaj tak". Keby ju šéfka chcela pozvať, tak ju pozve sama od seba. Ak to povedala preto, že autorka nemala hotovosť, kartou sa platiť nedalo a autorka by tým pádom zostala hladná, treba jej to vrátiť!
Bud rada, mas fajn sefku. Buduci obed zober ty a vybavene
Buď jej zajtra daj tých 5 eur alebo zober hotovosť a objednajte si znovu obed a zaplať ty aj za ňu a vybavené.
Akože... fakt mi rozum stojí. Baby, vy aj čítate, čo píše autorka?! Citujem: "Neobjednávame si nikdy... Preto nemám ... možnosť pozvať ju späť." 🤦🏻♀️
Môže sa to aj tak, že budúci obed zaplatí, ale ja si neviem celkom predstaviť, že idem do práce a nemám so sebou aspoň 20€ ako rezervu alebo na nejaký malý nákup.
Ak si neobjedávate pravidelne, teda nemáš možnosť najbližšie zaplatiť ty, tak zajtra dones do práce nejaké dobré koláčiky ku káve a šéfku pozvi.
Ja tiež nemám problém občas niekomu niečo len tak zaplatiť, nerieš to ... Keď tak jej ho nabudúce ty zaplatíš 😊
@h2 ale veď ona si číslo účtu pýtala a odpoveď bola, že nechce vrátiť, odmietla dať číslo účtu (takže to beriem ako pozvanie)..v tom prípade sa podakujem a ide sa ďalej, nie som z tých, čo aj tak bude trieskať na stôl 5 eur a stať pri nej kým si to nevezme...prípadne ak nastane situácia, že za bude objednávat obed, samozrejme, že má autorka platiť tentokrát
@marcellka32 Prečo trieskať? A možno jej nechce dať číslo účtu, nech už má na to dôvod akýkoľvek. Keby ju šéfka sama od seba pozvala na obed, OK. Ale ona ju nepozvala. Autorka pri objednávaní zistila, že nemôže platiť kartou, tak šéfka zareagovala, ako každý normálny človek. A nepovedala "rada to za Teba zaplatím", ale že ju tých 5€ nezabije. Keď niekoho pozývam, nehovorím, že ma to nezabije. To je trochu od veci.
@cocolino234 Tak ja mám zase úplne iný názor. Nič trápne na tom nevidím. 🤷🏻♀️
Zajtra jej poloz peniaze v obálke na stôl a vybavene
To je milá šéfka. Kúp jej dáku drobnosť v podobnej hodnote, niečo, čo má rada. Obľúbený crepnikovy kvet, káva, čaje, hrnček,...
nechaj to tak, ja som tiez tolkokrat objednala a zaplatila obed a vobec to neriesim... ked tak jej zajtra daj hotovost, a ked nebdu chciet vziat, tak sa tym naozaj netrap.
Kup zakusky k poobednej kave 🙂
Dones zajtra koláč ak také môže
Ak máte dobrý vzťah určite oplatiť/ale to aj ak ho nemáte dobrý 😂U nás sme cca 4 baby v priebehu dňa,ak si šéfka objednáva, vždy sa pýta kto sa pridá, ďalší deň zas objednáva druhá, niekedy si vrátia medzi sebou hotovosť,niekedy zabudnú..ja osobne takú stravu nemusím,tak len z pohľadu pozorovateľa.Ibaze my sme vyslovene kamarátsky kolektív,stretávame sa aj v súkromí,rozvážame jedna druhú a ten rozdiel nadriadeného voči zamestnancom je v podstate zotrety.Preto sa u nás neriešia menšie finančné nedorovnania za maškrtky,nosíme aj z domu,posúvame veci pre decká.Sefka má po mne kabelku a moje decká ich oblecko
tak podľa mňa jej zajtra daj tých 5eur alebo jej prines niečo pre dieťa či kúp nejaký koláčik ku káve po obede....
Dones zajtra raňajky - ak máš napr. cestou do práce dobrú pekáreň, vzala by som nejaké nie úplne klasické pečivo/výrobky. Alebo naozaj nejaký koláčik priniesť, ktorý sa ale počas dňa nepokazí. Alebo prines ovocie (rôzne druhy) a daj na misu. A ponúkni, ale nevnucuj. Nechaj tomu voľný priebeh. 😉 A nos pri sebe aspoň 5€. 🤭
Nechať to tak. Myslím,že by ju urazilo keby jej zajtra donesieš 5€ späť. Okrem toho ja tiež málokedy mám hotovosť 😁