Čo by ste povedali, urobili keby šéfka povedala na vašu adresu aj keď popod nos potom čo ste si u nej pre istotu overili informáciu, že sa niekedy cíti jak v pomocnej škole a to pred kolegyňami. Od rána bola nervózna a vtedy nechodí ďaleko pre urážku, ale dnes to bol vrchol. Je dokonca odo mna mladšia a mňa to tak zaskočilo, že som sa nezmohla na slovo. Ale vnútorne ma to žerie.
no, zalezi od toho čo si si potrebovala overiť u nej. Ak to bola nejaka hluposť a mala si ju davno vedieť..., tak asi to nemala povedať tak, aby si to počula a mala sa s tebou o tom porozpravat osamote. Ale ak to bola vec, ktoru si nemala ako vedieť a bola dolezita pre ďalsi vyvoj, tak by som za nou zasla a pokusila sa to s nou vydiskutovať.
poznám také šéfky resp. šéfov .... mala som tu česť...
Radšej nič.... S tým nič nepokazíš....😉
😂 keď ťa toto rozladí tak ti prajem veľa šťastia v zivote. Nič by som si o Tom nemyslela .. ty nikdy nič také nevypustas z úst ?
Tiež by si ľudia mali vedieť zahryznúť do jazyka, aj keď majú zlý deň. To ako keby jej povedala, že je hlúpa alebo retardovaná. Chápem, že sa ťa to dotklo. To je ako moja kolegyňa, že opýtam sa jej na niečo, čo je podľa mňa úplne normálne a jej špecialita je prevrátiť očami alebo mi odpovedať ako žiačikovi v škole, ktorý ju otravuje. A pritom je tiež mladšia, vzdelanie máme rovnaké, prácu zvládam bez problémov, tak nemá dôvod. S ostatnými kolegyňami sa mi to nikdy nestalo, normálne dobré vzťahy, dokonca aj kamarátske.
Ja som mala šéfku ktorá sa ma spýtala či som pri*ebaná 🙂 ešte ten deň som jej priniesla výpoveď so slovami nech sa tak baví s tými, ktorí jej to budú tolerovať...za celé 3 roky nemohli zohnať schopnú babu len sa to tam každý mesiac striedalo 🙂 karma je zdarma
Je to maximalne neprofesionálne. Aj by som jej to povedala..
mna raz nastval nadriadeny ze som mu surovo povedala nech ide do p...
Ja by som sa jej spytala ci v pomocnej skole ak9 medzi spoluziakmi..
Nech by ste sa opýtali čokoľvek, aj to, či máte päť prstov na ruke, nemala to povedať. Je to urážka, poníženie, mňa by to urazilo. Určite by som jej slušne povedala, že si neprajem, aby ma ponižovala, ešte aj pred kolektívom. Vaša vedúca je menej inteligentná osoba, ktorá si svoje problémy rieši urážaním druhých.
Ďakujem za reakcie, teraz idem z práce tak idem čítať a reagovať
Nemalo by sa to stať je to pomizujuce.Povedaka by som jej, že nie som zvedavá na urážky, ale k veci
@asia83 ja netuším prečo si niektoré šéfky dvíhajú ego urážanim podriadených. Čím je človek slušnejší, tým viac si do neho dovolia.
@mirage škoda, že som tak pohotovo a vtipne nezareagovala
@nika82 obdivujem tvoju guráž
to ani nemusis , len si netreba nechat kakat na hlavu
mne moja povedala , že som sprostá , 4x po sebe . Na každé " sprostá " som jej prikývla , že má pravdu. Nie raz sa to stalo , aj iné veci padali . No .... dnes uráža inú . Presne tú , čo sa tešila , že s mojim príchodom má pokoj . Chcela ma vyprovokovať , ale nepodarilo sa 🙂
Mala som podobny problem. Nebudem ho tu rozpitvavat, ale povedala som jej,ze bohuzial, kedze ona zozrala vsetku mudrost sveta,tak nam odtatnym nezostalo 🤷🏻♀️ a povedala som jej,ci je podla nej normalne svojich zamestnancov ponizovat namiesto toho,aby pomohla alebo poradila. Hodinu sa prechadzala po dvore za firmou s inou sefkou a potom prisla a osoravedlnila sa,ze ma nechcela uraziť. Odvtedy si dava pozor na to,co vypustí z ust. Nevidim dovod,preco by som mala zatvarat oci pred ponizovanim ci uz mna, alebo ludi okolo mna.
Presne preto. To sú také povahy. Treba jej ukázať, že slušná ste, pokým vás niekto neponíži. Slušne a jasne jej treba dať najavo medze.
Ja by som to az tak na lahku vahu nebrala, ako co citam niektore komentare. Asi preto, ze som podobnu sikanu v práci zazila a tiez to zacalo velmi nevinne. Viac by som to nedovolia aj za cenu keby ma mali vyrazit. Uz len z titulu sefky by sa mala spravat profesionalne, ak nie tak je to len dalsie "hovno co vyslo na policku a myslelo si ze je dzem". Takze slusne vysvetlit ze taketo spravanie si vyprosis, ale musi to byt samozrejme obojstranne. Urobila by som to medzi 4mi ocami, aby nemala pocit ze sa ju snazis v kolektive zhovadit.
no asi by soms a s nou F2F porozpravala, medzi 4roma ocami proste sa opytala kde je problem, co ma nas rdci a vyhovorili by sme si to alebo by som riesila inak veci ak by bola hnusna stale :D
@vierka0508 veď ano, to nebola prvá urážka a už ma to začína hnevať. Asi hodime reč medzi štyrmi očami. Nemienim nikomu robiť boxovacie vrece
@asia83 keď ja som opačná povaha. Neublizim ani muche a vecné mám šťastie na "super mladé šéfky" Asi sa treba postaviť konečne za seba
@anitka_4 super, som rada, že v tvojom prípade to malo šťastný koniec🍀
@lenocka12345 mať tvoje pevné nervy 🙂
Je to tvoja nadriadena a nie kamaratka. Takze take ako pomocna skola & spol. si nemoze dovolit. Neexistuje. Ak nemas odvahu na osobnu konfrontaciu tak nabuduce ked nieco povie, tak si daj zalezat aby si sa na nu pozerala ked to bude hovorit, a tvar sa pri tom primerane situacii - nastvane, zamracene, vycitavo. Pokial to nepochopi, tak chod za nou. Keby mala reci o zlom dni, tak sa jej spytaj, ci ked ty budes mat zly den, tak jej prides povedat nejake drze poznamky. A ziadne hahaha hihihi. Seriozne vazne, nech vie, ze toto sa nerobi. A je jedno kolko mas rokov, a ci si starsia alebo mladsia.
asi by ma to v prvej chvili stvalo tiez..ale asi by som prehodnotila jej celkove spravanie ku mne, ved predsa blby den moze mat kazdy a povie, co by nechcel/nemysli to tak, ako to vyznieva..neber to tak osobne, ved niekedy sa mozno aj ty citis ako v pomocnej pri niektorych ludoch 😉