Šaty na pohovor

xnatalkax
11. jún 2023

Ahojte, su tieto saty vhodne na pohovor? Dakujem

gejb
11. jún 2023

@xnatalkax saty sú pekné a záleží aj na akú pozíciu, ale asi by som zvolila niečo konzervativnejsie.

melanta
11. jún 2023

Podľa toho kam a na akú pozíciu. Ak nejde o pozíciu kde je business dress code, tak ok.

petamich
11. jún 2023

a na aky pohovor ides? do akej firmy a na aku poziciu?

xnatalkax
autor
11. jún 2023

Samostatný odborný referent - účtovník

viera77
11. jún 2023

Podľa mňa absolútne nevhodné šaty na tento typ pracovnej pozície.

mamina7070
11. jún 2023

@xnatalkax uplne v pohode verejna/statna sprava kludne aj v rifliach ale
saty su velmi pekne

xnatalkax
autor
11. jún 2023

@mamina7070 v rifliach fakt?

mamina7070
11. jún 2023

@xnatalkax hej kludne potim mozes chodit ale daj si teraz tie saty svedcia ti

viera77
11. jún 2023

Osobne by som rifle určite nevolila na pohovor - to už potom aj tepláky alebo legíny, nie?

melanta
11. jún 2023

@xnatalkax nie, v rifliach sa na pohovor nechodí ak nejdeš na pozíciu predavačky do Pepca či H&M.

midka
11. jún 2023

no podla mna na poziciu Samostatný odborný referent - účtovník, by som volila viac konzervativnejsie oblecenie...je to trosku viac sofistikovana pozicia,, teda zrovna fialkove saty, nemusia byt to prve co zaujme,, ,, skor nejako sako + bluzka, nohavice,, to je myslim, celkom fajn,,,,saty su pekne,, ak budes potom niekde v office urcite budes neskor za hviezdu,,, prave na pohovor za mna nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamina7070
11. jún 2023

@midka to nie je ziadna extra sofistikovana pozicia to je uctovnicka ktora spracuva faktury a pod

xnatalkax
autor
11. jún 2023

@mamina7070 ano to je je prava uctovnicka, pocitam inventury, pocitam a tak

xnatalkax
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xnatalkax
autor
11. jún 2023

Toto ale inu kabelku a ine topanky?

xnatalkax
autor
11. jún 2023
xnatalkax
autor
11. jún 2023
mamina7070
11. jún 2023

@xnatalkax tie posledne saty si daj cierne
ja som nechcela to negativne len teda na vysvetlenie ze ide o standardnu poziciu uctovnicky

midka
11. jún 2023

@mamina7070 ok,, mozno pozname odlisne typy uctovnicok, niektore robia korporatne DP, suvahy,, permanentne s CM,,, ale tak ok .. ak myslis,,,,,, kludne aj fialkove maxi saty

mamina7070
11. jún 2023

@midka zjavne nemas predstavu o poziciach a ich naplni v ramci verejnej/statnej spravy tak to proste len akceptuj a ano je samozrejme ze je vela typov uctovnikov ale tu sa nebavime o pozicii hlavny statny radca pre danu oblast napr.

ano ludia co maju len korporatnu skusenost tak tomu nemusia rozumiet 😉

midka
11. jún 2023

@mamina7070 prehlad mam celkom slusny,,, kde autorka pise, ze ide o verejnu spravu?

zuzikak
11. jún 2023

cierne saty su ok, tunika tiez ok ale zvolila by som hranatu kabelku, nieco viac konzervativne. Saty su krasne ale su skor na zahradnu party alebo s kamoskami na drink prip. rande. Na pohovor sa nehodia. V rifloch na pohovor mozes ist ale musia byt tmave, bez vzorov a trhancov a k nim bluzka a sako. Nie tenisky. Tzv. business casual.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veselo_neveselo
11. jún 2023

@sheila121 hej, lenze niekde zamestnavatel aj potrebuje, aby si vedela odhadnut druhu stranu, obliext sa prislusne situacii a zaposobit profesionalne len co vojdes do miestnosti. A to sa v rifloch sakra tazko robi 🙂

mamina7070
11. jún 2023

@midka ak mas preglad tak vies ze to je tabulkove oznacenie pozicie vo verejnej alebo statnej sprave a nie pozicia v sukromnej sfere
takze prehlad nemas 😉

panelacikova
11. jún 2023

@xnatalkax z tých spodných 3 ktorékoľvek "kúsok", tie z prvej foto absolútne nie. na fotke to vyzerá škaredo a na pohovor sa podľa mňa nehodia.
@melanta ak máš slušné rifle, k nim si dáš topánky alebo lodičky a sako, nič tým nepokazíš. určite to vyzerá na postave omnoho lepšie, než autorka na fotke číslo 1.

joesvk
11. jún 2023

Tiež som za tie 3 návrhy. Ktorýkoľvek.
Tiež prvé šaty-pekné, ale na inú príležitosť.

olimuc
11. jún 2023

Navrhy 1-3, uzavrete topanky a ina kabelka, nie slamenna crossboby … skor nieco klasickejsie. Tie fialove saty su krasne, ale nechaj ich na neskor do officu.

domkakvet
11. jún 2023

@xnatalkax za mna nie.