Ahojte, su tieto saty vhodne na pohovor? Dakujem
Podľa toho kam a na akú pozíciu. Ak nejde o pozíciu kde je business dress code, tak ok.
a na aky pohovor ides? do akej firmy a na aku poziciu?
Samostatný odborný referent - účtovník
Podľa mňa absolútne nevhodné šaty na tento typ pracovnej pozície.
@xnatalkax uplne v pohode verejna/statna sprava kludne aj v rifliach ale
saty su velmi pekne
@mamina7070 v rifliach fakt?
@xnatalkax hej kludne potim mozes chodit ale daj si teraz tie saty svedcia ti
Osobne by som rifle určite nevolila na pohovor - to už potom aj tepláky alebo legíny, nie?
no podla mna na poziciu Samostatný odborný referent - účtovník, by som volila viac konzervativnejsie oblecenie...je to trosku viac sofistikovana pozicia,, teda zrovna fialkove saty, nemusia byt to prve co zaujme,, ,, skor nejako sako + bluzka, nohavice,, to je myslim, celkom fajn,,,,saty su pekne,, ak budes potom niekde v office urcite budes neskor za hviezdu,,, prave na pohovor za mna nie
@midka to nie je ziadna extra sofistikovana pozicia to je uctovnicka ktora spracuva faktury a pod
@mamina7070 ano to je je prava uctovnicka, pocitam inventury, pocitam a tak
@xnatalkax tie posledne saty si daj cierne
ja som nechcela to negativne len teda na vysvetlenie ze ide o standardnu poziciu uctovnicky
@mamina7070 ok,, mozno pozname odlisne typy uctovnicok, niektore robia korporatne DP, suvahy,, permanentne s CM,,, ale tak ok .. ak myslis,,,,,, kludne aj fialkove maxi saty
@midka zjavne nemas predstavu o poziciach a ich naplni v ramci verejnej/statnej spravy tak to proste len akceptuj a ano je samozrejme ze je vela typov uctovnikov ale tu sa nebavime o pozicii hlavny statny radca pre danu oblast napr.
ano ludia co maju len korporatnu skusenost tak tomu nemusia rozumiet 😉
@mamina7070 prehlad mam celkom slusny,,, kde autorka pise, ze ide o verejnu spravu?
cierne saty su ok, tunika tiez ok ale zvolila by som hranatu kabelku, nieco viac konzervativne. Saty su krasne ale su skor na zahradnu party alebo s kamoskami na drink prip. rande. Na pohovor sa nehodia. V rifloch na pohovor mozes ist ale musia byt tmave, bez vzorov a trhancov a k nim bluzka a sako. Nie tenisky. Tzv. business casual.
@sheila121 hej, lenze niekde zamestnavatel aj potrebuje, aby si vedela odhadnut druhu stranu, obliext sa prislusne situacii a zaposobit profesionalne len co vojdes do miestnosti. A to sa v rifloch sakra tazko robi 🙂
@midka ak mas preglad tak vies ze to je tabulkove oznacenie pozicie vo verejnej alebo statnej sprave a nie pozicia v sukromnej sfere
takze prehlad nemas 😉
@xnatalkax z tých spodných 3 ktorékoľvek "kúsok", tie z prvej foto absolútne nie. na fotke to vyzerá škaredo a na pohovor sa podľa mňa nehodia.
@melanta ak máš slušné rifle, k nim si dáš topánky alebo lodičky a sako, nič tým nepokazíš. určite to vyzerá na postave omnoho lepšie, než autorka na fotke číslo 1.
Tiež som za tie 3 návrhy. Ktorýkoľvek.
Tiež prvé šaty-pekné, ale na inú príležitosť.
Navrhy 1-3, uzavrete topanky a ina kabelka, nie slamenna crossboby … skor nieco klasickejsie. Tie fialove saty su krasne, ale nechaj ich na neskor do officu.
@xnatalkax saty sú pekné a záleží aj na akú pozíciu, ale asi by som zvolila niečo konzervativnejsie.