Privyrobenie na materskej

natalia_r
4. máj 2022

Caute, je tu nejaka mamicka co si privyraba na materskej? Date mi nejake typy? Predpokladam ze je velky zaujem o takuto pracu z domu,...kazde euro dobre padne. Dakujem

martinkatinka
4. máj 2022

@natalia_r je tu milion takychto otazok a tem, skus pohladat a inspirovat sa. Zalezi aj na tom co vies. Poradim ti prekladatelstvo, uctovnictvo, IT 🤷 no ale ked nevies nic z tychto zrucnosti tak ti to je na dve veci

melanta
4. máj 2022

@natalia_r určite že je veľký záujem, len ponuka je iba pre tých, čo niečo vedia a to nepíšeš, aké konkrétne zručnosti ovládaš.. Mám kamošku, ktorá začala programovať. Rôzne školenia môžeš robiť online. Kamarát čisto z domu robí ako bokovku pre jeden korporát analýzy trhu, ale má to aj vyštudované na VŠ.

marcellka32
4. máj 2022

Vieš jazyk? Môžeš učiť...ak vieš piecť dobre torty, koláče a pagáče....prípadne to čo chyba vo vašom meste

mamamasama
4. máj 2022

Takisto robim z domu... Advertising pre jednu spolocnost... Musis vsak špičkovo ovládať cudzi jazyk....

sissy27
4. máj 2022

@natalia_r je toho veľa, otázka je aké sú tvoje schopnosti, možnosti, vzdelanie, doterajšia prax... ak nič nevieš a nemáš čo ponúknuť na trhu práce, tak potom onlyfans 😀

tayla
4. máj 2022

@sissy27 ako sorry, ale s týmto tvojim onlyfans si už trápna

melanta
4. máj 2022

@tayla prečo by bola trápna? Aká otázka, taká odpoveď. Ľudia, ktorí vedia niečo, čo sa dá robiť z domu, sa nepotrebujú na to pýtať na MK.

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sissy27 mozno som stara skola ale co to znamena onlyfans 😃?

natalia_r
autor
4. máj 2022

@melanta a co takto tu nabrat inspiraciu, niekto mi da dobry typ, poradi co a ako? Hm? Akoze naco sluzi forum? 😄

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sissy27 jaaaaj uz som si vyhooglila co je onlyfans. Dakujem ale jak vyzeram po porode by som tam nezarobila ani cent 😃😁😀

sissy27
4. máj 2022

@tayla trápne sú tieto dopyty, kde ani jedna nič nevie a čaká, kým jej niekto ponúkne prácu z domu. Najlepšie nech to nezaberie viac ako 20min denne, nemusí zdvihnúť zadok z gauča a hodí to aspoň 400€ mesačne. Ja neviem či si nikdy nehľadali prácu, nechápu ako to funguje, ani zdravý rozum im nič nenašepká - že sa treba nejako predstaviť, resp. teda svoje schopnosti a potom môže očakávať nejaké ponuky. A ideálne toto všetko spraviť na nejakých pracovných portáloch. Pre jednoduchších je teda onlyfans a podobné platformy skvelou možnosťou.
@natalia_r skvelé ! vieš použiť google, dobré znamenie. A teraz si vygoogli niečo o tom, ako si nájsť prácu...

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sissy27 a ty si volaka nervozna...ked mi davas ty rady dam aj ja tebe - nadych vydych, studena sprcha, vypni MK ked ta to tu tak rozculuje a pusti si dobry film na netflixe, alebo ak si v praci, tak sa vrat spat k praci. Pekny den😘

sissy27
4. máj 2022

@natalia_r ja som kľudná, neboj... dostala si dobrú radu - a nepáči sa ti. Komu niet rady tomu niet pomoci. Ušetrím ti čas - s takýmto prístupom ti nikto serióznu prácu / brigádu / privyrobenie neponúkne, môžeš sa vrátiť k telenovelám.

melanta
4. máj 2022

@natalia_r jasné, môže ti táto diskusia slúžiť ako inšpirácia. Ja napríklad robím headhunting. Minulý mesiac som mala províziu vo výške, ktorú niekto nezarobí možno ani za rok, tento mesiac bude nižšia ale stále vysoko nadpriemer slovenského platu. Takže za mňa great job. Ak máš dobrú prax ako manažér a ovládaš problematiku HR, konkrétne čo sa oslovenia a pohovorov týka a máš veľa osobných a biznis kontaktov, tak odporúčam.

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sissy27 Co to trepes ake telenovely? Vies si predstavit jak som sa nadrela v praci, aby som mala v zivote to co mam? Velky dom, auto a rodinu a len vdaka tomu ze som pracovala a pracovala som vela. Dokonca aj na materskej chcem prispiet do rozpoctu, neni som leniva. Preco myslis si ze som nepouzivala google a pracovny portal pri hladani prace? Co je na tom zle ze sa chcem poradit a inymi mamickami ohladom nejakych prilezitosti? Aku dobru radu si mi ty dala? Eroticky portal?

sissy27
4. máj 2022

@natalia_r no čítanie s porozumením ti veľmi nejde... dobrá rada bola, že sa máš odprezentovať tým čo vieš a na správnych stránkach. Vybrala si si dosť odveci stránku, ale budiž, niekedy aj tá povestná motyka vystrelí a niekto možno o niečom vie, a odprezentovala si sa štýlom "neviem nič, starajte sa". A takých ako ty tu je plný vlak...
Ako správne podotkol niekto v tejto diskusii - ak by si mala predpoklady na prácu z domu, tak sa nemusíš pýtať tu...

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sissy27 A vies co nejde tebe? Ludsky pristup, slusna cize nie ustipacna komunikacia. Nepochopim zeny ako si ty co sa staraju akoze naco to vobec komentujes a zahadzujes sa somnou? Akoze ako odveci stranku som si zvolila? Kde mam oslovit mamicky na materskej ako si privyrabaju nech daju typa?

martinkatinka
4. máj 2022

@natalia_r tak a teda, ake mas vzdelanie, zrucnosti, moznosti casove?

sonnenshein
4. máj 2022

@natalia_r Ucim, riadim projekty, mentorujem. Ale fakt tazko radit, ked si o sebe nepovedala nic.

natalia_r
autor
4. máj 2022

@melanta znie to zauimavo, dakujem. Zial v HR nemam prax som uplne mimo odvetvia.

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sonnenshein
@martinkatinka tak je to komplilovane somnou...som architekt a tak praca typu homeoffice a freelancer nie je mozna, nalolko je to casovo narocna praca, potrebuje celeho cloveka na cely den. Preto hladam nieco naozaj iba "malicke" casovo nenarocne. Pocula som o skladani pier alebo vyplnani dotaznikov alebo ja neviem nieco na ten styl 😃

martinkatinka
4. máj 2022

@natalia_r a si si ista, ci si este na materskej? Nie si uz na RP?

natalia_r
autor
4. máj 2022

@marcellka32 este som rozmyslala doucovanie napr. hram na klavir, alebo kreslenie...Ale neviem ako to je netreba zivnost na to?Ako je to so zdanenim prijmu ked je to len taka bokovka?

natalia_r
autor
4. máj 2022

@martinkatinka no ano som na rodicovskej

melanta
4. máj 2022

@natalia_r píšeš, že si architekt. Môj muž robí v nadnárodnej stavebnej spoločnosti. Aktuálne má na rodičovskej 2 architektky, obe robia na dohodu z domu na pár hodín. Skúšala si to riešiť v tvojej firme, či tie niečo nevedia dať robiť na skrátený úväzok?

sonnenshein
4. máj 2022

@natalia_r Architekt podla mojho nazoru bez problemov moze pracovat aj z domu, zalezi od mnozstva zakazok, ktore si "vezme"
Pozri si napriklad HB Reavis, oni maju niekolko dcerskych firiem - napriklad Origameo, Symbiosy, ktore sa zaoberaju podobnymi vecami.
Co sa financii tyka, ano SZCO je jedna z moznosti, ale foriem (legalneho) sposobu vyplaty je viac - dohoda mimo pracovneho pomeru, mandatna zmluva, zmluva o dielo.
Zdanenie je ako prijem z inej ako zavislej pracovnej cinnosti - danove priznanie pre fyzicke osoby, typ B.

Skladanie pier a vyplnanie dotaznikov, prosim Ta, nebud dalsia, co sa da nachytat.

natalia_r
autor
4. máj 2022

@melanta ano skusala, zial som sa nedohodla s vedenim, nakolko na moje miesto prijali inu babu (dufam ze docasne) a vraj ona stiha vsetku moju robotu. Ale dakujem

yvanielka
4. máj 2022

Hlavne nechoď do žiadneho MLM typu čokoláda a džús na chudnutie, toho teraz vidím hrozne veľa a všetci sú Boss Baby boss atď., ale myslím že ty sa našťastie nepozeráš týmto smerom.
Píšeš že si architekt - nejaký part time by nebol možný?

natalia_r
autor
4. máj 2022

@sonnenshein pozrem ich dakujem pekne. Aj ked sa trochu obavam, ze by dali babe s ktorou nemaju pracovne skusenosti a na materskej odrazu robotu na projektoch. Prave preto hladam nieco male, nezavezne, neodborne.

sonnenshein
4. máj 2022

@natalia_r Ano, dovodov preco sa to neda je vela.
Male, nezavazne a neodborne bude mat asi 400x tolko zaujemkyn, lebo - je to neodborne a nezavazne.