Pracujete tu niekto ako klientsky pracovník v Allianz?

janka252525
10. jún 2019

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto so skúsenosťami so zamestnaním v spoločnosti Allianz-Slovenská poisťovňa. Konkrétne ide o pozíciu Klintskeho pracovníka. Absolvovala som pohovor, kde mi vysvetlili čo táto pracovná pozícia obnáša, no zaujímajú ma aj názory a postrehy ľudí, ktorí majú s touto prácou skúsenosti. Ďakujem.

humajnicek
10. jún 2019

@janka252525 jednoduché to nie je. No je to aj psychicky náročné lebo tam tlačia na predaje, je to podobné ako bankovníctvo.

janka252525
autor
10. jún 2019

@humajnicek môžem sa opýtať, či tu pracujete?

patka06
10. jún 2019

Záleží na tom, či je to priamo v Allianz alebo v nejakej agentúrnej kancelárii, priamo sa dá dostať za prepážku a vybavovať klientov a samozrejme uzatvárať zmluvy. V agentúrnej kancelárii je to len o uzatváraní zmlúv. Záleží aj na tom či je to TPP alebo Zmluva o sprostredkovaní a pracujete na živnosť.

janka252525
autor
10. jún 2019

@patka06 ide o prácu v agentúrnej kancelárii a bolo by to na TPP.

patka06
10. jún 2019

@janka252525 Výhoda je TPP, to znamená aj základný plat + provízie zo zmlúv. Hlavná náplň práce ale aj tak bude uzatváranie nových zmlúv.

janka252525
autor
10. jún 2019

@patka06 môžem sa opýtať, či pracujete v tejto firme? A vedeli by ste mi odpovedať ešte na zopár otázok ak Vám napíšem správu?

patka06
10. jún 2019

@janka252525 už nie, pracovala som pred cca 5 rokmi

janka252525
autor
11. jún 2019

@patka06 vychádzajúc z Vašej skúsenosti by ste mi odporučili vyskúšať túto prácu alebo nie?

patka06
11. jún 2019

@janka252525 ja som pracovala na živnosť, hlavná úloha boli teda zmluvy a na tom závislá odmena, finančne sa mi to moc neoplatilo, pretože nie som typ, ktorý by za každú cenu poistil aj toho k to nechce. Už by som do toho znova nešla. Aj keď na druhej strane Allianz je najlepšia poisťovňa, aj keď je drahšia. Nemá problémy s plnením v prípade nejakej udalosti ......len toto väčšinou pri uzatváraní zmluvy nikto nevníma, každý jeden chce len to najlacnejšie.
Na Vašom mieste by som to zvážila a možno skúsila, veď ako to je TPP, máte tri mesiace skúšobnú dobu.

sunny15
12. júl 2019

Ahojte aj mne volali že mám prísť na pohovor,našli môj životopis na nete😂akože nemám skúsenosti s ničím takým,ani vzdelanie v podobnom odbore ...čo ponúkajú? predpokladám nejakú blbosť,ale ďakujem za každý názor

janka252525
autor
13. júl 2019

@sunny15 ide o uzatvaranie zmlúv. Vzdelanie vlastne ani nepotrebuješ, pretože prvé tri mesiace musíš chodiť na školenia, kde ťa všetko naučia. Ja som túto prácu odmietla, pretože nie som ten typ, ktorý by otravoval ľudí a ponúkal im poistenie.

sunny15
13. júl 2019

@janka252525 ďakujem za odpoveď,no to ani na pohovor nejdem😂ja tiež nechcem ani nebudem nikoho nabádať na poistenie a otravovať ich

davmon
23. okt 2019
davmon
23. okt 2019

Dobrý deň. Chcem sa opýtať na tu prácu klientské ho pracovníka v alianzi. Bola som tiež na pohovor a chcem vedieť či ste to vzali

janka252525
autor
24. okt 2019

@davmon Dobrý deň, prácu som nakoniec odmietla.

lienkashcj
28. okt 2019

Ja by som mala zajtra ísť na pohovor do spoločnosti AXA na pozíciu obchodný manažér ale ako toto čítam a aj iné témy na internete tak som sa rozhodla že tam ani nepôjdem. Nedokázala by som to robiť.

davmon
28. okt 2019

@lienkashcj ja idem zajtra tiež na druhé kolo pohovoru do alianz. Neviem co mam očakávať

lienkashcj
28. okt 2019

@davmon to neviem čo ťa bude čakať. Možno nejaké to info je na internete od ľudí čo to absolbovali :/ ja viem že tam nepôjdem lebo by som to nedokázala robiť, nemám na to núkať niekomu niečo aj proti jeho vôli. A stále vyvolávať atď Som vďačná za to že ma vybrali na pohovor ale budem to musieť odmietnuť, len neviem čo ešte poviem keď sa spýtajú prečo...

davmon
28. okt 2019

@lienkashcj určite zajtra tam pôjdem. Potom sa podľa toho rozhodne ci by som to vedela alebo nie. Nejaké skúsenosti s prácou v poisťovni náhodou nemáš?

lienkashcj
28. okt 2019

@davmon bohužiaľ nie a vôbec neviem prečo som tam posielala životopis

davmon
28. okt 2019

@lienkashcj škoda. Ale ďakujem za odpoveď.

davmon
29. okt 2019

@davmon ahoj. Bola som na ten 2 pohovor. Aj ma vzali. Trosku som sa poplasila. Vo štvrtok mam ísť podpísať zmluvu. Ale prišla som domov tak človek si to nechá prejsť hlavou, tak som to nakoniec odmietla

gregana
8. feb 2020

@davmon ahoj, prosim ta mozem.sa spytat ako tie pohovory prebiehali a preco si nakoniec odmietla?

davmon
8. feb 2020

@gregana pohovor bol v pohode, klasika co chcem dosiahnuť v živote, precobsom si podala žiadosť atd. Ale zavádzajuce bolo to ze same reci a kope peňazí ale nikto nepovedal ze si trest otvoriť živnosť. Pointa je v tom ze ak nezoženiem klientov minimálne 3 tak nič x nezarobim. Ale ak nuekoho najdes tak z toho mas prachy. Ale v dnešnej dobe pravidelne aspoň 3 co si uzatvoria zivotne poistenie je tazko nájsť. Tak som to nakoniec odmietla

gregana
9. feb 2020

@davmon dakujem za odpoved, to ale asi nebola pozicia na pobocke allianzu vsak?

patka06
9. feb 2020

@gregana ono je úplne jedno kde je pozícia - "náplň práce" je úplne rovnaká tak ako ti písala davmon

davmon
9. feb 2020

@gregana ano bola som priamo na pozíciu klientský pracovnik v alianzi

gregana
10. feb 2020

@davmon aha lebo ma prekvapila ta zivnost, mam tam ist na pohovor ale bolo mi povedana ze to nie je zivnost ale normalna pracovna zmluva na tpp 🤥🙄

davmon
10. feb 2020

@gregana no mne tiež nikto nepovedal ze zivnost. Ani tam nebolo pisane. Az ked som potom volala späť tak to bolo take vyhovaranie ale nakoniec povedali ze živnosť. Bolo mi to divne lebo mne len povedali ze si zaplatim zdravotne a to je všetko. A ak nenájdeš klientov tak nic nezarobis

gregana
10. feb 2020

@davmon tak to je sila